לחייך

../images/Emo32.gifלחייך

זה הדבר השני הכי טוב שאפשר לעשות עם השפתיים
שרשור על כלום {או לפחות על כל דבר שלא קשור לנושא של שידוכים} כמו...... סתם דברים של הידעת {כמו למשל ש
יכולה רק לעלות במדרגות, אבל לא לרדת} סתם דברים שעשו לכם את השבוע {כשמישהו
ואומר שעשיתי לו את היום הוא עשה לי את היום} סתם דברים טעימים {כמו
גבינה עם גנש שוקולד וקצפת ליד} סתם משפטים חמודים כאלה {
הצלחה זה להשיג מה שאתה רוצה. אושר זה לרצות את מה שהשגת} בקיצור, סתם כזה שרשור קליל וכייפי ומחוייך. מ. אושרת ביום של אנטי רצינות.

2ת Wל ר2

New member
../images/Emo13.gif

הידעת? הנמלים מסוגלות לסחוב משקל הגבוה פי 10-50 ממשקל גופן. מה עשה לי את השבוע? שחנ"ש עם חברה טובה.. דבר טעים- סופלה שוקולד, קינוח מדהים ומהיר להכנה.. משפט חמוד- גם בשאול תחתיות תסמוך על הקב"ה שגם שם הוא נמצא.. יומתוק ושמח במיוחד!! וחודש נפלא..

תנסי

קאקפייס וניל עם שוקוצ'יפס ורוטב שוקולד. במיוחד כשזה בא עם כוס לימונענע.....

שלי,

הידעת: שהתנ"ך הוא הספר הנגנב ביותר מחנויות ספרים בעולם.. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch הוא השם של כפר אמיתי בצפון ווילס!!! עשה לי את השבוע,לטייל עם האנשים שאני אוהבת באמת. משפט; וינדוס7 ,כביש 6 ,אייפון 5 ,תמי 4 ,מזדה 3 ,יד 2 ,אחד אלוהינו D: חודש טוב ו מ ב ו ר ך :):):):):):) משפט חכם ש

הידעת

שכמה לייצים מחו נגד דיסני בתואנה שאת יונה הנביא בלע לויתן הרבה לפני סבא ג'פטו. תמלוגים בבקשה.

סילה 120

New member
חח אושרת..

ממ מה הדבר הראשון הכי טוב שאפשר לעשות עם השפתיים?

אז ככה....

דברי עידוד וכח {וגם נשיקה על המצח או בלחי} להם שחזרו נסערים אחרי אירוע לא פשוט. להם שבאו בוכים כי פגעו בהם. להם שצריכים לאמר שלום עד הפעם הבאה ולא כזה בא להם. להם שהביטו בעיניים עצובות איך זה שכולם נוסעים והם לא. להם סתם כי אני אוהבת אותם. להם כי אני שמחה שהם מחייכים. ועוד מליון סיבות, שהם נותנים ורוצים לקבל.

הידעתם?!

מספרי הכבישים הבנערונים בארץ. כבישים מצד מזרח למערב הם אי זוגיים ומדרום לצפון הם מספרים זוגיים.

בתאילנד,

זה לא חוקי לצאת מן הבית ללא תחתונים. בצרפת, חוק מדינה: אסור לקרוא לחזיר בשם "נפוליאון". והחוק הסיני קובע כי ע"מ ללמוד במכללה, עליך להיות אינטליגנטי. חשקה נפשך בציד? החוק בטנסי קובע כי אסור לירות בשום חיה מתוך רכב נוסע, פרט ללוויתן. בא לך חיית חמד כעש?! לא בקליפורניה מתחת לפנס. החוק הקליפורני קובע כי איסור חמור לצוד עשים תחת פנס רחוב. ועוד אומרים שאני מוזרה

הידעתם?!

בתחרות בינלאומית בוויכוחים.. הישראלים ניצחו! ראיתם מזה?! מאכל טעים וקל להכנה זה תפוח ובננה קצוצים מעורבבים בקצפת שמנת...ומעל שוקולד מגורד[רעיון שלי]

למעלה