ליום ראשון

דורה17

New member
בוקר טוב! היה מדהים!

הרבה אני לא זוכרת חחח אני רק זוכרת ששמו את אשם והתחלתי לצעוק "אללה סינרגיה!!!!!!!!!" חחחחחח וזה היה מצחיק מאוד! אמ.... אני ערה, אז אם מישו פה- דברו איתי!

McFreaKy

New member
שבוע טוב לכולם. ../images/Emo3.gif

קמים עוד פחות מ-4 שעות.
ומחר ת"א. ו-
.
^____^ ואולי אחדש את הפירס בגבה!
וכנראה אשן אצל שרון! וכנראה נבוא ביום שני ליומולדת של אור! ^_____^ ואז שוב לחזור לאיזור ת"א בשני.
ואז מפגש אוונסנס בשלישי. וגם
.
וגם שוק בבוקר עם בר. ^^ ואז בשלישי מאוחר בלילה אזכה לראות שוב את המיטה שלי. אתגעגע אליה.
ואז יום רביעי יום מנוחה כי פעמיים כי טוב (מה אכפת לי שזה בכלל ביום שלישי >: ). ואז בחמישי בית ריק מהורים ואולי אנשים יבואו לראות סרט. ו
. ^_____^ יהיה שבוע מעולה!!!!!111 ^________________________________^

דורה17

New member
הלוואי והייתי יכולה להגיד שאני הולכת לישון...

כוסימה של אגד....
ותהנה המון! נשמע שהולך להיות כיף!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה כיף לך!

איזה שבוע הולך להיות לך! |מקנאה| שלי יכלול כמעט ורק מתמטיקה..
המשך יומטוב!

niro levi

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

אני עייפההההה
אבל צריך ללכת לעבודה.. לא נורא לא נשארו לי עוד הרבה ימים.. שיהיה לכולנו בוקר ויום מקסיםםםם אוהבת את כולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר בוקר...

וואי.. כמה רעש עשו לי!!!!
למה מנסים להעיר את אחותי אם זה אף פעם לא מצליח!?
כואבת לי הרגל!!! ואני צריכה ללמוד מתמטיקה ואין לי כוחחח יום טוב!

../images/Emo207.gif../images/Emo103.gif

שמעתם את הפרסומת של סינרגיה ב.. ניראה לי שזה היה רשת ב'
איזה חמודים

../images/Emo103.gif

הופמן אמר "שלום אנחנו להקת סינרגיה", וגפן אחריו "ואנחנו שומעים רשת ב'"... משהו בסגנון. הופמן

GiLi73

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני עייפה
אתמול חברה שלי ישנה אצלי והיה ממש כיף
רציתי ללכת היום לכוח אדם אבל אני צריכה לשמור על 2 ילדים..
יום מקסים ונעים לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני שונאת את 013 ברק!!!!!../images/Emo46.gif

כבר כמה ימים שהמחשב לא עוד והם לא עונים בטלפון למרות שזה אמור להיות 24 שעות, אני לא מקבלת תמיכה..
אז הצלחתי לבד ממה שזכרתי פעם קודמת שהתקשרתי... ועכשיו אני מנסה להכנס לבלוג שלי וזה חוסם אותי כי "קטגוריה: פורנוגרפיה".. נו באמת!!! לפעמים אני רוצה לשלוח פה הודעות וזה חוסם אותי כי "קטגוריה: פורנוגרפיה"!! אף איתםםםם

מירוש 18

New member
תפוזונה../images/Emo46.gif

עד שהצלחתי לשלוח הודעה כולה רציתי לשלוח בוקר טוב, כל פעם התפוזחרא הזה רשם לי חלה טעות

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifראיתי שלושה פרקים של אינויאשה../images/Emo6.gif

אני פשוט מכורה! הסדרה עוד מעט נגמרת ואני מפחדת לראות הכל ביוטיוב בגלל המתח..חח (גם אתם חושבים שאני מוזרת שאני רואה אינויאשה..?
)

למעלה