ליום חמישי!

../images/Emo32.gifליום חמישי! ../images/Emo87.gif

כל מה שלא קשור לטב"ע לכאןן
כל השאר יימחק/ישורשר
בהצלחה לכל נבחני המתכונת בהיסטוריה!
היום החמישי שאני לא הולך לבצפר
יום טוב

נאאאטלי

New member
היום המאה שאני לא הולכת../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

יותר
יומטוב! ובהצלחה לכולם בהיסטוריה

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifבוקרררררררר

אתמול היה לי השיעור הפרטי ה א ח ר ו ןןןןןןןןןןןן [עד שיבוא אחד חדש לקראת סוף החופש
] עוד חמישה ימים$%^&%$#%^&^%$#

../images/Emo214.gifבוקררררררררר../images/Emo42.gif

הבטן שלי מסתובבת כמו מטורפת
איזה לחץץ

Simply an Angel

New member
*לנשום לנשוף לנשום לנשוף*../images/Emo189.gif

חבל סתם להיכנס ללחץ מיותר... יהיה לך בלאק-אאוט...
אין לך סיבה להילחץ... זו כולה חתיכת נייר עם כמה משפטים עליה
אני בטוחה שלמדת טוב ואת יודעת טוב את החומר! לכן אין לך שום סיבה להילחץ ולהיכנס לסרטים... יהיה מה שיהיה וזהו! עוד מעט זה מאחורינווו... תחשבי על זה ככה

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהיום בערב מופע סיום../images/Emo9.gif

אני כבר הפסקתי לספור תימים שאני לא הולכת לבצפר

../images/Emo204.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo210.gif

דור הררי, פסיכולוג חינוכי מומחה המתמחה בטיפול בילדים, נוער ומשפחות, ומשתתף קבוע בתכנית הייעוץ להורים "זמן הורים" בטלויזיה החינוכית, יענה לשאלות הגולשים הערב בשעה 20:00 בפורום הורים למתבגרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=94&msgid=79990837

yaki123

New member
אין בצפרררררררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אנחנו כבר לא לומדים אז לא הלכתי
.. גם יום שלישי לא
.. מחר יום קצר..ראשון אני אלך..שני סופרלנד
..שלישי זה נגמר

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאנחנו עשינו עד עכשיו רק חזרות

בשעות הצהריים ולא באנו בבוקר! והיום ההופעה אז אף אחד לא בא בכלל בבוקר
ומחר אני הולכת לים
ובצפר מוזמן לקפוץ לי
וביום ראשון סקי מים
שני חופש (בצפר נתן לנו חופש! לא אני החלטתי לעשות לעצמי חופש!!
) שלישי זהו זה!! סיימתי חט"ב!!!!

אני דווקא התחלתי ללכת../images/Emo6.gif

יומרכוז בספרות
ושבוע הבא שתי מתכונות ויומרוכז... איך מקצוע אחד תופס כ"כ הרבה זמן?!

Simply an Angel

New member
@#$)@#_)$#@_%)@#_%)@#_%)@#_%)../images/Emo189.gif

#$(@#+$(@#+$(@!#+$(@#+%(+)%+@#)%@#+%)@#+%)#$%+#$)^@+#@#+)%+@#%@+#)%@#+)%@+%)@+%)@%)@#%)@#)%%%%%%%%%%%%%%%@%+(@#+%(@+(+#$(@+#$(@+#$(@($@# No
More
History
For
The
Rest
Of
My
Life#)$%)@#$%_#@)%#+@(+@(#(%@#(%@+%(@+(%+@#(%%@#%%%
*רגע, זו הייתה משאלה, עכשיו נעבור במעבר חד ביותר למציאות* No More History
For The Rest Of The YEARRRR$$$$$$$$$$$$$$(+#@(+@#(+@#($+@#$(@+#($@+(#$@# ולך, לך חתיכת שמנה מכוערת חתיכת הכלאה של צביקה פיק-שימפנזה- ואוזי אוסבורן, כן כן אני מדברת עלייך חתיכת ידי ורגלי קוטג' כלבה@#(+@#($+@#( מעכשיו זה רשמי- אני לא רואה אותך יותר בחיים@#)$@#_+)$@#_@)#$_@#$)@#_$)_#@)$@#_$)@_#)%@#_)%#@ מסכנים הבאים שיסבלו אחריי... אבל לפחות אני לא אסבול את השיעורים המזדיניים שלך#$)@_#$)@# לכי דחפי סיכומים מזוייפים מויקיפדיה לתחת הענק שלךךךךךך ואמן שייתקעו לך שם כללללללללל הדפים ולא יצאו בחיים2#$)@_#$@# מי ייתן ותחליקי במדרגות בגובה מגדל אייפל ותפתחי את הראש ותדממי למוות חתיכת מלפפון מקומט ורקובבבבבבבבבבבבבב בצבע כתום זוהר עם פייטים#@)$#@)$@#_+$)@#_ וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווהההההוווווווווווווווווווווו@#!$(@#+$(@#+$%@#+$@(#@# אני.שונאת.אותך.כמו.שלא.שנאתי.אף.בנאדם.בחיים.שלי.ועכשיו.אני.לא.אצטרך. לסבול.אותך.יותר...................................#@$(@#$+@#$ גאד דאמט אני פשוט לא מסוגלת לעכל את העובדה שאני לא אסבול את המורה הזו יותררררררררררררררררר@#$(@#+$(

../images/Emo6.gifשכחת להגיד איך היה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עברתי את זהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה