ליום ראשון

הדרוס

New member
והנה אני שוב נוטשת...

והפעם: אילת!!!! חחחחחחחח כןכן, מחר על הבוקר אני באילת - טיול של בעעעעצפר אבל הולך להיות שווה ביותר
קיצר אני חוזרת יום חמישי בע"ה
וזהו, שבוע טוב שיהיה לכם...אוהבתתתתתתתת וכל הכבוד למכבי החיפה על הנצחון
הדר

sivan1207

New member
שאלההה....

אמממ... חן לא הייתה אמורה להיות רק חודש בהנהלה...? וכאילו כל חודש יש מומחה חדש? זה מה שאני זוכרת שהיה כתוב אז כאילו זה השתנה הויא עכשיו תמיד? אני רק שואלת...אל תכאלו אותי אם כן אז סבבה...שיהיה לך בהצלחה מאמי... ואהה..ואדב גם אל תכעסו עלי שפתחתי הודעה חדשה למצאתי איפה לשרשר את זה...

../images/Emo41.gifמאיה מקום 3../images/Emo41.gif

אני חושבת שזו סיבה מספיק טובה כדי לפתוח הודעה חדשה או לא?
?!?! היא בשירונט במקום שלישי ולפני כמה שבועות היא בכלל לא נכנסה למצעד הזה חחח...
הנה כנסו לפה..

ashton20041

New member
שימו לב:

מאיה הוציאה רק סינגל אחד בסה"כ מהאלבום החדש וכבר הוא עושה כזה רעשששששששש וכולם יודעים עליו....אךך זה הכשרון של מאיה פשוט מדהימה!!!

sivan1207

New member
תאכלו* והיא* ואגב*

בלעעעע...חחח הכמה טעויות בהודעה אחת... אהה ואני כבר יכתוב את זה פה.. הרבה זמן לא הייתי בפורום פשוט לא יצא לי כל כך הרבה...להיות על המחשב וגם כשהייתי אז לרוב זה היה על המסנג'ר והאייסי.. נכנסתי מידי פעם לא לא הגבתי..אבל.. פשוט כל החגים וזה...כמעט שלא הייתי בבית... אז עכשיו אני חוזרת לתלם חחח אוהבתתת את כווווולם...

נשמה תהני המוניםםםםםםם!!!

אני אתגעגע!!!! אוהבת אותךךךךךךך!! ושמרי על עצמךךך!! הלוואי ולנו היו עושים לאילת חח בית ספר מעפן .... טוב נו בית ספר דתי אין כל כך מה לצפות מהם חחחחח... נהיה בקשר;)

ד י ק ו ש

New member
דרלינגגגגגגגגגגגגגגג

נכוןןןןןןןן מחר הטיוללללללללללל 30.10 חחח לא שכחתי !!!!! אני מודעת להכנות שעשית לטיול חחח ;) יוו תהני המוןןןןןןןןןןןן אצלנו עושים את זה בינואר 9.1 בעזרת השם חח אבל תהניייי תהיי בקשר חולה עלייך!!!!!!

sivan1207

New member
חחח נראה לי שכבר נסעה..חחח

אבל בכל זאת תעשי חיים...לי היה הכי מושלם בטיול.....הזה...

למעלה