ליום רביעי נא לשרשר להודעה זו הודעות שלא קשורות לנושא הפורום. תודה
מ מיכל שב New member 14/6/06 #1 ../images/Emo32.gifליום רביעי../images/Emo42.gif נא לשרשר להודעה זו הודעות שלא קשורות לנושא הפורום. תודה
../images/Emo32.gifליום רביעי../images/Emo42.gif נא לשרשר להודעה זו הודעות שלא קשורות לנושא הפורום. תודה
ק קןל הרעם New member 14/6/06 #2 יש לכם המלצה לרופא שיניים טוב השיניים שלי רקובות ,בדיוק כמו העבודה שלי(אינסטלטור) חסכתי קצת כסף ואני מעוניין לשקם את הפה. יש לכם המלצה על רופא טוב? תודה קול הרעם
יש לכם המלצה לרופא שיניים טוב השיניים שלי רקובות ,בדיוק כמו העבודה שלי(אינסטלטור) חסכתי קצת כסף ואני מעוניין לשקם את הפה. יש לכם המלצה על רופא טוב? תודה קול הרעם
N nany12 New member 14/6/06 #3 ד"ר ראובן בביץ' עובד במרפאת שיניים ליד מכון הכושר "אורלייף" ברחוב שפירא נראה לי. בנאדם מצחיק לאללה, יודע לטפל כמו שצריך, מה גם יש להם טלוויזיה בתיקרה שמכוונת קבוע על ערוץ האופנה. מטפלים לך בשיניים ואתה רואה דוגמניות. מה עוד צריך?
ד"ר ראובן בביץ' עובד במרפאת שיניים ליד מכון הכושר "אורלייף" ברחוב שפירא נראה לי. בנאדם מצחיק לאללה, יודע לטפל כמו שצריך, מה גם יש להם טלוויזיה בתיקרה שמכוונת קבוע על ערוץ האופנה. מטפלים לך בשיניים ואתה רואה דוגמניות. מה עוד צריך?
ק קןל הרעם New member 14/6/06 #4 כמה הוא לוקח לסדר את כל הפה? איך אמרת ד"ר בביץ? הוא טוב? יש לו גז צחוק?
N nany12 New member 15/6/06 #8 מה ללא נושא אני כתבתי פה הודעה שלמה אמרתי שאין לי מושג בקשר לשניהם לך תבדוק