לחנוכה

פיתרון

קליק ימני על הסרגל כלים ואז יש לך אפשרות לשנות את מה שאת רוצה לשנות, במידה ומופיע לך משהו שאת לא רוצה את יכולה שם להוריד את הסמן. עוד משהו TOOLS ואז את נכנסת ל " אפשרויות אינטרנט " שם את נכנסת ללשונית האחרונה מצד ימין- ADVANCED ויש לך לבחור להחזיר את הכל לברירת מחדל. מקווה שעזרתי.

ודרך אגב הגרה- תיכנסי

אם את רוצה לשלוח מסר למישהי - כל מה שאת צריכה לעשות זה לחפש איפה היא הגיבה, לפתוח את התגובה שלה ולמטה למתחת ל "הוסף תגובה " יש לך " שלח מסר למחבר " לוחצת על זה ושולחת כמו גדולה, בלי שום פרסומות.

אז זאת הבעיה

שזה לא שם, ובמקום זה יש לי רצועת פרסומת וגם שאני עושה מסך מלא אז אני לא רואה את זה אוף וגם הקפה ששתיתי מקודם אחרי האוכל היה חם ושרף לי בלשון רק תה בפעם הבאה ! ודרך אגב משהו לא בסדר עם הפרסומת העוקבת מצד שמאל, היא נעלמה ובמקומה יש מלבן לבן שמכסה לי חלק מהשטח .אני ברורה בכלל?

אז תכנסי לפרסומת

ואז יפתח לך חלון נפרד של הפרסומת, ופשוט תסגרי אותו וככה ניקית את החלון הקודם מהפרסומת אצלי בעבודה למשל האנטרנט מאוד איטי, ועד שהפרסומת מתיישבת במקומה ועד שצץ הX לסגור אותה, כבר יותר זריז לי להכנס לפרסומת ולצאת ממנה

אווו, איזה יופי, בלי עקיצות ובלי

הטפת מוסר כמו בגנון, פשוט מצרפים את מה שחושבים שהוא OFF וזהו, נגמר הסיפור. כל הכבוד, מנהלת כלבבי, נחמד איתך.

Puzzluna

New member
אז לא יותר פשוט לכתוב ../images/Emo32.gif?

ודרך אגב, אני מבקשת ממך להפסיק אם ה"אירנית". נחמד להשתולל ולהשתובב בשרשורים כאלה אבל לא כל הגולשים קוראים את זה ולא מבינים שזה בצחוק כשזה יוצא מההקשר. תודה.

נכון, את צודקת

האיראנית זה בגלל שירשור צחוקים שהיה שנעים מאד היה לצחוק איתך בו. סורי, לא אשתמש יותר במונח הזה. ואגב לא תמיד זוכרים לשים OFF , חוץ מזה, לא קשה להבדיל בין שירשור OFF לאחר, מן הסתם. אנשים לא עיוורים, מי שירצה להגיב על שירשור יגיב ואם לא אז לא.

Puzzluna

New member
כשיש ../images/Emo32.gif אחד זה יותר נוח...

ויותר כיף להתרכז בו ולהשתולל בו. באותו היום של השרשור היו כמה כאלה אבל כשפתחתי אחד מסודר כולם נכנסו והיה נחמד מאוד שכולם שם ובראש טוב. ומי שלא אוהב פשוט מדלג הלאה...

MaYcHuK

New member
../images/Emo20.gif להתקשר או לא להתקשר ?

להתקשר
לא להתקשר
להתקשר
לא להתקשר..... מה ניצח?

MaYcHuK

New member
ואיי פאזל הרגת אותי עכשיו

תודההההההההההההההההההההה אבל אני יודעת שלא נכון לי להתקשר.... איף שונאת ככה

Puzzluna

New member
גם אני ככה..

בסוף נשברת ומתקשרת... אבל אם את מצליחה לשלוט בזה, כל הכבוד! אם לא נכון לך אז אל תתקשרי... אני חשבתי שמדובר במשחקים של מי יתקשר קודם וכו'

../images/Emo32.gif ../images/Emo16.gif...

בביקורו האחרון בארה"ב, עמיר פרץ ואשתו התאכסנו במלון מפואר. בסביבות 17:00 , פרץ ניגש לטלפון ומחייג שרות חדרים, ואומר: TU TI TU TU TU TU מנהלת שרות החדרים (שאליה הועברה השיחה), לא הצליחה להבין את כוונתו של מר פרץ וכוון שסברה שמדובר בהודאה מוצפנת, פנתה בדחיפות ל- FBI. ב"אפס זמן" התייצבו שני סוכנים מה-FBI . ולאחר שעות של ניתוח ולימוד – לא הצליחו לפענח את ההודאה ולכן החליטו להזעיק את ה-CIA. שרותי הביון שולחים עוד שני סוכנים למלון ש"יורדים על ההודאה", מנסים את כל כישרונם וניסיונם לפענוח – אבל ללא הצלחה.. פרץ מצידו, כבר ללא סבלנות, חוזר ומתקשר לשרות החדרים - עכשיו הקו מצותת ע"י 4 הסוכנים – ששומעים: TU TI TU TU TU TU במריטת שערות, הסוכנים פונים ל"מתרגם הראשי של השפה העברית" בבית הלבן. מטוס סילון מהפנטגון נוחת דקות אחדות לאחר מכן בשדה התעופה קנדי, המתרגם הנ"ל מובא ללא דיחוי למלון. עם הגיעו למלון, ולאחר שעודכן על הסיבוך וחומרת העניין, המתרגם מתחפש לשרת , נגש לחדרו של פרץ, ופותר סוף סוף את התעלומה: מר פרץ, פשוט רצה להגיד: "Two tea to 222" {הועתק}

ועוד קטנטן...

איש עסקים פגש אישה יפה ויחד הם סיכמו לבלות יחד את אחר הצהריים, ובתמורה, ישלם לה 500 דולר.אך כשהוא עזב, הוא הבחין שאין לו כסף מזומן עליו, וסיכם איתה שיבקש ממזכירתו לשלוח לה את הצ'ק,בתירוץ של "שכר דירה". בדרכו למשרד, התחרט על מה שהבטיח, בחשבו שכל האירוע לא היה שווה את המחיר. הוא ביקש ממזכירתו לשלוח צ'ק על סך - 250$, בצירוף המכתב הבא: "גברתי היקרה!מצורף בזה תשלום על סך 250$, על שכר הדירה שלך. איני שולח את הסכום שסיכמנו עליו מראש, מאחר ולפני ששכרתי את הדירה ניתן לי הרושם כי: 1. הדירה מעולם לא הייתה מאוכלסת לפני כן. 2. הדירה מחוממת כהלכה. 3. הדירה קטנה בצורה שתתן לי תחושת נוחות וביתיות. לעומת זאת, מצאתי כי הדירה אוכלסה בעבר, לא היה בה חימום והיא הייתה גדולה מידיי." הבחורה מיד החזירה לו את הצ'ק עם המכתב הבא: "אדוני הנכבד! ראשית, איני יכולה להבין כיצד ציפית שדירה כל כך יפה תישאר ללא שימוש. ביחס לחום, יש בדירה חום רב, אך ייתכן ואתה לא ידעת כיצד להפעיל אותו. באשר לגודל הדירה, הדירה בגודל רגיל, אך אם אין ברשותך רהיטים מספיק גדולים כדי למלא אותה, אינך יכול לבוא לבעלת הבית בתלונות. אתה מתבקש לשלוח את שכר הדירה במלואו, אחרת אצטרך ליצור קשר עם בעלת הבית הנוכחית שלך!" הועתק..

למעלה