יום מעצבן לפחות רובו!! היה נחמד היום בבוקר וזה איכשהו קמתי והייתי עייפה מתה אבל היה בסדר היה לנו שעתיים ביולוגיה היה מצחיק צחקתי עם חברה שלי וזה ובהפסקה אחותי אמרה לי שהיא רוצה לעבור כיתה להיות עם חברות אחרות שלה בכיתה של אחותי התאומה גם .. האמת לא ידעתי איך להגיב כאילו ניסיתי להראות שלא אכפט לי אבל אני יודעת שאני אשאר בסוף לבד בכיתה הזאת ואין לי לאן לעבור כאילו היא ועוד כמה חברות הן היחידות שאני מכירה בבית ספר הזה וכל השאר שאני מכירה הן בכיתה של אחותי התאומה והכיתה שלי קצת מעפנה אולי יש איזה חברה אחת אבל גם איתה אני מדברת בקושי.. זה מעצבן קצת כאילו שאלתי אותה בהפסקה ושעה עד שהיא ענתה לי והיא אמרה שהיא לא רוצה לפגוע בי..אין לי מה להגיד .. כל שאר היום היה בסדר כל הזמן חשבתי וזה לא יודעת מה לעשות יהיה בסדר..אני מקווה. שיהיה לכולם יום נעים היום!!!
../images/Emo216.gifיהיה טוב מתוקה../images/Emo24.gif
ואם זה באמת מפריע לך את יכולה לדבר עם איתה ולהגיד לה שאת לא רוצה להשאר לבד בכיתה ואני חושבת שהיא תבין אותך כי בסה"כ היא לא רוצה לפגוע בך היא רוצה שיהיה לך טוב ושגם את תהיי שלמה עם ההחלטה הזאת... בכל מקרה שיהיה לך המשך יום נעים
ולא נעים לי להגיד לה שתישאר אני הרגיש והיא תרגיש כאילו שאני תלויה בה אני לא רוצה להגיד לה את זה כי עם היא לא תישאר אני הרגיש מפגרת על זה שאמרתי לה חוץ מזה לא נראה לי שבכל אופן היא תשאר כי דיברנו על זה .. לא יודעת.. יהיה טוב!!