ליום ראשון...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif זה כ"כ לא נכון!!

אני לא מבינה למה את חושבת ככה!
אני אמרתי לך את זה כי חשבתי שאת מבינה אותי אבל את לא! כנרה..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני אמרתי לך כבר..

את המריבות שלנו נשאיר מחוץ לפורום...זה לא מתאים! אוקי?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוקיי..../images/Emo13.gif

אני לא רוצה לריב איתך גם מחוץ לפורום.. פשוט שקט.. פגעת בי מספיק..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני שמחה שזה מצחיק אותך!../images/Emo13.gif

לא!
לא אמרנו ששקט..?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתחשבי מה שאת רוצה..../images/Emo4.gif

אם היית יודעת את כל מה שהיא אמרה לי לא היית חושבת ככה.. אני בטוחה..
הלוואי שזה היה סתם..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדי שקט!

אותי זה לא מצחיק בכלל.. אני בכלל לא מבינה למה אני עצובה בגללך.. יאללה הולכת לישון ואח"כ טיול! בייי!!

אני לבד עכשיו ואין כאן אף אחד..

יום מעצבן לפחות רובו!! היה נחמד היום בבוקר וזה איכשהו קמתי והייתי עייפה מתה אבל היה בסדר היה לנו שעתיים ביולוגיה היה מצחיק צחקתי עם חברה שלי וזה ובהפסקה אחותי אמרה לי שהיא רוצה לעבור כיתה להיות עם חברות אחרות שלה בכיתה של אחותי התאומה גם .. האמת לא ידעתי איך להגיב כאילו ניסיתי להראות שלא אכפט לי אבל אני יודעת שאני אשאר בסוף לבד בכיתה הזאת ואין לי לאן לעבור כאילו היא ועוד כמה חברות הן היחידות שאני מכירה בבית ספר הזה וכל השאר שאני מכירה הן בכיתה של אחותי התאומה והכיתה שלי קצת מעפנה אולי יש איזה חברה אחת אבל גם איתה אני מדברת בקושי.. זה מעצבן קצת כאילו שאלתי אותה בהפסקה ושעה עד שהיא ענתה לי והיא אמרה שהיא לא רוצה לפגוע בי..אין לי מה להגיד .. כל שאר היום היה בסדר כל הזמן חשבתי וזה לא יודעת מה לעשות יהיה בסדר..אני מקווה. שיהיה לכולם יום נעים היום!!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifיהיה טוב מתוקה../images/Emo24.gif

ואם זה באמת מפריע לך את יכולה לדבר עם איתה ולהגיד לה שאת לא רוצה להשאר לבד בכיתה ואני חושבת שהיא תבין אותך כי בסה"כ היא לא רוצה לפגוע בך היא רוצה שיהיה לך טוב ושגם את תהיי שלמה עם ההחלטה הזאת... בכל מקרה שיהיה לך המשך יום נעים

תודה!!../images/Emo24.gif

ולא נעים לי להגיד לה שתישאר אני הרגיש והיא תרגיש כאילו שאני תלויה בה אני לא רוצה להגיד לה את זה כי עם היא לא תישאר אני הרגיש מפגרת על זה שאמרתי לה חוץ מזה לא נראה לי שבכל אופן היא תשאר כי דיברנו על זה .. לא יודעת.. יהיה טוב!!

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאעעעע!!!

ירד היום גשם בפ"ת
!!!!! זה היה בדיוק למשך 10 דקות ובהתחלה חשבנו שסתם מטפטף מאיזה מזגן אומשו
אבל לא! זה היה כזה כייף! והריח שלו
אאלה גשם ראשון וזה
אוך כמה שאני אוהבת חורף. שיבוא כבר.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif ייאאא איזה יופי.. חורף..../images/Emo99.gif

פה היה סתם נעים.. בערך..

למעלה