לוח מודעות

giloosh

New member
../images/Emo6.gif איזה קטע

מאמר חדש מראה שנוזל הזרע משמש כגורם אנטי-דפרסי ראו את הלינק למאמר למי שאין כוח לקרוא הנה תקציר. עשו מחקר עם נשים וגילו שאלו שהפרטנרים שלהם לא משתמשים בקונדום או משתמשים בקונדום לעיתים מרוחקות הרבה יותר שמחות (לא דיכאוניות) לעומת אלו שהפרטנרים שלהם משתמשים בקונדום תמיד או רוב הזמן. מה עוד שהחוקר חושב שהדבר יעבוד גם במין אוראלי אצל סטרייטים והומוסקסואלים. אני תוהה gay=שמח אולי זו באמת הסיבה
מי צריך פסיכולוגים או פרוזאק כל מה שצריך זה דייט
חישבו על האפשרויות זרע בבקבוק
למי שאין זמן לצאת ערב שישי או לעקרת הבית הבודדה - עבודה להמונים

tookmy

New member
שוקחתן ושוקחקח

3/7/02 בין 21:00 ל 22:00 בפורום קהילות סחר חליפין דוגמא לשוקחתן: קחי אופניים משומשות במצב חדש ותני רולרבליידס במידה 39 במצב טוב, איזור חיפה או קח טיפול שיאצו ותן שיעור מחשב, באזור נתניה דוגמא לשוקחקח: תיפטרו אותי כבר ממכסחת הדשא ששוכבת במחסן כבר שנה ללא שימוש, גליל תחתון עוד דוגמא למסירה כלב בוגר ומחונך שנמצא עזוב, אזור באר שבע וכו´... כיד הדמיון כולכם מוזמנים ומוזמנות. לא מיועד לפרסום מסחרי

רציתי לשתף אותכם במשהו

הייתי בדיכי כל היום, והתעצבנתי על כולם, כולל אנשים שלא עשו לי כלום ורק רצו להיות נחמדים אלי. הפתרון - צפיה בצלילי המוזיקה (כן, מודה באשמה) בפעם ה- 1,478. ואני רוצה להדביק כאן קטע משיר, לכל המדוכאים, העזובים והמתלבטים: Climb ev´ry mountain Ford ev´ry stream Follow ev´ry rainbow ´Till you find your dream A dream that will need All the love you can give Everyday of your life For as long as you live לקחתי ללב, והסרט הזה שתמיד מרומם את רוחי עשה את העבודה גם הפעם

MARMELAD

New member
אקסטזי

אמנם לא קשור לנושא הפורום אבל מאחר ויש מי שמשתמש בזה לפחות תדעו את העובדות.... ותודה רבה לאנשל

"קוויר בעיר"- מההתחלה ,למנויי yes

החל מיום ו´ הקרוב (5.7) בערוץ yes+ (עוד סיבה טובה להשאר בימי שישי בבית עם האשה והילד

MARMELAD

New member
../images/Emo175.gif המרענן הרשמי של הקיץ ../images/Emo175.gif

דווקא לא קוקה קולה, אלא אתר חברת GUESS שבניגוד לבגדים המשונים, האתר בהחלט נראה טוב ואפילו מעורר תיאבון לעתים... אז בניגוד לכל חוק של מדינה מערבית מתוקנת שדדתי את האתר מכל התמונות השוות שהיו בו - להנאתכם במוצג מספר אחד, ואם ברצונכם לצפות באתר כמו שהוא - פנו למוצג מספר שניים. לבריאות ולאט לאט!

assafcohen1

New member
hi

came to tell you the san francisco parade was amazing!!! hundreda of thousands of people. 6 houres of "things" passaing you. it started with more than 1000 "dikes on bikes", continued with many many more, soon i will upload some photos for you, i took more 200 of thrm... enjoy... assaf

למעלה