ליום חמישי!!=]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה באמת חמוד!../images/Emo99.gif

אממ אני מנסה לגלות לאיזה פרק את מתכוונת אבל מלא פעמים מציעים של נישואים..
ויש שם אחד, נזיר, שנוגע לכל הבנות בתחת
ומבקש מהן ללדת לו ילדית..
התגעגעתי אליך!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה פתאום ילדים קטנים!?../images/Emo6.gif

אינויאשה זה בכלל לא אמור להיות לילדים!! לא סתם זה בשעות מאוחרות יחסית..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח אבל זה לא משו נורא...

חוץ מהקטעים האלו של הנזיר הכל בסדר...חחח

בוקר רעעעעעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo46.gif ../images/Emo7.gif

אין ניתוח !! בגלל השביתה הבת זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההה... עד שקבעו לי תאריך
כבר חודשיים סוחבים אותי
ניראה מתי יקראו לי שוב.. בינתיים.. אני חצי בנאדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

זוהרוש15

New member
אני כתבתי לך את זה למעלה..

אבל בכל אופן לא הייתי כאן הייתי אצל סבתא שלי ושראיתי את השביתה והכל חשבתי עלייך ישר.. אני ממש מקווה שיהיה בהקשם האפשרי..

כע ראיתי שכתבת.. תודה ../images/Emo13.gif

וכע יהיה בסדר... אני מאמין בבסדר
פשוט סתם זה מעצבן שכל פעם יש משהו אחר שגורם לדחיית הניתוח... בהתחשב גם שבנוסף לזה באים כל צרותיי האישיים, ואת יודעת למה אני מתכוון..
נו.. יהיה טוב..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיוני!!!!

יהיה טוב!
אתה זוכר שסיפרתי לך על היתוח שלי? אז נראה לי שאני רוצה כי האורטופד הזה הלחיץ אותי ואמר שזה יכול להתפתח לסרטן!!
חס וחלילה חס ושלוםםם

זוהרוש15

New member
../images/Emo2.gif מה?????? אני לא מאמינה!!!

את לא סיפרת לי!! איך?? למה?? מה הוא אמר??????????????????

זוהרוש15

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

קמתי ב-7 כי בת דודה שלי עשתה רעש...חחח...היא עכשיו בעבודה שלה..ואני פה לבד...
היום אני נפגשת עם הבייביסיטר
יאאיייייייייייייייייייי

GiLi73

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

יש לי היום פגישה של השרות לאומי.. מקווה שילך לי טוב
יום נעים לכולם

../images/Emo2.gif דורה חלמתי עליך!

אני לא זוכרת כ"כ מה..אבל אני זוכרת שהיית לידי ודיברנו על לימודים ואמרת שאת לומדת במופת ושאלתי אותך מיליון פעם: מופת? כי לא הבנתי מה זה ואת כל הזמן אמרת 'מה מה מה'
עד שבסוף הבנת למה התכוונתי ואמרת 'אה לא...בפת!' שזה הסתבר לי בחלום בצפר ללימוד ילדים[אולי בגלל הקייטנה הזאת שלך!חח] זה היה הכי מוזר שיש, למה שאני אחלום עליך?חחח חלמתי בנוסף על מישהי שאני שונאת שאיכשהו אני מסתתרת מאחורי הבית שלה ולא רוצה להכנס כי היא שם..ואז היא מתקשרת אליי[?] ואומרת לי שאבא שלה נפטר:| ואם אני רוצה לבוא לאזכרה. זה גם היה מוזר:| ובנוסף על אונס:| שחציתי[או שמישהי אחרת] חצתה את כביש פינסקר[מי מפה שמכיר את הרצליה] והיו הרבה הרבה מכוניות ואז חצו איתה שני ילדים ובסופו של דבר הם תקפו אותה ואז בגלל שהיו הרבה מכוניות[גם פתאום היה ערב אם אני לא טועה:|]ראו אותם ואז הם היו בחדר חקירות אני לא מאמינה שהצלחתי לזכור כ"כ הרבה פרטים!אבל נו..יש לי חלומות מוזרים!:|

XxXSynergitXxX

New member
חחחח את יודעת שיש לי ספר לפענוח חלומות?

יותר נכון לאמא שלי , אבל תמיד אני משתמשת בו. ולי יש חלומות הזויים עוד יותר, קשורים בג'וקים/מקקים/תנינים
.

למעלה