גמני אותך
ז זוהרוש15 New member 19/8/07 #49 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיהיה טוב!!!../images/Emo13.gif
ז זוהרוש15 New member 19/8/07 #52 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifסינרגיה בגל"צ../images/Emo41.gif כולם להדליק גל"צ יש עכשיו את ההופעה של סינרגיה מהאמפי בראשון לציון..
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifסינרגיה בגל"צ../images/Emo41.gif כולם להדליק גל"צ יש עכשיו את ההופעה של סינרגיה מהאמפי בראשון לציון..
מ מ א י ה 9 0 New member 20/8/07 #59 אייל גולן!../images/Emo122.gif אדיר מילר היה קורע חחח הייתי צריכה את זה
ס סינטטית New member 20/8/07 #60 ../images/Emo6.gif תכלס, הוא מלך! רק שהוא תמיד עם אותה הופעה ואותן בדיחות, שיחדש קצת! בכל אופן אני הולכת לישון, אני אפספס סינרגיה מקווה שמישהו יקליט..
../images/Emo6.gif תכלס, הוא מלך! רק שהוא תמיד עם אותה הופעה ואותן בדיחות, שיחדש קצת! בכל אופן אני הולכת לישון, אני אפספס סינרגיה מקווה שמישהו יקליט..
מ מ א י ה 9 0 New member 20/8/07 #68 את הכי יפה בעולםםםםם מלכת היופי שלייייייי רק איתך אני מרגיש קיים! נולדת בשבילי חחחחחחחחחחחחחח אני מתחרפנת!!! ואמא שלי בהלם ממתי אני שומעת אייל גולן! היא לא מאמינה לי שאני מחכה שסינרגיה יעלו
את הכי יפה בעולםםםםם מלכת היופי שלייייייי רק איתך אני מרגיש קיים! נולדת בשבילי חחחחחחחחחחחחחח אני מתחרפנת!!! ואמא שלי בהלם ממתי אני שומעת אייל גולן! היא לא מאמינה לי שאני מחכה שסינרגיה יעלו
מ מ א י ה 9 0 New member 20/8/07 #69 רק הלב עובד שעותתתתתתתתתתתתת אם יש גן עדןןןןןןןןןןן או מקום מסתור עכשיו[?] חבקי אותי ואת פצעיייייייייי קחי אותי אלייך[?] זה שיר אחרון נכון?
רק הלב עובד שעותתתתתתתתתתתתת אם יש גן עדןןןןןןןןןןן או מקום מסתור עכשיו[?] חבקי אותי ואת פצעיייייייייי קחי אותי אלייך[?] זה שיר אחרון נכון?