ליום חמישי!!=] יום נעים ולילה טוב!!
M menori New member 26/7/07 #2 לילה טוב../images/Emo199.gifויום נעים גמלך../images/Emo9.gif מחר שישי!! יש!! סופשבוע חח!!
א אין מלאכים בשמיים New member 26/7/07 #3 כן... השבוע עף... מוזר זה ניראה כאילו רק אתמול היה יום ראשון...חחח
M menori New member 26/7/07 #11 יאללה.. פלוגת כרית! יאללה למיטה! שמאל ימין שמאל ימין שמאל...ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz|hai|
יאללה.. פלוגת כרית! יאללה למיטה! שמאל ימין שמאל ימין שמאל...ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz|hai|
M menori New member 26/7/07 #12 ../images/Emo199.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif
M menori New member 26/7/07 #9 לא אני.. שישי.. צריך לבשל ולסדר../images/Emo9.gif אויי לא.. היום מומולדת של דודה ולא קניתי כלום!.. פאק.. אני אמצא משו..מממ.. אויששש! אבל אולי נלך ביום ראשון ככה.. צריך לחשוב על זה..
לא אני.. שישי.. צריך לבשל ולסדר../images/Emo9.gif אויי לא.. היום מומולדת של דודה ולא קניתי כלום!.. פאק.. אני אמצא משו..מממ.. אויששש! אבל אולי נלך ביום ראשון ככה.. צריך לחשוב על זה..
מ ממשיך לרוץ New member 26/7/07 #122 זה מוזר כי באינטרנט רשום שזה בשישי... כלומר, נכנסתי לאתרים כמו סינמה סיטי ורב חן, כדי לראות מתי אפשר ללכת לראות אז היחיד שהיה זה יום שישי.
זה מוזר כי באינטרנט רשום שזה בשישי... כלומר, נכנסתי לאתרים כמו סינמה סיטי ורב חן, כדי לראות מתי אפשר ללכת לראות אז היחיד שהיה זה יום שישי.
ג גברת פוז New member 27/7/07 #152 באמת?מוזר..כי אתמול הייתי אמורה ללכת אבל בסוף חברים שלי הלכו ולא באתי איתם אז אני יודעת שזה שהבכורה בוודעות הייתה בחמישי, גם בלי קשר לכל השלטים ברחוב שכתוב שהבכורה הייתה ב26 אבל תהנה היום!כייף לך
באמת?מוזר..כי אתמול הייתי אמורה ללכת אבל בסוף חברים שלי הלכו ולא באתי איתם אז אני יודעת שזה שהבכורה בוודעות הייתה בחמישי, גם בלי קשר לכל השלטים ברחוב שכתוב שהבכורה הייתה ב26 אבל תהנה היום!כייף לך
מ ממשיך לרוץ New member 26/7/07 #7 ידידה ציירה לי את הלוגו של סינרגיה ../images/Emo3.gif הפעם הקודמת זו הייתה מישהי אחרת.
S shilgiah New member 26/7/07 #14 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifראיתי הארי פוטר..../images/Emo3.gif והיה נחמד..לא כזה נורא.. וכשחזרתי הרחובות היום כ"כ שוממים ושקטים..שהרגשתי כמו בסרט אימה...חח נבהלתי מהצל של עצמי כמה פעמים חח ושמעתי שרשראות כאלו מפחידות שבסוף היו כלב.. טוב.. לילה טוב..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifראיתי הארי פוטר..../images/Emo3.gif והיה נחמד..לא כזה נורא.. וכשחזרתי הרחובות היום כ"כ שוממים ושקטים..שהרגשתי כמו בסרט אימה...חח נבהלתי מהצל של עצמי כמה פעמים חח ושמעתי שרשראות כאלו מפחידות שבסוף היו כלב.. טוב.. לילה טוב..
S shilgiah New member 26/7/07 #17 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifסתם.. כי לא חשבתי שאני אוהב..../images/Emo9.gif תודה! את חדשה..?
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifסתם.. כי לא חשבתי שאני אוהב..../images/Emo9.gif תודה! את חדשה..?