ליום ראשון!!!
ר רותם חולה על מאיוש New member 11/9/05 #2 הגרררררר!! זה היה בצחוקקק נשמהההההה חחחחחחחחחחח סתם צחקתי איתך במסנג'ר... אני מקווה שלא לקחת אותי ברצינות, אני כזאת חחחחחחחחח סתם צחקתי איתך יפה שלייי אני חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
הגרררררר!! זה היה בצחוקקק נשמהההההה חחחחחחחחחחח סתם צחקתי איתך במסנג'ר... אני מקווה שלא לקחת אותי ברצינות, אני כזאת חחחחחחחחח סתם צחקתי איתך יפה שלייי אני חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ר רותם חולה על מאיוש New member 11/9/05 #4 חח סתם עבדתי עלייה ככה בצחוק שכאילו אמרתי לה שהיא דיברה עליי, ושאני יודעת שהיא אמרה עליי דברים וכאלה שטויות...חחח נו אמורה את מכירה אותי ואת השטויות שלי אז ככה.. אבל זה היה ממש סתם בצחוק בלי שום כוונה כי אני חולה על הגרררר הגרו'ששש אני מתה עלייך
חח סתם עבדתי עלייה ככה בצחוק שכאילו אמרתי לה שהיא דיברה עליי, ושאני יודעת שהיא אמרה עליי דברים וכאלה שטויות...חחח נו אמורה את מכירה אותי ואת השטויות שלי אז ככה.. אבל זה היה ממש סתם בצחוק בלי שום כוונה כי אני חולה על הגרררר הגרו'ששש אני מתה עלייך
ח חן חולה על מאיה New member 12/9/05 #5 יוווווו חחחח את מזכירה לי ברגע זה אותי חחחחחחחחחח גם אני אוהבת לעשות את זה חחחחחחח אפילו על המורים אני עובדת חחחחחחחחח
יוווווו חחחח את מזכירה לי ברגע זה אותי חחחחחחחחחח גם אני אוהבת לעשות את זה חחחחחחח אפילו על המורים אני עובדת חחחחחחחחח
ר רותם חולה על מאיוש New member 12/9/05 #7 חח הגרררררררר יפה שלי זה היה בצחוק. ובאמת אני חולה על הגר...היא משהו מיוחד...
ח חן חולה על מאיה New member 12/9/05 #8 חחחח את מספרת לי? אני בת דודה שלה חחחחחחח זה מזכיר לי שמזמן שאלת אותי אם אנחנו שכנות חחחחח וואי זה היה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח את מספרת לי? אני בת דודה שלה חחחחחחח זה מזכיר לי שמזמן שאלת אותי אם אנחנו שכנות חחחחח וואי זה היה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הודיה חולנית על מאיה New member 12/9/05 #15 ../images/Emo32.gif ליום שלישייי חבריהה חח ! פעם ראשונה שעשיתי אוף חחח מצער להגידד חח אבל כל מה של=א קשור למאיושש לכאןן
../images/Emo32.gif ליום שלישייי חבריהה חח ! פעם ראשונה שעשיתי אוף חחח מצער להגידד חח אבל כל מה של=א קשור למאיושש לכאןן
ח חולה על מאיוש New member 12/9/05 #21 עכשיו היה את מאיה בערוץ 2 היא שרה את מה שהיא שרה שנה שעברה אבל רק אותה שמו היא שרההה חחח מושלמתתת!!
ר רותם חולה על מאיוש New member 12/9/05 #17 אמורה..אני מרוויחה כפליים, גם מאיה וגם לישון אצלך....חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חן חולה על מאיה New member 12/9/05 #18 גם אני חחחחחח אמרתי לך כברררררררר שאני אתן למאיוש 2 נשיקות אחת בשבילה ואחת בגלל שבזכותה הכרתי אותךךךךךך
גם אני חחחחחח אמרתי לך כברררררררר שאני אתן למאיוש 2 נשיקות אחת בשבילה ואחת בגלל שבזכותה הכרתי אותךךךךךך