חגג שמחחח
מ מיקי המאמי New member 12/3/06 #21 ואיי מה היה לי היום צחוקים של החיים אתם מתים חחחחחח אני לא יכול ממש לספר לכם אבל אני אומר לכם שמיטה על קומת זה הדבר הכי מפגר עם אתה נופל חחח
ואיי מה היה לי היום צחוקים של החיים אתם מתים חחחחחח אני לא יכול ממש לספר לכם אבל אני אומר לכם שמיטה על קומת זה הדבר הכי מפגר עם אתה נופל חחח
L Lilo the fairy New member 12/3/06 #22 בואנה|ערס|, ../images/Emo141.gif תתעוררו!!!! *לכל המציקים שבמילא לא יהיה לי כוח להגיב להם שוב אח"כ, אני יודעת שאין אייקון "|ערס|"! זה היה בצחוק!
בואנה|ערס|, ../images/Emo141.gif תתעוררו!!!! *לכל המציקים שבמילא לא יהיה לי כוח להגיב להם שוב אח"כ, אני יודעת שאין אייקון "|ערס|"! זה היה בצחוק!
ד דנדי פלוצקי New member 12/3/06 #23 עזרהה!!! מישהו יודע מי הצוות של התסריטאים השנה...? חוץ מדרור... ומי אתם עוד מכירים בצוות..?? אולי השמות של משפחת פארן...? תודה אוהבת
עזרהה!!! מישהו יודע מי הצוות של התסריטאים השנה...? חוץ מדרור... ומי אתם עוד מכירים בצוות..?? אולי השמות של משפחת פארן...? תודה אוהבת
M moton New member 12/3/06 #24 ../images/Emo26.gif תסריטאים ראשיים - דרור נובלמן ולימור נחמיאס משפ' פארן - דניאל פארן, יוני פארן, עידית פארן-וייס והשמות שחוזרים על עצמם בכל טלנובלה של דרסט... תבדקי בכתוביות של טב"ע
../images/Emo26.gif תסריטאים ראשיים - דרור נובלמן ולימור נחמיאס משפ' פארן - דניאל פארן, יוני פארן, עידית פארן-וייס והשמות שחוזרים על עצמם בכל טלנובלה של דרסט... תבדקי בכתוביות של טב"ע
נ נעה של ה י ם New member 12/3/06 #25 יש את חברה שלי.. שכחתי ת'שם... אה! רוני ידור. פרק 51 ואני זוכרת גם סער הלחמי... או משו דומה... זה שהרופא של דנה נקרא על שמו.
יש את חברה שלי.. שכחתי ת'שם... אה! רוני ידור. פרק 51 ואני זוכרת גם סער הלחמי... או משו דומה... זה שהרופא של דנה נקרא על שמו.
נ נ ו נ י י י י New member 13/3/06 #30 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifבת דודה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 13/3/06 #29 לילה טוב חברייההההה../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif איזה פורים חמוד היה לי מקווה שגם לכולכם יקיריי
לילה טוב חברייההההה../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif איזה פורים חמוד היה לי מקווה שגם לכולכם יקיריי