לוח מודעות

yovali

New member
../images/Emo34.gif"הכי גאים שיש "

מישהוא יכול לספר לי מה היה בפרק האחרון אני מת עליהם!

amitma

New member
שותף לדירה במרכז תל-אביב

היי. שמי עמית, ואני בן שלושים. יחד איתי גרה כלבה מתוקה. החדר המוצע ענקי ומחובר למרפסת בדירה הממוקמת במרכז תל-אביב (ליד גן מאיר). המחיר: 340 דולר בחודש וכן 4,000 שקל עירבון. נא להתקשר לטל´ 03-6209773 או לכתוב למייל [email protected]

דין בן

New member
הכי גאים שיש

גם אניט מת על הסדרה הזאת במיוחד בריאן קיני...איזה חתיך בפרק ... ג´סטין התעצבן כי הוא לא הצליח בבי"ס לאומנות ואז בריאן קנה לו איזה תוכנה שעוזרת לצייר. מייקל קנה את החנות קומיקס ועזב את הסופר ואת אנדרו ההומופוב המפגר. ו...טד פתח אתר פורנו!

MARMELAD

New member
ברוך הבא דין!

ראיתי בכרטיס האישי שלך שהצבת הודעה בפורום.... אבל מפלצת ההודעות אכלה אותה (מפלצת ההודעות זה באג שמראה כאילו שההודעה נשלחה אבל היא לא. ההודעה לא נמחקה כי כשהיא נמחקת מהפורום היא גם נמחקת מהכרטיס האישי, אז אני מניח שזו המפלצת...) אתה מוזמן להציב אותה שוב! גיא

לירונר

New member
ברוך הבא ~../images/Emo70.gif~

הנה לך, קפה,
עכשיו תוכל, על כוס קפה ועוגה, לספר עם מי יש לנו הכבוד...

almog4

New member
זה לא קשור ישירות לבנימינה, אבל

בקטע של אופטימיות זהירה - הצעה. אני מפנה אתכם לקטע הבא, בקישור. מי יודע, אולי זה כן יכול לקרות...
ואחרי שקראתם, יש לי גם שאלה תואמת: איזה כותרת מדהימה באותו סגנון היה אפשר להכניס שם בקשר לגייז? אלמוג

../images/Emo94.gif../images/Emo95.gifהיי בנימינה כאן איתי

ואומרת שהיא שמה זין גדול על כל העולם. זה שם המשחק. מי שמעוניין לתת תגובות שיתכתב. ןלאלמוג: היא עדיין לא מבינה את קשר קטעי העיתונים למשחק "המוצצצת" בנימינה מחכה להסבר...

לירונר

New member
רון, כמה מסטול אתה יכול להיות ../images/Emo35.gif

תיזהר ממני, אני יכול לנצל את המצב...

BlueCat

New member
לירוני, לא כדאי לך להסתובב עם

טיפוסים כאלה. (למה לך? אני כאן)

damn16

New member
מחפש שותף לדירה ברמת אביב

שותף לדירת 3 חדרים ברמת אביב ליד הקניון וקרוב לאוניברסיטה, כניסה בסוף אוגוסט, פרטים באימייל

זאת לא מודעה אבל

שמתם לב שחיים חפר מעריץ בטרוף של מומולינה
החתימה שלו היא הפרה הקדושה... יפה לך

Blackice

New member
שלום כולם ../images/Emo13.gif

אמנם אני לא כותב הרבה פה בפורום, בייחוד לא בזמן האחרון שהיו לי טונות של דברים לעשות.. (אמרתי לאמא שלי!!
והיא קיבלה את זה די יפה..
) אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לכתוב הודעת פרידה.. ביום ראשון אני יוצא לחודש טירונות אז לא יצא לי ממש לבקר פה.. אז תהנו לכם ושיהיו לכם דיונים פוריים.. ואם יהיה לי זמן אני ארוץ אחורה בהיסטוריה של הפוום גם לקרוא אותם..
שבוע טוב כולם
ארז

למעלה