לוח מודעות !

אלון אא

New member
עמותת הורות אחרת מתארחת בהורות גאה../images/Emo34.gif

עמותת הורות אחרת מתאחרת בפורום הורות גאה ביום שלישי 11/05/02 בין השעות 19:30- 21:30. קצת על העמותה. עמותת הורות אחרת החלה לפעול לפני כעשר שנים. מטרת העמותה היא ליצור מקום מפגש לאנשים הרוצים לממש את ההורות. מקימי המרכז - רחלי בר-אור, עובדת סוציאלית ופסיכותראפיסטית, וגידי שביט, בעל תואר שני בעבודה סוציאלית ויועץ נישואים - מנחים את קבוצת המפגשים. 23 כבר נולדו במסגרת פעילות העמותה. הורות אחרת מאפשרת ייעוץ ולווי בשלבי הכנת החוזה. מהי עמותת הורות אחרת, מי יכול/ה למצוא את מקומו/ה שם, איך מכירים, איך נפגשים, מה עושים במפגשי הקבוצה. האם פעילות העמותה מצמצמת את האפשרויות העומדות בפנינו. האם היא שוללת את אבא ואבא או אמא ואמא. מהי טובת הילד, האם משמורת משותפת אפשרית, האם ילד חייב אמא ואבא. האם ניתן לקבוע מהי טובתו עוד לפני שנולד. נפגשנו, הכרנו, החלטנו ללכת על זה. מה עושים, היכן בא לידי כיטוי הייעוץ לגיבוש הטיוטא לחוזה. מהו החוזה, האם יש להתייחס לחוזה כאל הצהרת כוונות, מה בנוגע לתקפותו המשפטית, עד כמה הוא צריך להיות מפורט, האם אני יכול לסמוך על הפרטנר/ית ולהשאיר המון דברים פתוחים. האם ניתן בכלל לכסות את כל המצבים האפשריים. אנו מזמינים את כולכם/ן לבוא ולהתדיין. בואו נתאמת ונתעמת וננסה לבדוק לעומק את הנושאים שהובאו לעיל וכל נושא העולה ברוחכם/ן. אם נבצר מכם/ן להגיע, ניתן להעלות נושא לדיון/שאלה/בקשה/תמיהה/פליאה/הערה כבר עכשיו. שרית ואלון

קונסולה

New member
מי יצא השנה מהארון?../images/Emo34.gif

סקר חדש ל"דגים בקנה": לקראת חודש הגאווה מי לדעתכם יצא השנה מהארון הצביעו והשפיעו.... בסקר!

לוח מווווווווו../images/Emo80.gifדעות

לכאן ניתן לשרשר הודעות העוסקות בכל דבר החל מהצעות פן לפרת המחמד שלך ועד ל.....עד ל....עד להכככככככככככככככל
לט דה שרשור בגין!

סהר 27

New member
אני אנסה להעלות גיפים מצחיקים../images/Emo65.gif

שקיבלתי במייל. ממש בובונים

RedRose

New member
לכל אוהבי בראד´לה..

הנה כמה תמונות סימבליות (האא.. מאוד מאוד סימבוליות!
) ואם אתה/את לא אוהב/אוהבת את בראד´לה.. אל תדאג/י.. אף אחד לא מושלם

סהר 27

New member
ברור שקיפי

עם כל הקוצים האלו כל סקס זה אורגיה רבת משתתפים
חוץ מזה שיש לו מלא גינונים והכי חשוב:מבפנים הוא אישה,אולי הוא בכלל טרנסג´נדרית???!!!!

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif ענאאאאאאאאאאאאאק

"אני גר כאן קרוב.. רוצה לעלות אליי לשמוע תקליטים......." זה לא מדבר על איזה דיג´יי אילתי במקרה... נכון ???? (מי אמר טל מ.)

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif לוח מודעות !

הודעות, מודעות, פרסומים, אופטופיקים, ושאר דברים שלא קשורים לפורום בצורה ישירה / עקיפה / בכלל..... לכאן! קחו בחשבון שהודעות שיתפרסמו מחוץ ללוח עלולות להימחק.

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gif שתי הודעות מנהלתיות... ../images/Emo3.gif

חבר´ס, בשבוע האחרון יש לנו הצפה של תמונות המועלות לפורום. כל יום מישהו אחר פותח שרשור חדש כדי להציב בו תמונות של חתיכים / סלבריטי´ז / תוכניות טלויזיה / חתולים. אין לי שום בעייה עם תמונות. הן יכולות להוסיף הרבה תוכן להודעות. אבל בואו לא נשכח שפורום הוא קודם כל מקום לדיון, לא מחסן לתמונות. אם אתם כותבים הודעה על "הכי גאים", הוסיפו תמונה. זה יעשה את ההודעה הרבה יותר מעניינת. אבל אם ההודעה שלכם כוללת תמונה, אבל לא תוכן...תחשבו שוב. בסה"כ אם הפורום יהיה מלא בתמונות ולא בתוכן, הוא ישעמם את כולנו. אז אנא. אני מתחננת
. תודה! (ואם למישהו ממש בוער להקים גלרייה - אנא שרשרו את שאר התמונות לשם, לפחות שיהיה רק שרשור אחד פעיל כזה). דבר שני: נורא חשוב שלוח המודעות של הפורום יהיה משהו שמופיע קבוע בעמוד הראשי של הפורום, כדי שכל המפרסמים למיניהם ישרשרו לשם את הפרסומות והמודעות (ויחסכו לי זמן ואנרגיה). אז כל עוד יש לוח בר קפיצה, אין צורך לפתוח לוח מודעות חדש. אבל אם אין, אז זה נהדר שאתם פותחים. אני רק מבקש לסמן כל לוח באייקון
, וכך המפרסמים ומנהלי הפורומים האחרים שבאים לעדכן על אירוחים וכו´, ידעו לשרשר לשם אוטומטית. תודה!

Roi inc

New member
נקב קטון לך..../images/Emo79.gif

נקב קטון לך באחורייך, יודע הוא שתי לשונות: לשון הפרה(
)שאכלת אתמול, ולשון בעלך, יהושע גרנות.
חנוך לוין. Roi inc

BlueCat

New member
שאלה: מי זאת חנה בית הלחמי?

פעם ראשונה שנתקלתי בשם הזה הייתה כאן, בפורום. מאז אני רואה אותו בכל פורום כמעט וזה מתחיל לעצבן. גם האישה עצמה מתחילה,איך לומר, לעצבן עם הדעות ההיפר-פמיניסטיות שלה.

.m

New member
המלצה - תפנה את השאלה לאלדין ../images/Emo123.gif

למעלה