ליום ראשון.

דורה17

New member
כנסי רגע...

תגידי, מה את מצפה? אה? ובאמת עכשיו לא בקטע כועס ולא בקטע של לרדת עלייך, אני מדברת בשיא הרצינות... וכבר אמרתי את זה ואני אגיד את זה שוב ושוב עד שאני אבין מה הקטע שלך... אז מה הקטע שלך? חח לא באמת.. כאילו, מבקשים ממך להפסיק להציף עם שאלות מפגרות, מילא את חדשה פה ולא מבינה אבל כבר העירו לך מספיק פעמים וחסמו אותך אפילו, ואת לא מבינה השאנחנו רוצים שתפסיקי? את עושה דווקא כדי לעצבן? או שאת פשוט טיפשה? ואיך את מצפה שידברו אלייך בנחמדות ויפה אם את מעצבנת פה את כולם? די חלאס הבנו שמשעמם לך אבל פסדר... תמצאי מה לעשות ותפסיקי להציק...

niro levi

New member
../images/Emo6.gif

חחח איזה תגובה אני מבינה שהיא לא עלתה רק לי על העצבים.. אני רואה שלכולם.. חחחח וואי הרגת אותי עכשיו עם התגובה שלך...

צהריים טובים לכולם

הופעה היום בערב ואין לי עם מי ללכת חוץ מההורים שלי וזה מבאס אותי אבל לא נורא נתגבר על זה

חח מה נראה לך?!?!?! אני הולכת

חח אני גם מבריזה מטקס חלוקת תעודות הצטיינות בגלל זה אבל במיילא אין לי כוח ללכת ויש לי גיבוי מלא מההורים

תגיד איך כדי לצלם??

וידאו או סטילס או גם גם וגם?? כי יש לי כזאת אפשרות לצלם בוידאו גם סטילס

חח אני לדבר במסן?? אולי יותר מאוחר

אני הולכת להתקלח ולישון קצת אני מרגישה כמו זומבית מהלכת הבצפר חירפן אותי ובמיוחד המבחן במתמטיקה שכמעט איחרתי אליו

למרות שהיה נורא קשה להחליט אם ללכת או לא

אבל אמרו לי תחליטי מה שאת הכי הכי רוצה וכמובן שזה ללכת להופעה

itay miron

New member
Mens Rea Live

הופעה של מנס ריי ביום שישי הקרוב 25/5 בבלום בר בת"א בשעה 22:30 הופעה בסימן יומהולדת לחבר בהופעה ינוגנו חומרים מקוריים מהEP האחרון כולל קאברים לגימי הנדקיס,לד זפלין, רייג' ועוד יהיה כיף תצביעו ברגלים ותבואו כניסה חינם

למעלה