ליום ראשון

sivan1207

New member
../images/Emo32.gif ליום ראשון

אתם לא יודעת מה הי לי היום בבית הספר... ילד מהשכבה שלי שאף גז מזגנים ופיצץ איזה משהו וכל הגז התפזר בכיתות י"ב כולם התחילו להחנק והיו כמה שהתעלפו והביאו כמה אנבולנסים... בהתחלה לא הבנו מזה כל הכיתה שלי משתאלת והכי מצחיק שהמורה אומרת די חברה מספיק עם המשחק הזה ופתאום היא חטפה התקף שיעול...חחחח בקיצור היה בלאגן היום...

וואי זה ממש מסוכן איי איי הנוער של

היום רק צרות עושההההה ...העיקר שכולם בסדר ולא קרה משהו חמור תודה לאל

sivan1207

New member
חחח מתברר שזה בכלל

היה גז מדמיע...חחחחח וילדים בכיתה י"ב ריססו באיזור של כיתה י"ב... אפילו יש על זה כתבה ו13 ילדים פונו לבית חולים.. חחח רק אצלנו יכולים לקרות דברים כאלה... כתבה

sivan1207

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif אנשים כאלה מעצבנים לפעמים

כתבתי בפורום של נינה... הודעה למי שיכול לתת עלי המלצות כי אני רוצה להיות מנהלת... מעצבן כזה אף אחד לא הגיב (לא שאכפת לא צריך חחח) אז כתבתי להם.. רעים..לא צריך הגשתי בלי...(והרעים זה היה הכי בצחוק והשמכתי שם לשחק במשחקים והכל..) ועוד שלשום העלתי להם איזה 50 תמונות שאני צילמתי את נינט לקח לי מיליון שנה.. מ-ג-ע-י-ל-י-ם... בקיצור אחרי שכתבתי את זה פתאום כולם הגיבו... על זה שרשמתי רעים ובגלל זה לא מגיע לי להיות מנהלת של פורום איזה נדחפים מי פנה עליהם לתת מילה טובה הם לא יכולים אבל להעיר הם יכולים וכמה שיותר.. זה כזה מעצבן לפעמים אתה לא רוצה להגיד טוב אז אל תגיד כלום למה אתה חייב לרדת עלי וכאלה אוייי עיצבנו אותי!!!

sivan1207

New member
אליהם**

חחח אני לא יודעת מה נסגר איתי עם השגיאות בזמן האחרון חחחחח מקווה אתם סולחים לי :)

למעלה