ליום ראשון

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאת זה כן ידעתי..חח

הרב יוסף קארו..
אבל לא ידעתי להסביר מה זה הספר הזה חחח אמרתי לו משו כמה "הסבר לתורה, למשנה.. ספר הלכות.." חחח

../images/Emo204.gifיומנעים.

ושבוע טוב לכולם
חרישות ללשון והיסטוריה \: שיהיה בהצלחה לנבחנים\חורשים למינהם.

דורה17

New member
לילה טוב אנשים!!

תשמרו על אופטימיות! הכל עניין של איך מסתכלים על הדברים... תחפשו תמיד את הדברים הטובים שבעניין... גם בדברים הכי רעים שיכולים לקרות יש לפחות דבר אחד טוב... רק תמצאו אותו ותראו שתרגישו יותר טוב... אבל העיקר להישאר שמחים ואופטימים! החיים קצרים חבל לבזבז אותם על דמעות ודכאונות... שמעתי מקודם את שיר בעיפרון (של בית הבובות..) תפנימו ת'מילים של השיר הזה! הן נכונות ממש!! בחיים הכל עובר... אל תשכחו את זה... המון המון בהצלחה לכל מי שלומד מחר לבגרות/מתכונת וזה..אל תתיאשו! גם זה יגמר בסופו של דבר! אוהבת המון! לילה טוב!! -
-

דורה17

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

יהיה בסדר! ואני לא אפסיק להגיד לך את זה עד שלא תתחילי להאמין בזה גם! אופירי הבנאדם הזה טיפש... הוא טיפש שהוא עושה מה שהוא עושה... אמרתי לך.. ההפסד כולו שלו! ואת תראי שיהיה בסדר!מילה של ג.יפית! חחחח

דורה17

New member
זה מכוון גם אליך.. לכל הדיכאוניים

פה... לצערי יש הרבה בזמן האחרון...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדורה!! אמרתי לך שאני מתה אותך?!?!

אם לא אז הינה=> דורה, אני מתה עלייך!
את צודקת בכל מה שאמרת!! אבל כמו בשיר "לבכות זו לא חולשה", אם צריך אז זה טוב לבכות ולהשתחרר בידיעה שהכל עוברר מצב רוח טווווב!! תמיד לחייך..
יומטוב!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif**מתה עלייך!!!** חחחח../images/Emo6.gif

בהתחלה כתבתי אוהבת.. אני גם אוהבת אבל שיניתי..חחח אז אני מתה עליך לא אותך..

דורה17

New member
יומצויין!

תבכו כמה שצריך גם תחייכו! אף אחד לא שוה ת'בכי שלכם!

זוהרוש15

New member
חחחחחחחחח שיר בעיפרוןןןןן ../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את המורה שלי למתמטיקה שהתחיל לשיר לנו פעם אחת באמצע השיעור את השיר הזה....חחחח.....זה היה כזה מצחיקקקקקקק!!!!

Ofiraaaa

New member
לילה..אומשובסגנון../images/Emo122.gif

נכון לעכשיו זה נראה לי עוד לילה לבן מלא בכי \=

דורה17

New member
הלוואי והייתי יכולה לעשות אתכם שמחים...

לצערי אני לא יכולה כל כך.. אני רק יכולה לשלוח לכם חיבוק שהוא אמנם וירטואלי אבל הוא אמיתי לחלוטין ולהגיד שהכל יסתדר... הכל באמת יסתדר! גם אם לא תאמינו בזה... זה יסתדר.. אבל עדיף שתאמינו בזה... ככה תרגישו יותר טוב...

למעלה