ליום ראשון

זוהרוש15

New member
השיעור האחרון!../images/Emo10.gif

היום יש לי שיעור אחרון בבלט....
אני וחברה שלי קנינו למורה מתנה
אבל לא נורא..יש את שנה הבאה
יאללה אני עפתי להתארגן...ביי ביי וערב טוב לכולם!

Witchcrafts

New member
הגרוק, סרח וסניף יכולים להקים להקה? $-:

פורום "המומינים" מזמין אתכם להירתם להצלת הספרים המקוריים של הסדרה! אנו מעוניינים להשיב למדפים את הקסם ולכן זקוקים לכמה שיותר חתימות בעצומה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=1362
הספרים מכילים עולם ומלואו ועוסקים במסע מרגש ומופלא בנבכי הדמויות שחשבתם שהכרתם. אוסף המלא בתכנים מרתקים לכל אלה שתהו על טיבו האמיתי של העמק או שמעוניינים בנוסטלגיה מסוג אחר. תודה רבה, מי ייתן ולעולם לא תתקלו בשמנטף בליל סערה! ^_______^ פורסם באישור "סינטטית". |תבורכי|

ניגמר היום ! וטוב שניגמר....../images/Emo7.gif

אני מתבייש לומר את זה, אבל.... כמה בכיתי היום
התפרקות מסוימת שהייתי חייב, עקב כך שהגעתי למצב שכל דבר שאני נוגע בו נהפך לחול, הכל מתפרק לי בידיים, הכל נוזל לי כמו מים, הכל נחרב, האופטימיות והשמחה שבי התגלתה כסתם תחפושת ומסיכה. הכל חרא !!! וקרה מה שקרה היום שגרם לי להתפרקות שטמטמה לי תמוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ! אומרים שאחרי הבכי מגיע הצחוק, אז יאללה אני מחכה לו.
אני מותש, אני כבר חצי בנאדם !!!!

McRafush

New member
מה קרה?! ../images/Emo2.gif

פרט, נמק, הדגם והסבר... ואני בטוח שלא משנה מה קרה לך(ותאמין לי, אני אחד שקרה/קורה לו הרבה) - אפשר להתגבר על זה.

חח אחי כפרה עליך.. ../images/Emo24.gif

אני לא רוצה לעסוק בהשוואות של מי עבר הרבה יותר.. אבל עברתי די
ואין לי כוח.. ניגמר הכוח. מגיל 15 אני מנסה לשרוד, חלאס, הגיע הקץ! כרגע אני חי ע"י כוח עליון, זה כבר לא הכוח שלי. ואין לי כוח לנמק פה ובטח שזה לא המקום גם... אני אסתדר אחי, כמו תמיד, אני תמיד מסתדר איכשהו, בכל מצב
יהיה טוב [זה כבר קלישאה] אבל יהיה...

McRafush

New member
חס וחסה!

אני לא משווה או משהו, פשוט ציינתי ת'עובדה כדי שלא תחשוב שאני אומר מילים חסרות תוכן. ובמקום לנסות להתמודד עם זה לבד, פשוט תספר את זה(שלח לי את זה כמסר[זה ההודעה האישית, נכון?] או משהו) - ותאמין לי זה יעשה לך טוב. לך תדע - אולי אפילו תמצא פתרונות

אחי...

אם היית יודע כמה אנשים [גם מפה] עוזרים לי ונימצאים שם בשבילי היית בהלם חחחחח תבין, הבעיה בי, אני זה שצריך לתפוס תעצמי ולנער תעצמי ולשכנע את עצמי לקום ולהשתקם. והאמת? אני נימצא בעלייה דווקא, אבל תיודע בעלייה יש הרבה מכשולים ולפעמים מצליחים לעבור לבד ולפעמים זקוקים לעזרה של יד שלישית, אז זה מצבי. והיד השלישית מתחבאת בי, כי מיליון ידיים נישלחו אליי ונידחו
אז יהיה טוב.. ואני לא מזלזל ביכולת שלך לעזור לי, בכלל לא, אני מעריך אותך על כך ומודה לך, אבל אני לא רוצה שזה יגיע למצב שאתה מנסה יותר מידיי לעזור לי והכל נופל לשווא כי יש עשרות לפניך שניסו..ו... התייאשו
בקיצור אחי, אני מקווה שיהיה בסדר, זו רק תקופה, היא תעבור לי
ואני מה זה מודה לך על הכל אחי, באמת, רק הרצון הזה שלך לעזור לי זה כבר מעודד ונותן לי הרגשה שאני לא לבד, וזה כיף
תודה אחי... באמת תודה
לילה טוב

למעלה