@#$)@#_)$#@_%)@#_%)@#_%)@#_%)../images/Emo189.gif
#$(@#+$(@#+$(@!#+$(@#+%(+)%+@#)%@#+%)@#+%)#$%+#$)^@+#@#+)%+@#%@+#)%@#+)%@+%)@+%)@%)@#%)@#)%%%%%%%%%%%%%%%@%+(@#+%(@+(+#$(@+#$(@+#$(@($@# No
More
History
For
The
Rest
Of
My
Life#)$%)@#$%_#@)%#+@(+@(#(%@#(%@+%(@+(%+@#(%%@#%%%
*רגע, זו הייתה משאלה, עכשיו נעבור במעבר חד ביותר למציאות* No More History
For The Rest Of The YEARRRR$$$$$$$$$$$$$$(+#@(+@#(+@#($+@#$(@+#($@+(#$@# ולך, לך חתיכת שמנה מכוערת חתיכת הכלאה של צביקה פיק-שימפנזה- ואוזי אוסבורן, כן כן אני מדברת עלייך חתיכת ידי ורגלי קוטג' כלבה@#(+@#($+@#( מעכשיו זה רשמי- אני לא רואה אותך יותר בחיים@#)$@#_+)$@#_@)#$_@#$)@#_$)_#@)$@#_$)@_#)%@#_)%#@ מסכנים הבאים שיסבלו אחריי... אבל לפחות אני לא אסבול את השיעורים המזדיניים שלך#$)@_#$)@# לכי דחפי סיכומים מזוייפים מויקיפדיה לתחת הענק שלךךךךךך ואמן שייתקעו לך שם כללללללללל הדפים ולא יצאו בחיים2#$)@_#$@# מי ייתן ותחליקי במדרגות בגובה מגדל אייפל ותפתחי את הראש ותדממי למוות חתיכת מלפפון מקומט ורקובבבבבבבבבבבבבב בצבע כתום זוהר עם פייטים#@)$#@)$@#_+$)@#_ וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווהההההוווווווווווווווווווווו@#!$(@#+$(@#+$%@#+$@(#@# אני.שונאת.אותך.כמו.שלא.שנאתי.אף.בנאדם.בחיים.שלי.ועכשיו.אני.לא.אצטרך. לסבול.אותך.יותר...................................#@$(@#$+@#$ גאד דאמט אני פשוט לא מסוגלת לעכל את העובדה שאני לא אסבול את המורה הזו יותררררררררררררררררר@#$(@#+$(