ליום ראשון

ירדוששש

New member
כבוד?!!?!?

נכון , היה ביצוע נהדר והשיר מהממם! אבל כבווד?! חחחחחחחחחחח מקום 2-3! אחד לפניי האחרון! היחידה שהצביעה לנו מכול ה23 מדינות הייתה צרפתתתתתתתתתת וגם הם נתנו לנו כולה 4 נקודות! אז סליחה... לא מזלזלת אבל כבוד?! ממש לא...

גילווש

New member
חחחחח נראה לי שנה הבאה ישראל לא

באירויזיון זו פעם שנייה שהוא נוסע ומביא כישלון לישראל! פעם שנייה!!!

ירדוששש

New member
הוא אמר שאירופה גזענית

ותמיד תהיה כזו והאמת הוא דיי צודק =\\ השיר באמת מדהים ואיך שהם עשו את הביצוע זה היה ממש ממש יפההה! אפילו אני ציפיתי לפחות... זה העולם אין מה לעשות=\\

גזענים כולםםםםם

אבל המפלצות זכוו??? מילאאא רוסיה עם השיר המהמםם אבלל המפלצות?? טחחחחחח איככככככ היו לי סיוטים בלילה

גילווש

New member
אין לי מושג... ואירופה לא גיזענית

ההוכחה: שירי מימון הגיעה מקום רביעי

גילווש

New member
בנות (בנים) כנסווו

ראיתי את האודישן של אושרי מכוכב נולד ורשום בסוף עבר לשלב ב' אז למי יש את הקטע של שלב ב'?

תודה מאמי עכשיו נזכרתי

שראיתי את זה. ולא הבנתי מה קשור כאילו הוא היה לפני הגים בויז בכוכב נולד??? לאושרי היה 18?? מישהי יודעת איזה מזל הוא??

גילווש

New member
הוא נולד ב 25.1.88 וכשהוא היה בכוכב

נולד הוא היה בן 17 ובאודישנים ללהקה 17 וחצי..

ירדוששש

New member
כנסוווווווווווווווווווווווווווווווו

1. מקום ראשון Gameboys כמה אהבה 2. הראל סקעת - ואת 3. דניאל זילברשטיין - אלייך 4. ילדות רעות - רחוק מדי 5. רוני - סוכריה 6. שרונה נסטוביץ' - אוריאנה 7. בן ישראלי - לעוף איתך 8. Gameboys - שמחה 9. קרן פלס - איתי 10. צ'ינו פרודקשן - אל תעצרו לי את הזמן מקום 8 עם שמחהההההההההההההה אבל ראשון עם כמה אהבה מה קרהה?!! לשימחה לא מצביעייםם?! יאלה תזיזו ת'עכבר לכיוון האתר ותתצביעווווווו

למעלה