ליום ראשון.
ד דורה17 New member 13/5/07 #42 וואי עכשיו גיליתי שזאת שנהרגה בסנפלינג היא הבת של המורה שלי מהיסודי...
ד דורה17 New member 13/5/07 #44 נכון אמרו בחדשות שהיו שלושה גברים ובחורה שנהרגו בדרום בשיטפונות (בסנפלינג או משו נראה לי...) אז הבחורה היא הבת של מורה שהייתה לי ביסודי.. מורה שממש אהבתי...
נכון אמרו בחדשות שהיו שלושה גברים ובחורה שנהרגו בדרום בשיטפונות (בסנפלינג או משו נראה לי...) אז הבחורה היא הבת של מורה שהייתה לי ביסודי.. מורה שממש אהבתי...
ד דורה17 New member 14/5/07 #48 וואי... זה ממש מזעזע... עוד ביום הזיכרון פגשנו ת'מורה הזאת והיא סיפרה לנו על הבת שלה ומה היא מתכוונת לעשות.. היא רצתה ללמוד או משו.. זה ממש נורא... אולי אני אלך עם חברות לבקר אותה...
וואי... זה ממש מזעזע... עוד ביום הזיכרון פגשנו ת'מורה הזאת והיא סיפרה לנו על הבת שלה ומה היא מתכוונת לעשות.. היא רצתה ללמוד או משו.. זה ממש נורא... אולי אני אלך עם חברות לבקר אותה...
K keds New member 14/5/07 #51 דורה, אז מה, באה לפה הרבה ?! ../images/Emo98.gif כע כע.. זאת אני.. תסתכלי על הפורום מסכן .. (היי, זאת שני, חברה של דורה ...)
דורה, אז מה, באה לפה הרבה ?! ../images/Emo98.gif כע כע.. זאת אני.. תסתכלי על הפורום מסכן .. (היי, זאת שני, חברה של דורה ...)
מ ממשיך לרוץ New member 14/5/07 #56 אנחנו מדברים עכשיו, היא מחפשת לי משו. וגם המחשב קצת עשה לה בעיות.