ליום ראשון

netashon2

New member
חברה

מה קורה מה המצב הכל טוב.???? טוב חברה מה ניסגר בוא נצא לארוחה יחד כל פורום מה דעתכם???

יואוו בנות אני חייבת לספר לכן...

אני לא יודעת עם זה יעניין אותכן אבל ביום שישי(27.1) זה היום הנוראי בחיים שלי לחברה שלי היה יומולדת והלכנו אליה אחרי זה יצאנו אחוצה לטייל וראינו כמ בנים חתיכים קיצר היה מלא באלגן ונישארנו עם הבנים האלה עם 1 בבוקר והורים שלי כעסו עלי בטירון יוואווו איך אני שונאת את היום הזה ולא אשכח אותו בחיים שלי.... והיום יום ראשון (29.1) יש הזכרה לסבא שלי ויש לנו גם היום טיול של"ח קיצר אני לא יכולה ללכת לא משנה.. אבל אצלי הקווקזית זה מנהג אצל הזקנות שלנו לישון בבית של מי שמת אז קיצר ישנות אצלנו כמה סבתות ולפמים דאחקות כי הן מספרות בדיחות (בקווקזית אבל אני מבינה) ולפעמים לא כיף כי כאילו הן מחליטות מה לראות וזה מזה מעצבן למה הן רואות רוסיה אני שונאת שונאת לראות רוסיה יואוו... קיצר בנות אולי זיבלתי לכן בשכל אבל מצטערת היה לי הרבה על הלב ואני לא ידעתיי איפה לשפוך אז תודה עם הקשבתי לי אוהבתכן.... חמודות כפרעליכן..

OASIS5

New member
לא רוצה להשמע מגעיל אבל..

תראו,אני לא יודע אם אתן מודעות לזה,אבל גיים בויז עם כל הכבוד לא יודעים לשיר בגרוש,אתן מתלהבים רק מהסטייל שלהם. ממה כל כך ההתלהבות?,הרי אתן יודעות שעוד חצי שנה הם בקושי יחזיקו מעמד.. כמו היי פייב.כל דבר קטן אתן משתגעות מימנו,אתן לא מסתכלות על דברים כמו,אם הם שרים טוב או איך השירים להם,העיקר שהם במילים שלכם"כוסונים הורסי עולם"-לראות תגובות שלכם בהופעות שלהם ותגובות בכתבות עליהם פשוט מעורר רחמים.

../images/Emo42.gifבוקר טוב של יום א'../images/Emo42.gif

בוקר טוב! כל מה שקשור לגיים ביוז לפה! טוב יום טוב לכולם אני יפגוש אותכם מחר !! אני לא פה היום! בנתים מוזמנים לקומנה של הפורום http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=16456 בי ויום טוב!!

מותק עם זאת התגובה שלך את מוזמנת...

ללכת מפה למה כי את נכנסת למקום שבו כולם אוהבות את גיים בויז וזה לא עניינך שאנחנו "מושפעות" אוקי ועם את אומרת שהם לא יודעים לשיר את פשוט מקנא... את מוזמנת לצאת שלום שלום ושלא תבואי לי בחלום...

אההה תרגיעעעעעעעעעע

מה אכפת לך עם אנחנו אוהבות אותם בגלל הסטייל או בגלל הקול אנחנו אוהבות אותם בגלל האישיות המדהימה שלהם שזה מה שאין לך כמובןןן כול אחת מהטעם שלו עם לא נאה לך מה נעשה לך בטחחחח שלא נפסיק לאהוב אותם בגלל הודעות כאלו או אחרות ואני גאה להיות מושפעתתתתתת אז יאללה לך לקבל שכל...

אז ככה

הם שרים שירים שכותבים להם אבל הם מביאים אותה בביצועים מדהימים כל הקטע בלהקת בנים זה שהפרצופים החמודים על המסך לא יהיו רק של בנות והם שרים טוב,נראים נהדר ועושים שמח....זה מה שהכי חשוב,לא ככה?

חלאססססססססססססססס

מה הבעיות שלךךךך זכותנוו להעריץ אותםםם וזה פורום למעריציםםם בפעם האלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לכי לישוןןןן ותעופי היייתי מתה שהם יחזיקו חצי שנהה!!! כי עוד מעט הם היו כבר יותר............אז הלוויא תמותי ביייייייייייייייייי

litalg06

New member
בנות יאפות שילייי אל תתיחסו לכל ה**

********** שנכנסים לכאן ואומרים רע על המושלמים שלנו.. זה הכל מקנאהה. ק=נ=א=ה אז עופו מפה יא בני *****

רגע זה בן או בת כתב את זה?!?!

מזה השטויות האלה תגיד לי מה זה להמ את נכנסת דווקא לפורום הזה למה סתםם?!!? להגיד את הדברים האלה עליהם? כאילו מזה נותן לך יופי אמרת את זה עכשיו את יכוהל להיסתננן מפהה הבנתת?!! יאאללה יאללהה!!!!!

אדרררר

New member
יואוווו דייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תפסיקו כבר לרשום עליהם דברים רעים!! ראסמי עכשיו כאילו למה לדפוקק ההכללל אוףףףף שמרו את הדעות שלכם לעצמכםםם אנחנווו אוהבות אותםםםם ו-ז-ה-ו! בקצב הזה אתם רוצים שהם יכנסו לפורום שלנו ויגיבו לנו בזמן שאנשים נכנסים לפה וכותבים עליהם דברים כאלה?! לא רק שזה מגעיל זה גם מעליב!

אדרררר

New member
יואווווו דיייייייייייייייייייייי!!!

תפסיקווו כבררר לרשום עליהם דברים כאלה בפורום שלנו אם אתם לא אוהבים אותם!! כאילו מממההההה למה לדפוקק ההכללל אתםם לאא אוהבים אותםם אנחחנווו כ=ןן מה אתם מתערבים בכלל?! בבקשהה..תלכו

וואללה צודקתתת נמאס כבר!!

מכול אלה שרושמים מזהה נותןן להם מה הם מחפשיםם פהה יאללה עם הם לא אוהבים אותם מש בכלל הם כותבים בפורומים שלהם משעמםם להםם בחייםם יאוו!! יאללה!!

NavooShiT

New member
תקשיב...

נכון, אנחנו מסתכלות על היופי,על החיצוניות ולא הקול.. זה מפריע לך
שינה לך משו
-לאאאא
מסקנה: אתה לא צריך לבוא ולהאטיף לנו מוסר,על דברים שאנחנו יודעות מאליו...כלומר אם ילדות בנות 10 כותבות בפורום שהם מושלמים,זה לא בהכרח אומר שכל הבנו תכאן כאלו..
לשיפוטתך

למעלה