לוח מודעות

MARMELAD

New member
../images/Emo108.gif חולת נפש

אם תמיד הנחת שאתה לוקה במחלת נפש מסובכת ולא ידעת לקרוא לה בשם - השאלון הזה יעזור לך לאבחן את עצמך ואפילו ייתן לך אחוזים שבהם אתה לוקה בעשר מחלות שונות. בניגוד לשאלונים רגילים אני לא מניח שכולם ישושו לחלוק איתנו את ממצאיהם אבל רק לשם הפרוטוקול - יש לי שני ליקויים נפשיים בדרגה חמורה מאוד ועוד שלושה בדרגה גבוהה, אחד בינוני ואחד או שניים נמוכים. מפחיד.

fayd הפשוש

New member
אני לא מאמין ../images/Emo5.gif

מה זאת הזאת??????????????????? רק שהייה ברור! מרמוש הוא זכר גברי גאה (נא לשים דגש מיוחד על הגאה
) יש לו פיפי ואיין לו פות! זה הכל!
(מרמלד תעשה משהו אם אנשים מתחילים לחשוב שאתה בחורה אז המצב שלך דיי גרוע!) (רק אל תגיד שאני לא מגן על האינטרסים שלך!)

EuroSims

New member
הודעה קודמת

שמת לב להודעה קודמת - הוא דיבר שם בנקבה לא בזכר (וזאת לא הפעם הראשונה) אז כבר ממש לא ידעתי מה לחש´וב

EuroSims

New member
מה ? למה?

כן, אני יודעת שזה לא ממש רפואי ומעמיק אבל מילא, טוב לי נרקיסיזם מר, מה אתה היית חושב במשפט כזה ? אני קצת כבר התחלתי להתבלבל :)

EuroSims

New member
לא אני לא אעזוב

עד כמה שאני אקבל ביצים וצפרדעים אני לא אעזוב כי לא הבנתי מה קורה כאן

Yaniv-DC

New member
כתבה כזו מעצבנת רק אותי?

ב-Yנט החליטו לחגוג יומולדת לטום קרוז שהגיע היום לגיל 40 (!). "איך נעשה את זה?" - תהו שם ב-Yנט. "אה..." אמר רענן שקד, "בואו נדון בשאלה האם יתכן שקרוז הוא... אה... כאילו, לא סטרייט"? ועל זה ביזבזו מי-יודע-כמה מילים, על כתבה רדודה, מיותרת, ואם תשאלו אותי - בזויה ומעצבנת. הייתי רוצה לראות את פרצופו של רענן אחרי כתבה שדנה במי נכנס אליו למיטה. כדאי גם שהוא יזכור מה קרה לעיתון האמריקאי האחרון שדן בשאלה הזו, וכמה מיליונים התגלגלו משם לכיסו של טום... יפה לו 40.

../images/Emo47.gifברור שיפה לו!

הוא טום קרוז! גוד דאמט!
הכל יפה לו... טום, כפארה עליו שיחייה...

tookmy

New member
אם אתם און ליין

ויש לכם צורך דווקא עכשיו (השתגעתם? בשעה כזו?) בהחלפות, בלמסור דברים שאתם לא צריכים, בלבקש דברים ,מוצרים או שירותים ולתת תמורתם דברים אחרים, אתם מוזמנים לפורום קהילות סחר חליפין עכשיו או בכלל, פורום מספר 476, אם אתם מוכרחים לדעת....

skeep

New member
התנצלות

אתמול לפנות בוקר כתבתי הודעה שנמחקה על ידי מרמלד. הסתבר לי שתוכן ההודעה פגע במי ממשתתפי הפורום. אני רוצה להתנצל על הפגיעה. אני מקווה שברור לנפגע/ים שלא היתה לי כל כוונה לעשות זאת. סקיפ.

למעלה