הי גיא!
איך אתם שם באגודה מצליחים להרוס כל דבר יפה תסביר לי? מ 98 הלכתי לוויגסטוק. הייתי מגיע כל הדרך מאילת סתם כדי לרבוץ בגן העצמאות על הדאש ולראות דראג קווינז מקפצות על הבמה. היה שיגי. ועכשיו אתם מעבירים לי את הוויגסטוק לגני התערוכה? כאילו, מה אתם חושבים שזה? תערוכת היובל? מה הקטע בכלל בוויגסטוק אם זה לא בגן העצמאות? כל היופי זה להגיע לגן העצמאות, דווקא, למרות הסטיגמות... להסתובב שם בשמש, מול כל העולם, עם מצלמות הטלויזיה, והסקרנים. אז ללכת לגני התערוכה? למה שלא תעשו את זה בחי בר של יוטבתה וזהו - אם כבר להרחיק את האירוע? אז מילא שאת כל המשמעות של האירוע מבחינתי הרסתם. אבל לא סיימתם בזה, ממש לא: בשנה שעברה (תעשה חיפוש מתקדם זה אפילו רשום כאן בפורום) הלכתי לוויגסטוק. לזוועתי ולחרדתי התבקשתי לשלם בכניסה. חרקתי שיניים. שילמתי. הרי זו תרומה, איך תגיד לא לדבר כזה? נכנסתי. אחרי עשר דקות בדיוק החלטתם (ואני אומר אתם למרות שאני לא יודע אם זה אתה ספציפית אבל זה מי שאתה מייצג) לבטל את הכניסה. המשכתי לחרוק בשיניים. הומואים לא אוהבים לצאת פרייארים, חומד. והשנה? שלושים שקלים? מכיר ת´פרסומת? עלללל מה? בשביל לראות את קמיליה קורטז בלי חולצה? בשביל לצחוק מהריקודים המטורפים של ג´סיקה היסטריקה? בשביל דראג קווין בתלבושת סינית ושני רקדנים אוחצ´ים? אני לא משלם בשביל זה. בשביל הופעה של זמר אני בקושי מוכן להכניס יד לארנק. אז תגיד - אההה, אבל זו תרומה, זה חשוב, וכו´. סורי. אני לא הולך. גם אם הייתי יכול לא הייתי בא. בפרינציפ. אני את התרומה שלי מחליט מתי ואיך אני נותן. לא אתה, ולא האגודה. איפה הימים שהמתנדבים של האגודה היו מסתובבים בין הקהל בוויגסטוק עם מיכלים של מים מינרלים ואוספים תרומות? אז תרמתי. המון. הרבה יותר ממה שהמשכורת הצבאית שלי הרשתה לי. ועכשיו כשאני עושה הרבה כסף, ויכול להרשות לעצמי, אין מצב, ממש אין מצב, שאני טורח להגיע לוויגסטוק שלכם. עושה לי רושם שבמקום לדאוג באמת לתרומות אתם מתעסקים בשטויות. יוחזר הוויגסטוק לגינה. תוחזר זכות התרומה לידי התורמים ולא לידי הנתרמים. תוחזר התמימות!