ליום ראשון שני

חחחח אני עירקית ולא שמעתי על

המילה הזאתת חח בדד.. חחח לאא נורא.. שמעתי עלל הגדד חח אבלל לא נורא..:] בידותתתתתתתתתתתתתתת!! חחחחחחחחחחחחחח שפעתת הבידותת חחחחחחחחחחח

*בגדד

דרך אגב.. אתמול עשיתי פיגוע בבגדד אבלל אלל תגלווווו לאפ'חדדדד שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש זה סודדדדדדדדדדדדד!

חחחחחחחחחחחח פיגועעעעע ישששש

מוותתת לערביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחח סתם סתםםם אבל האמת הם חרגביםםם

חחחחחחחחחחחחחחח גמאני ערקיתתת

חחחחחחחחחחחחחח בידותתתתתתתת הרגת אותייייייייומה זה גד???חחחחחחחחחחחח בידותתת שפעתתת הבידותתתתתת שפעם החרגביםםםם

OoנויoO

New member
נוליתעעעעעעעעעע שלי?!

פעם אמרתי לך כמה אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך?!!? וגם אם כן תדעי ש.... נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
נולית וביחושית זה לנצחחח
יש מביןןןן?! אוהבת אותך

ביחו'ששששיתת יפהההה שיליייייי

התגעגעתייייייייייייי אלייךך המוווווווןן יפה שליי! איפהההה היית בובההההה?!? אוהבתתת אותךך הכייייייייייי שבעולםםםםםםם!! יותרר מאשררררררררר אתת נוליייייייייייייייי טובב בעצםם שניכםם באותו מידההההה אבלל הכי הכיי הכיי אותךךךךךךך בוביתתתתתת שיליייייי:]

OoנויoO

New member
נוליתתתתתתתת חחחחחחח

נעלמתי זה סיפור ארוך מידי ההורים שלי נסעו אז לא הייתי בבית ולא היה לי כח להכנס למחשב אצל סבתא שלי ואז הלכתי לים וכולי נשרפתי וכואב לי אז אין לי כח להכנס למחשב גם חחחח והיה לי תסבוכים עם עצמי להשאר לא להשאר קיצר נכנסתי לפורום ונשארתי חחחחחחחחחחחח חפירה אע?! לא יודעת זה או אביחי או את בואי נחשובבבבבבבבבב אתתתתתתת
אותך

חחח יפהה שליייייי

אוהבתת אותךך הכיי הכיי הכיי שבעולםםםםםםםםםםם אתת ונוליי וביחו'שש כמובןןן האורררררר שבחייייייייייי

הדרררררררררררררררר?

את לא עוזבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... נו תני היזדמנות שניהה.. אנחנו אוהבות אותך אל תעזבי פליזזז!

חחחחחחח גמני נבהלתי שקראתי את

השורות הראשונותת.. נראה לך שהייתי נותנת לה לעזובבב?!?! חח שתחלוםםם

חחחחחחחח יפהה שליי אני לאא עוזבתתתת

ניראההההההההההההה לךךך יפהה שליי?!?! אפ'עםם אבלל אפ'עםםםםםםם אני לא יעזובב אתת הפורום הזה! לא משנהה מהה יקרהה!! וגםםםםםםם אניי אוהבתת אותךךךךך הכי שבעולםםםםםםם חיים שליי.! אותךך ואתת כולםם פהה...

בזוקית י'מופלטה הבהלת אותיייייייייי

מפגרת עוד פעם אחת את עושה את זה אני רוצחת אותךךך.. כמעט קיבלתי התקף
לב.. חח מעפנה לאפ אותךך המון..

חחחח במבההההההה שליי..:]

גגגגגממאנייייי אוהבתךך אותךךך המוננננננננננננננניי...:] כניראה חטפתיי שפעתת הבידותת! איךך יכולתי לפרסםם הודעהה כזאתיי.. בעעעעע חחייחיחיח דיייייייייייייייייייייי אניי אוהבתת אותכםםםםםםםםםםםםםםםםם מאודדדדדיי..:]

למעלה