לוח מודעות !

הי! תתחבא! היא עוד מעט באה!../images/Emo8.gif../images/Emo166.gif

חב"ה. הפמיניסטית והאגדה. מה שאתה יודע כבר מספיק.

MARMELAD

New member
נו

אולי די עם זה כבר.....? כל הבדיחות חב"ה תרביץ לך ממש מיצו את עצמן...

.m

New member
נכון מאוד

הבדיחות מיצו את עצמן. והמציאות? גם מיצתה את עצמה. mai

MARMELAD

New member
../images/Emo129.gifפינת ההומופוב../images/Emo129.gif

תראו איזו הודעה מעצבנת. אני בדרכי לשם להביע את דעתי. אתם מוזמנים לשרשר תגובותיכם.

MARMELAD

New member
לא, מה פתאום

לא מדובר כאן על התעללות. מדובר על שיחה....!

BlueCat

New member
לא ציפיתי לשמוע דברים כאלה ממנהל

פורום. למה זה נכנס תחת הכותרת של פורום "שחיתות"? מה הקשר? ובאותו זמן הוא מצדיק את פעילות החרדים? אני חושב שיש לי רעיו לדיון חדש בפורום הזה :" מנהלים מושחתים מנהלים שחיתות" או משהו בסגנון... עיצבן אותי.

Liroy25

New member
כמה טמטום נשפך מההודעה שלו!

עם קול כזה עדיף שישתוק.

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif לבחור שהציב שרשור תמונות ../images/Emo41.gif

לא ראית את ההודעה שהצבתי כאן אתמול, אבל אנחנו מנסים לצמצם בתמונות שמועלות לפורום. תציץ בשרשור הזה בהודעה שנקראת "שתי הודעות מערכת" ותראה את כל הסיבות. אם אתה מעוניין בפורומים עם תמונות אתה מוזמן לנסות את הקישור הזה:

dizzy dan

New member
איזה כיף!

בזמן האחרון אני רואה שהיחס כלפי ההומאוים/לסביות ממש מתחיל להשתנותתת נתחיל בזה שבעיתון סופ"ש היה פרסומת לעיתון נוער, שבה היו שני נערים בסצינת "סינדרלה"- עם המשפט- ואז נשמע סינדרלה לוחש- אני הכי גאה שיש". טוב, אז אולי לא הסלוגן הכי טוב ששמעתי, אבל העביר את המסר... אתמול היה הסרט בערוץ הסרטים על נער שמתאהב במורה שלו (אבל לא ממש ראיתי כי איזו מישהי הפריעה לי עם שיחת טלפון!
). והיום, שוב, ערוץ הסרטים, סרט ממש קיטשי ומתוק, על קבוצה של חברים שנפגשים אחרי כמה שנים, ואחד החברים, מאוהב באחד אחר שהוא הומו מוצהר... וכל היופי, שהסרט היה בששעות הצהריים, ולא באיזה 1, 2 בלילה... זה ממש עשה לי טוב, ורק רציתי לשתף גם אתכם...

BlueCat

New member
סרט ממש מקסים. למרות שלא הבנתי...

את הסוף. חפשו שידורים חוזרים. נידמה לי שקוראים לו "נדמה לי שכן". כן, נידמה לי שכן.

dizzy dan

New member
מה יש לא להבין?

הבחור ההומו (המכוער), הלך לחבר שלו מהקולג´ (החמוד...)

RedRose

New member
אני ראיתי סרט מדהים ביס+

הוא היה בצרפתית (
) והוא היה ממש יפה. יש אחד שמתאהב במישהו, והמישהו נשוי למישהי, והם ל תמחתנים בסוף, ואז שניהם ביחד, ולאחד יש איידס, והכל כזה עצוב ושמח ביחד.. ממש יפה

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gifהומוסקסואלים...בעיה כלשהי?

הודעה מפורום חופש. השרשור שאחריה די קצר אבל מעניין. בלי שום קשר, היום תתארח חברת הכנסת יעל דיין באותו הפורום ממש. שווה לבקר!

MARMELAD

New member
תיקון - יעל דיין לא תגיע היום לחופש

לעומת זאת כן יתארח שם היום ח"כ טומי לפיד. אתם עדיין מוזמנים! בשבוע הבא יהיה אירוח של עוד ח"כ שלא כדאי להפסיד - כרגע מאחר וזה לא סגור רשמית אסור לגלות מי הוא.....
אבל יעל דיין תגיע אף היא - בעתיד הקרוב!

למעלה