לוח מודעות

EyeSeeYou

New member
לתשומת לב המנהלים החדשים../images/Emo70.gif

למען שמקרה כזה לא יקרה בפורום הנוכחי

ליין חדש להומואים בת"א

ליין M GAY NIGHT WEDNESDAY NIGHT שעה 22:00 FN אלנבי 9 ת"א DJ KAZAA אבטחה מחיר: 30 ש"ח כולל משקה לפרטים נוספים: 053936113 גלי

גיא לנץ

New member
וויגסטוק 2002! ../images/Emo34.gif

מחר, יום חמישי ה 25/7, יתקיים "וויגסטוק 2002", אירוע ההתרמה השנתי למען המלחמה באיידס, אשר הכנסותיו קודש למלחמה באיידס. האירוע, בהפקת האגודה, יתקיים בפעם הראשונה בגני התערוכה (בשנים קודמות הוא נערך בגן העצמאות), ויהווה את האירוע המרכזי במסגרת פסטיבל LOVE CITY, שנערך בימים האחרונים. האירוע ייפתח בשעה 19:00. מחיר הכניסה יהיה בסביבות ה 25-30 ש"ח (מצטער שאין לי פרטים לגבי מחיר מדוייק). שימו לב: השמועות לגבי האירוע, שכאילו יש הגבלת גיל לגביו, אינן נכונות. גם בני נוער מתחת לגיל 18 יוכלו להכנס. נשמח לראות את כולכם שם. החשיבות של האירוע היא גדולה - המאבק באיידס נמשך. בברכה, גיא לנץ, דובר ועד הקבוצות הצעירות, אגודת ההומואים, הלסביות, הביסקסואלים והטרנסג´נדרס בישראל.

../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif אירוח הפוך על הפוך../images/Emo35.gif

עודד יחזקאל מפתח תכנת "הפוך על הפוך" הפופולרית, תכנת בחברת תוכנה ומנהל אתר התוכנות הפופולרי FreeWare.co.il, אתר המאפשר הורדת תכנות חוקיות ובחינם, יתארח היום בפורום תוכנות. האירוח יתחיל היום בשעה 20:00 גולשים המעוניינים להשתתף בדיון מוזמנים להציב את שאלותיהם כבר עכשיו. גלישה נעימה

drawfour

New member
חיפוש אחר אהבה?

אם גם אתם מחפשים, אני רוצה להזמין אותכם להצטרף אלינו בדרך אחרת. http://www.other.co.il דרך אחרת הוא אתר הכרויות חינם לחלוטין. מערכת מתקדמת מאפשרת סינון דו כיווני בכדי להבטיח שרק מי שתרצו, יוכל למצוא אתכם. תמונות חסויות ועוד מאפיינים רבים. השירות חינם - ללא הגבלת מספר התקשרויות. דרך אחרת http://www.other.co.il

לירונר

New member
../images/Emo124.gif יש לו טעות ~../images/Emo70.gif~

הכניסה היא חינם השתייה עולה 30 ש"ח

BlueCat

New member
אווו! יש "סלבריטאים" בפורום

אבל מה יהיה בדיוק באירוע? סליחה על הבורות אבל פעם ראשונה שאני שומע שאירוע כזה מתקיים ורין לי מושג מה היה בתוכנית באירועים הקודמים...

BlueCat

New member
וזאת ההזדמנות באמת להגיד

בהצלחה למתגייסים! ל-9סנורקה9 שחזרה לארץ מעיר החטאים והזימה (הלא היא אמסטרדאם, בנאדם!) היישר לזרועות כוחותינו! וגם מייקי, שהוא Sinakuma, שאומנם לא כתב כאן מלא-מלא זמן אבל קרא הודעות, שגם הוא התגייס השבוע (הרווח כולו של צה"ל, לפחות של החברה איתו ביחידה). אבל מה איכפת לי? לי יש עוד שנה וארבעה ימים (התחלתי לספור אחורה). אז בהצלחה לכם בצבא, אל תסבלו יותר מידיי והפרחים לצה"ל
. אה, כן ואם יוצא לכם בשישבת ורגילות- תכתבו, תנו סימני חיים!

my self

New member
מה להתראות

רק הגעת (+-) וכבר הולכים? ובכזו לקוניות? לא מקובל עלי.

almog4

New member
תשובה

והנה תשובה ישירות מהמילון: masturbate - זה לאונן masturbation - זאת אוננות בהצלחה בקריאת הסיפור ההוא באינטרנט (סתם, בצחוק) אלמוג

MARMELAD

New member
הי גיא!

איך אתם שם באגודה מצליחים להרוס כל דבר יפה תסביר לי? מ 98 הלכתי לוויגסטוק. הייתי מגיע כל הדרך מאילת סתם כדי לרבוץ בגן העצמאות על הדאש ולראות דראג קווינז מקפצות על הבמה. היה שיגי. ועכשיו אתם מעבירים לי את הוויגסטוק לגני התערוכה? כאילו, מה אתם חושבים שזה? תערוכת היובל? מה הקטע בכלל בוויגסטוק אם זה לא בגן העצמאות? כל היופי זה להגיע לגן העצמאות, דווקא, למרות הסטיגמות... להסתובב שם בשמש, מול כל העולם, עם מצלמות הטלויזיה, והסקרנים. אז ללכת לגני התערוכה? למה שלא תעשו את זה בחי בר של יוטבתה וזהו - אם כבר להרחיק את האירוע? אז מילא שאת כל המשמעות של האירוע מבחינתי הרסתם. אבל לא סיימתם בזה, ממש לא: בשנה שעברה (תעשה חיפוש מתקדם זה אפילו רשום כאן בפורום) הלכתי לוויגסטוק. לזוועתי ולחרדתי התבקשתי לשלם בכניסה. חרקתי שיניים. שילמתי. הרי זו תרומה, איך תגיד לא לדבר כזה? נכנסתי. אחרי עשר דקות בדיוק החלטתם (ואני אומר אתם למרות שאני לא יודע אם זה אתה ספציפית אבל זה מי שאתה מייצג) לבטל את הכניסה. המשכתי לחרוק בשיניים. הומואים לא אוהבים לצאת פרייארים, חומד. והשנה? שלושים שקלים? מכיר ת´פרסומת? עלללל מה? בשביל לראות את קמיליה קורטז בלי חולצה? בשביל לצחוק מהריקודים המטורפים של ג´סיקה היסטריקה? בשביל דראג קווין בתלבושת סינית ושני רקדנים אוחצ´ים? אני לא משלם בשביל זה. בשביל הופעה של זמר אני בקושי מוכן להכניס יד לארנק. אז תגיד - אההה, אבל זו תרומה, זה חשוב, וכו´. סורי. אני לא הולך. גם אם הייתי יכול לא הייתי בא. בפרינציפ. אני את התרומה שלי מחליט מתי ואיך אני נותן. לא אתה, ולא האגודה. איפה הימים שהמתנדבים של האגודה היו מסתובבים בין הקהל בוויגסטוק עם מיכלים של מים מינרלים ואוספים תרומות? אז תרמתי. המון. הרבה יותר ממה שהמשכורת הצבאית שלי הרשתה לי. ועכשיו כשאני עושה הרבה כסף, ויכול להרשות לעצמי, אין מצב, ממש אין מצב, שאני טורח להגיע לוויגסטוק שלכם. עושה לי רושם שבמקום לדאוג באמת לתרומות אתם מתעסקים בשטויות. יוחזר הוויגסטוק לגינה. תוחזר זכות התרומה לידי התורמים ולא לידי הנתרמים. תוחזר התמימות!

campari

New member
,,,"עושה הרבה כסף"...../images/Emo35.gif

יופי לך. אתה כנראה לא חי בארץ
מצד אחד אני מזדהה לגמרי עם מה שכתב המרמלד. גם לי נמאס מהתמסחרות האגודה. מצד שני יש כל מיני שיקולים שגיא אולי לא מודע להם. למשל עניין האבטחה. כזכור הפלנו פצצה "חכמה" על בית מלא נשים וילדים (אוקיי, ומחבל עם זקן) בעזה בתחילת השבוע, ונסיון העבר מראה שבקרוב נקבל את התגובה (ואם מישהו מהחמאס קורא את זה, אז בבקשה לא בעזריאלי, אבל תרגישו חופשי להוריד את עיריית תל אביב. הבניין הזה כל כך מכוער שזה טרור אדריכלי להשאיר אותו). גני התערוכה מאובטחים יותר (קצת יותר) מגן העצמאות. חוצמזה יש את עניין המיזוג אוויר. אם היית צריך להסתובב עם 2 קילו מייק אפ ב-35 מעלות ו-80% לחות היית גם אתה מעדיף את האולם הממוזג בגני התערוכה. אני מניח שאם השנה הוויגסטוק לא יצליח למשוך קהל (ולמען האמת ככה זה נראה כרגע) אז בשנה הבאה האירוע יחזור לגינה. אני לא יודע אם זה ייכשל בגלל המיקום, מצב הרוח הלאומי או העובדה שלא נעשו כמעט יחסי ציבור ופרסום לאירוע. אתה מבין, גיא, האגודה היא עדיין גוף שמורכב בעיקר ממתנדבים, ולא תמיד עושים שם החלטות מקצועיות. אבל ככה זה, וזה לא ישתנה בקרוב. כשתחזור לארץ אולי גם אתה תתנדב לעזור, וזה בטוח ישפר את המצב
*הכותב אינו קשור למארגני וויגסטוק, ולא בטוח שאפילו יבוא להשתתף.

גיא לנץ

New member
אז רק בשביל הרשמיות...

אתה יכול להגיד כמה שאתה רוצה שהאגודה עושה את זה ואת זה ואת זה. האגודה אומנם עשתה את האירגונים, אבל ההחלטה לעשות את זה בגני התערוכה (שלדעתי היא החלטה שגויה בכל מקרה), היתה של ב.ל.ה דואגת, שכבר מעל חצי שנה לא שייכת לאגודה, אלא לועד למלחמה באיידס. תעשה לי טובה, לפני שאתה תוקף - תבדוק את העובדות.

למעלה