ליום חמישי

• פותח הנושא leezi
  • פורסם בתאריך

leezi

New member
מחפשים ליצנית ליום שישי הבא (עוד שבוע) ../images/Emo151.gif

שלום לכן, גיסתי מחפשת באופן דחוף ליצנ/ית ליום שישי הבא אחה"צ (13/6) כיוון שהליצנית שהיא קבעה עמה עשתה לה ברז ברגע האחרון... המסיבה תהיה באזור נס ציונה. אני אודה אם תתנו לי המלצות/טלפונים. לי

as25

New member
יש לי ליצנית מאוד מומלצת

אבל אני לא יודעת אם היא תוכל בהתראה כל כך קצרה תעשי חיפוש בגוגל על "מסי מסיבה" היא עשתה את היום הולדת של הבן שלי שבוע שעבר והיא היתה מדהימה!!!!!!!!!!!!!

Rplus2

New member
מתאמים לסלקל לבוגאבו

שלום, אני זקוקה למתאמים לקראת נסיעה לחו"ל, אם למישהי יש מתאמים שאינם בשימוש כרגע, והיא מוכנה להשאיל לשבועיים-שלושה אני (והתינוק) נשמח מאד.

meshila

New member
מתאמים לאיזה סלקל ?

לכל סלקל יש מתאמים שונים. אפילו לפג יש שני סוגים. לי יש מתאם לפג SIP אם את רוצה צרי קשר במסר.

שושית123

New member
../images/Emo46.gifמשהו שהרגיז אותי היום ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

במכונית שנסעה בנתיב שלידי, במושב הקידמי הנהג והאישה שלידו לא חגורים- ומאחור שלושה שוטרים לא חגורים. עשו רושם של חברים טובים כולם שם, צחקו ושמעו מוזיקה בקול. ואני פשוט עדיין המומה מזה...

shlala1

New member
גם פה בשכונה ישנם הורים שלא חוגרים

את הילדים שלהם. ההורים מביאים את הילדים לשכנה שלי שהיא הגננת/מטפלת או מה שלא יהיה. ואני כל פעם משתגעת למה לא חוגרים אותם. ילדים בני 3 משהו כזה. ועוד שכן אחד שיש לו מיני ואן ולתוכה הוא מכניס משהו כמו 6 או 7 ילדים שלו בכל מיני גילאים, לא כסאות בטיחות ולא חגורות שום כלום.

שושית123

New member
מילא אזרחים, אבל שוטרים? פשוט אבסורדי!

פשוט עצטב שאנשים עדין לא מפנימים את חשיבות החגורה.

../images/Emo39.gif שאלה לגבי תמונות ../images/Emo39.gif

אני רוצה לקנות תמונות לבית וראיתי תמונה של פיה עם פרפר, תמונה ממש ממש יפה... אמא שלי אמרה שבגלל שיש דמות אחת זה לא כדאי ותמיד כדאי לפחות 2 דמויות, משהו על זוגיות, ומי שיש לו תמונה עם דמות אחת ימצא את עצמו לבד... משהו כזה, לא בדיוק הבנתי
מישהי שמעה, יודעת משהו על זה?

ayala26

New member
לפי תורת פנג שווי

רצוי שבחדר השינה בו ישן זוג יהיו רק תמונות שבהן זוגות. לא חייבים זוגות של אנשים. אבל מדובר רק על חדר השינה למיטב ידיעתי.

למעלה