ליום ראשון

../images/Emo221.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

דר' דורון קרייזר, מומחה להריון בסיכון, יתארח בפורום הריון לאחר טיפולים בין השעות 20:30-22:30 וישיב על שאלות בנושא ניתוחים קיסריים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=349&msgid=88657266

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתההההה מצחוווק פההההההההההה
מזדווגיייםםםם
איי לייק איט

חחחחחחחחחח חרמנית :p../images/Emo210.gif

חח איזה מצחיקק שהפרה הזאת קפצה על האיש
חחחחחחחחח XD

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifשמעו מה חשבתי בשיעור גאוגרפיה

יותר נכון חלמתיי.. חחחחחחחחחחחחחח.. חלמתי שכל הכיתה שלי היא כל הפורום!! והמורות? הן ניצן אופק ורעות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. ועוד דימיינתי שהן אומרות לנו כזהה: "לשבת במקומות!! עכשיו ומיד!!
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אז התחלתי להתפקע מצחוק והמורה כזה שואלת אותי: "מה מצחיק? את רוצה לשתף אותנו?" אמרתי לה "עדיף שלא" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. יאווווווו.. נקרעתי שםםם.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

../images/Emo118.gifחחחחחחחחחחחח אהוובתתי?

אייזה דימיון שופע חופשי! חח אם כבר מדברים על בצפר..מחר אני לא לומדתת..כי אנחנו נוסעים לסינימה סיטי..ליום סמים! להלהל אייזה כיף סופסוף בלי ללמווד,בעעעע חחחחחחחחחחח XD

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחעחע... איזה כיף לך!!!

אוףףף.. כל החודש הזה אין חופשיםם
איזה בעסהה.. ועוד המנהל שלנו מפסוט מיזהה.. חחחחחחחחחח.. הוא כזה עושה לנו: אתן יודעות מה מיוחד בחודש הזה? שאין בו חופשים!! והוא עם כזה חיוק מעפן מפגרר.. אוףףף..

למעלה