ליום חמישי!!

נצל"ש!!! אני צריכה עזרה ../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif

אממ יש לחברה שלי יום הולדת עוד כמה ימים ופתחתי לה קומונה שבה 2 שרשורים אחד שרשור עם ברכות מחברות קרובות שיגיבו רק מחר כי כרגע הן לא יודעות על הקומונה והשני שרשור מאנשים שהיא לא מכירה אבל הם חמודים
אז אם [בבקשה בבקשה...|אייקוןמתחנן|] תוכלו להגיב לה בשרשור הזה אני הכי אודה לכם בעולם!!! תודה מראש על הזמן וההשקעה.
הכתובת היא : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=13571

נצל"ש שצריך עזרה!! ../images/Emo9.gif |כלנית"

אממ יש לחברה שלי יום הולדת עוד כמה ימים ופתחתי לה קומונה שבה 2 שרשורים אחד שרשור עם ברכות מחברות קרובות שיגיבו רק מחר כי כרגע הן לא יודעות על הקומונה והשני שרשור מאנשים שהיא לא מכירה אבל הם חמודים
אז אם [בבקשה בבקשה...|אייקוןמתחנן|] תוכלו להגיב לה בשרשור הזה אני הכי אודה לכם בעולם!!! תודה מראש על הזמן וההשקעה.
הכתובת היא : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=13571

בוקר טוב../images/Emo42.gif תקראו בבקשה...../images/Emo182.gif

אוקיי, שלא תבינו מזה שאני כועסת, כי אני לא, אבל מה שהיה אתמול בלילה זה בדיוק סיבה לא לעשות את פתיחת ה
ים חופשית - פתחו פה
רבע שעה ושעה אחרי שכבר נפתח אחד, סתם כי לא בדקו קודם... אז פעם הבאה בבקשה לבדוק! =)

בוקר אור גם לך!!

שמעו משהו מוזר... בגינה של השכנים שלי יורד גשם...(ז"א בחלון בחדר שלי...) ובגינה שלנו לא!! אשכרה גע בי.... פעונן חלקית פה!!... ולקחתי את מה שאמרת לתשומת ליבי למרות שלא פתחתי
אף פעם

אשכרה מעונן חלקת../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

אצלנו בקושי יש עננים ומה שיש די לבן... חבל, רציתי עוד גשם!

../images/Emo6.gif

אצלנו עוד לא ירד גשם היום
אבל זה גם סימן שלא יבטלו את הבאזר/ דוכנים איכשתקראו לזה בפסטיבל הסרטים היום:) זה 2 מטר מהבית שלי((פחות))

אני צריכה עזרה../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

האמת שזה קשור לטלי, סתם לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז אני שואלת פה...
מרוב שראיתי אירוחים של טלי בימים האחרונים אני כבר מתבלבלת ביניהם, אז... מישהו זוכר באיזה אירוח, ובאיזה חלק שלו, טלי דיברה על "כל חלומות העולם"? אני די בטוחה שזה היה באירוח מה9.6 אבל אני לא סגורה על זה.

בוקר קר וגשום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אצלנו קר אבל לא יורד גשם

למעלה