ליום חמישי

חמודבה

New member
לא מצליחה לשלוח הודעות מהבית../images/Emo53.gif

כשאני נכנסת לפורומים מהמחשב בבית (עכשיו אני בעבודה) אני לא מצליחה לשלוח הודעה חדשה או תגובה להודעה קיימת. אני נכנסת למסך שבו אני כותבת את ההודעה ויש את האייקונים והכל אבל אין את ה"כפתור" של ה- שלח/י ושל התצוגה המקדימה. הם פשוט לא מופיעים לי כבר מאתמול בערב.... יש עצות איך פותרים את זה?

../images/Emo44.gifYES או HOT../images/Emo35.gif

מתלבטים מה לעשות
היתרון ב- HOT
חבילת הטריפל שמוזילה לנו ב-100 ש"ח את כל התשלומים (טלויזיה , אינטרנט וטלפון). חבל ש- YES לא הגדילה לעשות חבילה כזאת עם בזק סה"כ מדובר באותם בעלים...
ערוץ לולי וערוץ ההורים כחלק מחבילה. חבל ש-YES מוכרת אותם רק כערוצי פרימיום החיסרון ב- HOT -
שירות לקוחות נוראי- שעות של המתנה בטלפון (ב- YES עונים הרבה יותר מהר)
תוכנה איטית מאשר זאת של YES, לא תמיד ניתן לראות מה התוכנית הבאה (כתובית- אין מידע זמין)
יותר סדרות מקור ופחות סדרות רכש (מבחינתי זה חיסרון)

YES

יותר איכותיים גם בסדרות\סרטים גם התוכנה שלהם הרבה יותר חדישה HOT יש את יתרון הVOD שיש שם המון סרטים\סדרות בחינם במיוחד לילדים ויש את הטלפון שזה בעצם לדבר כמעט בחינם (2000 דקות ב50 שקלים) לנו אין לא YES ולא HOT אנחנו בקצב ארצות הברית בהמון סדרות

נושקולה

New member
ברור שYES...

על השירות של HOT אני בכלל לא רוצה לדבר... אבל בעיקר בגלל התוכן תוכן תוכן!!!! אין מה להשוות! עקרות בית, נמלטים (עוד שניה העונה החדשה!!!), גיבורים, אנטומיה, כסף דארלינג (פשוט סידרה מעולה!!!!) העשב של השכן, וגם סדרות מקור מעולות, וגם, חשוב לא פחות - מכשיר מקס - אחרי שיש לך אחד כזה בבית את לא יכולה להבין איך חיית קודם. ודרך אגב, יס לא יכולה למכור טריפל בגלל מגבלות רגולטוריות ולא מבחירה...

חמודבה

New member
אני דוקא בעד HOT

ה VOD הוא יתרון. סדרות מקור זה גם יתרון מבחינתי (בניגוד אלייך), ערוץ ביפ הוא יתרון. ויש הבדל בין לולי בהוט לבייבי של יס.לולי עדיף לדעתי. השירות לקוחות שלהם הוא באמת אסון.

אילתית 2

New member
אני גם עם HOT

מרוצה אין טענות...טוב לא יצא לי הרבה לפנות לשרות לקוחות שלהם...

יתרון אחד גדול לHOT שYES לא יכולים להתחרות בו

וזה שברגע שנקודה אחת מחוברת ל-HOT כל הנקודות בבית הופכות ל-HOT בצורה אנאלוגית. מה שזה אומר שבסלון שמים את הממיר ובשאר החדרים נהנים מכל הערוצים האנאלוגיים ללא תוספת מחיר. מבחינתינו זה היה מה שסגר את העיסקה

ניקולי

New member
גם לנו חם מאוד ../images/Emo178.gif

מאוד מרוצים מ HOT לא פעם רצינו לנסות את YES לבסוף אמרו NO ונשארנו ב HOT למרות שמאוד חם

תאירעות

New member
באמת??לנו יש בסלון ממיר דיגיטאלי

ו...בחדרים אנחנו קולטים ממש מעט ערוצים וגם זה רק את הערוצים שלא קשורים לממיר הזה(הילדים,הופ,ערוץ 2,ערוץ 11 וכו) (הממיר החדש הוא אנאלוגי או דיגיטאלי??כי לנו יש את החדש )

את קולטת את הערוצים האנאלוגיים

ולזה התכוונתי. בהתחשב בעובדה שזה בחינם זה עדיף על כלום או על תשלום נוסף וזה מבחינתינו לפחות יתרון. גם ככה אם אנחנו רואים טלויזיה בחדר זה או ערוץ 10 או ערוץ 2 או ערוץ 3 אז מבחינתינו זה פתרון מעולה.

י י ל י

New member
לנו יש טלויזיה נטולת ערוצים

משמשת רק לדי וי די. בעלי אמר שהוא לא יחזיק מעמד חודש ועכשיו אחרי 3 הוא מברך את הרעיון.

The Kick Inside

New member
../images/Emo91.gif מתנה לראש השנה – לוח שנה אישי ומקסים

שלום, אני פחות פעילה בינתיים בפורום הזה אבל עדיין קוראת בו מדי פעם
בכל אופן, אני מנצלת את ההזדמנות שאני ערה כדי להמליץ לכם על מתנה לראש השנה מבית היוצר של אחותי, הגרפיקאית המוכשרת
השנה הלוחות מדהימים אפילו יותר מבשנה שעברה. בכל עמוד ניתן לשים כמה תמונות שרוצים, ללא טמפלייט קבוע. הלוח מכיל 13 חודשים, ספטמבר 08 - ספטמבר 09. היא מכניסה את התאריכים האישים של כל משפחה לתוך הלוח, ככה שאף פעם לא שוכחים אף אחד...
זו מתנה נהדרת במיוחד לסבים ולסבתות, טריים או ותיקים, ובכלל לכל משפחה שרוצה להשוויץ
*ומי שיזמין בחודש אוגוסט יקבל גם מתנה. אמנם ראש השנה הוא בסוף ספטמבר, אבל מומלץ להזמין מספיק זמן מראש. תרגישו חופשי להפיץ...
הנה דוגמא: http://www.toonchy.com נא להפנות שאלות בנושא מחירים ופרטים נוספים ישירות אליה. פרטי ההתקשרות שלה בלינק המצורף. תודה ושתהיה שנה מעולה! אני.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגני יהושע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך החניה שם הולכת תשלום אחד לכל היום ? וכמה זה עולה?

למעלה