ליום ראשון!

אמאאאאא אני חושבת שאני הולכת למותתת

.טובב אני יסביר לך, אחותי חולה ויש לה חום ממש ממש גבוהה אבל היא מקבלת תרופות והיום אמא שלי רצתה לקחת אותה לבית חולים ובסוף היא לא לקחה אותה... עכשיו, לפני שעה היא הלכה לישון ועכשיו היא קמה והתחילה להגיד לאמא ואבא שלי "אני לא יכולה לישון את הטליה הזאת(טליה זאת אחותי הקטנה) היא מפריעה לי לישון" והם חשבו שהיא ערה והיא מציקה לה אז אמאר שלי ישר רצה לבדוק מה קורה עם טליה והיא ראתה אותה ישנה כמו בול עצץ לא זזהה והיא הבינה שנועה מתחילה לדבר שטויות ובנתיים נועה ממשיכה והיא אומרת טליה מציקה לי והיא התחילה לדבר על איזה עיגול אין לי מושג מה הקשר אבל ככה היא אמרה ואמא שלי ניכנסה ללחץ שהיא ראתה שאחותי השניה ישנה והיא התחילה לבכותת ממש והיא הלחיצה אותי והיא אמרה "היא מדבר שטויות" והיא ממש ניבהלהה והיא אמרה שהיא לוקחת אותה לרופא דחוףף ועכשיו היא מדברת עם הרופאא

אביחי 33

New member
מאמי תעדכני אותנו מה קורה../images/Emo189.gif

אנחנו כאן להקשיב ולעזור! תהיי חזקה
זה בטח סתם משהו.

eynav16

New member
אולי היא חולמת??

אולי זה מתוך שינה?? מקווה שהיא בסדר..

ועכשיו היא אומרת

שהיו לה הזיות והיא דימיינה את זה כי בצהריים באמת טליה וחברות שלה התיציקו לה כי היא ישנה בסלון והם עשו רעש ואחר כך טליה באה וצעקה לא באוזןן

אביחי 33

New member
נו גמלי זה קורה לפעמים..

שאני נזכר במשהו אחרי שלמשל עבר כמה שעות או כמה ימים, ואני פתאום נזכר בזה ומתחיל לחשוב עם עצמי שלא נהגתי נכון וכאלה. בואי נאמר שאני מכיר את זה, אבל לא בהתפרעויות וכאלה, כנראה זה בגלל שהיא חולה-תופעת לוואי.

חלי 66

New member
למי שיש חום גבוה מתחילות הזיות

וזה מה שקרה לאחותך זה טיעבי אבל לא טוב למי שיש חום גבוה מתחיל להיות לו הזיות צריך להוריד את החום לעשות לו קומפורסים(להרטיס מטלית ולשים לה על המצח) לעשות ככה עד שירד החום

זיוו2

New member
מאמייי...

קודםם כל תרגעיי זה קורה לפעמייםם... לא קרה לה כלוםם היא בסך הכל חולה ויש לה הזיות וזה יעבור לה ותיהיה חזקה אנחנו פהה בשביל

זה קרה גם לאח שליי ../images/Emo108.gif

זה היה בערב שבתת אח שלי התחיל גם לדבר שטויות והיה לו חום של 40 מעלות והוא ממש דיבר שטויותתתת נגיד נכון השערון שיש על הגוף?? אז הוא התחיל להיסתכל עליהם ולבכות ומסנה להוציא אותם מהגוף שלוו כאילו זה נמליםם (( הוא חשב שזה נמליםם)) ופשוט הוא ממש התחיל להגיד שטויות עד שבערב שבת אבא שלי היה חייב להקפיץ רותו לבית חוליםם למיון וזה היה בערב שבות ואנחנו שומרים שבתת וזה היה מזה מפחיד כי לא היינו בבית היינו אצל אח שליי והם גרים ליד נתניהה וזהוווו אז פשוט תרגעו זה יעבור לה תעשו לה מקלחת קרה כזאת שירד לה החום זה יעזורר... יהיה בסדררררר
החלמה מהירהה

hila846

New member
אני צ'ה מכתב מגםםםם../images/Emo7.gif

מתי אני אמורה לקבלל

hila846

New member
כל הזמן אומרים לי בנגלה הבאה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה