לוח מודעות ! !

EuroSims

New member
להוסיף או לשרשר זאת ה../images/Emo35.gif

מצד אחד - מרמלד החביב ביקש כל כך יפה לשרשר מצד שני - איפה אפשר לדחוף את ההודעה הזאת?! בכל אופן - WOW! פעם ראשונה שהודעה שלי הופיעה בשורה הצהובה הזאת למעלה איזה אושששררררררררר!!!!!
כמו שאמרתי באותה הודעה (יצא לי הדוב עם הקשת) - במה זכיתי לכבוד ??? ממתי נהייתי כזה סלבריטי ??
טוב חדל היסטריות
תודה בכל אופן - עשה לי את היום

shake21

New member
Shake It out

The proudest party in town! יום חמישי 27/06/2002 מסיבת חודש הגאווה בדיפ. לכבוד חודש הגאווה, ליין השייק מציג את המסיבה הגדולה ביותר שנערכה עד כה בדיפ! הלילה החגיגי יעוצב בשלל דראג קווינס נוצצות, חשפן שרירי שיחשוף את הסודות הכמוסים ביותר שלו, בארמנים שריריים, ובניהם מר ישראל, בבגדי ים קצרצרים והפתעה ענקית מניו-יורק! Dj Itay Shlayer ינגן לחוגגים, ללא חולצה, מוסיקת גייז עדכנית, לצד ותיקה ויקנח בניו-יורק האוס משובח! עוד במקום, חדר חושך ענק, מהפעילים ביותר במזרח התיכון! חמישי, 23:30, דיפ - אחוזת בית 3 ת"א (מול הכל-בו שלום) הכניסה, לגברים בלבד, רק 30 ש"ח. במקום אבטחה מוגברת ואווירה מטורפת!!! לפרטים: עידן ארביב 056-464774

BlueCat

New member
נשמע שווה!

רק חבל שאין סיכוי שאני אצליח להגיע.
ואל תגידו שאין דבר העומד בפני הרצון, אני יודע על מה אני מדבר.
משמאלכם אפשר לראות המחשה של "מר ישראל". ותודה לסימס. ניראה לי שמדברים עליו. עוד פרוייקט של שירות המודיעין של החתול הכחול. למען חינוך הנוער הגאה.

BlueCat

New member
יודעים מה?

אולי בעצם כן נבוא. יכול להיות פיצוי על התקופה המעצבנת שהייתה לי לאחרונה.

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif לוח מודעות ! !

הודעות חסרות תוכן, אופטופיקים, פרסומות ושאר ירקות - לכאן! הנהלת הפורום שומרת את הזכות למחוק כל הודעה שלא קשורה לנושא הפורום.

MARMELAD

New member
אינטנרט זהב - וניסוים מיותרים בבע"ח

לא חשבתם שיש קשר.. גם אני לא, עד שקראתי את זה.

BlueCat

New member
עסק ממש מגעיל

חבל שראיתי את זה רגע לפני השינה. גם כי זה מזעזע וגם כי זה גורם לפיוזים אצלי להישרף. יש חוות "גידול" קופים ליד הבית שלי. שנילך לשרוף אותה?

גיא

זוכר שהיינו בעצרת למען בע"ח במעבדות? (במוזיאון ת"א לפלצנות...אה, אמנות?) אז זה מה שצעקו שם על הבמה...שהבעלים של "אינטרנט זהב" הוא גם אחד מהבעלים של חוות גידול הקופים במזור. שזה בכלל נורא. איך האנשים ביישוב הזה מוכנים להחזיק בשטח שלהם חווה שכזו?! הרעיון עצמו, בכלל מחליא. גידול קופים למטרת ניסויים.
מה אומר ומה אגיד, כל חלאה, בא יומו. זה בטוח.

EuroSims

New member
היי רציתי לשאול

מי זאת שקית השופינג הוורודה שכולם בוכים על הליכתה בטרם עת?

BlueCat

New member
היה היה לו אייקון

אפשר אפילו להגדיר אותו כגיי אייקון של שקית שופינג קטנה וורדרדה (אל מה? גיי איקון שהוא לא בצבע מזעזע?). אבל זהו, היא הייתה ואיננה. לחלקנו נשארה מזכרת קטנה ממנה על ההארד דיסק, לחלקנו היא רק זיכרון מעורפל. יהי זכרה ברוך. כמוה היו גם אייקון הפלפל והטלויזיה שהלכו לעולמם בטרם עת (בדיוק הייתי צריך אותם!).

EuroSims

New member
רק לידיעת החבר´ה בתפוז ../images/Emo70.gif

אם אתם לוקחים את
-
!!!
אז ככה שאל תתחילו עם ה -
שלי תודה על שיתוף הפעולה

MARMELAD

New member
לשרשר כפרה ../images/Emo6.gif

נורא שמח שזה עשה לך את היום! חבל שזה היה בנושא כזה מרגיז.....

EuroSims

New member
אבל איפה ?

חשבתי על איפה לדחוף את זה ... אבל כתגובה לכל הודעה זה לא היה נראה במקום אז - "למה התכוון המשורר בשירו??"

MARMELAD

New member
פשוט מאוד

אם אתה רואה שאין לוח מודעות בעמוד הראשי של הפורום פשוט רשום בכותרת:
לוח מודעות (כולל האייקון של ה
) ושרשר לשם.....
קלי קלות!

Liroy25

New member
איזה סודות כמוסים בדיוק?

הסטרואידים שהוא לוקח? השעווה שהוא משתמש? או איך לדחוף גבר לתחתונים ולהראות טיבעי?

למעלה