ליום חמישי!!=]

../images/Emo103.gifהיא מעצבנת.

היא לא קשורה לפיג'מות ולא עשתה כלום בעונה הרביעית ויש לה פרצוף של מוצצת.

Lilosh95

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Lilosh95

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרונה חביבה שעשיתי אתמול

niro levi

New member
צהריים טובים

אני עייפההההה אתמול הייתי עייפה מידיי ונרדמתי ב11 ומשהו ובקושי הצלחתי להתעורר היום ב11 הסתפרתי.. ויצא מזה יפההה קניתי אתמול מכנס והיום חולצה אבל עדיין אין לי נעליים לבר מצווה ואני רעבה.. המחשך יום מעולההה

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני יודע שזה לא בוקר, אבל שיהיה.. זהו, אין פסיכומטרי! היה טוב וטוב שהיה, עכשיו צריך לחכות לציון ולקוות שבאמת הלך טוב.

McRafush

New member
צהריים טובים לכולם =)

היום, בצורה רשמית סיימתי את המחוייבות האישית שלי - דקה לפני שאני מתחיל י"ב! אני רשמית יכול לקבל תעודת בגרות... איזה כיף
והייתה לי מחוייבות אישית מאוד קשה ותובענית.במסגרת שלה נדרשתי לגלוש באינטרנט ללא סיבה, לשחק טאקי עם ילדים חולים, להקשיב למוזיקה על המחשב - עם ילדים חולים, לשחק משחקי קופסא עם ילדים חולים, לעשות יצירות עם ילדים חולים(מורן, תבדקי ת'מקרר כשתגיעי הבייתה - המגנט מכב-י-נרגיה שלך צריך להיות שם) ואפילו... ל... ל-לצייר! The horror
היה סבבה. מה שכן, ביומיים האחרונים הייתה "מורה" חדשה במשחקייה - וה' ישמור איזה ביץ' מפחידה. היא העתק של דולוררס אימבריג' מהארי פוטר ומסדר עוף החול(לאלה מכם שראו את הסרט/קראו את הספר) - רק בלי החליפה הוורודה
היא פשוט חולת נפש ורעה! היא מחייכת, ומתנהגת כאילו היא היצור הכי מתוק ביקום - אבל כשהיא מחייכת אתה יכול לראות שהיא חושבת בראש על דרכים לרצוח אותך. דוגמא לאי שפיות שלה: כשילד אחד לא רצה לעשות יצירה, היא ענתה לו: "אין דבר כזה לא רוצה! תעשה יצירה!", והמשיכה לבחור לו את הצבעים ולהכריח אותו לעשות אותה. או כשאחד הילדים סיפר בדיחה - היא קטעה אותו באמצע ואמרה את הפאנץ' ליין של הבדיחה והוסיפה שמישהו אחר סיפר אותה אתמול. ביץ'
תודה לאל שאני לא אראה אותה יותר בחיים שלי, כי הפעם אני באמת אגיד לה את הקללות שעברו לי בראש כל פעם שראיתי אותה(בשלוש שפות שונות, יאי
). בכל מקרה, אני יכול לשמוע את הסינים הקטנים בצד השני של כדור הארץ צועקים שאני הולך לעשות להם חור ברצפה עם החפירה הזאת, אז אני אסיים אותה
יום טוב לכולם!

McRafush

New member
כי הייתי נורא עסוק והחיים והלו"ז לא איפשרו לי

[/שקר] ...כי אני עצלן

למעלה