לוח מודעות

amichai58

New member
אתר בעברית למי שמגדל הרבה חיות:

הכוונה למי שיש כבר "פינת חי". האתר נקרא: "פינת חי בקיבוץ ובכלל". יש בו תמונות ממספר פינות חי, הצעות לפעיליות, רשימת חיות למכירה (לא כלבים וחתולים), מאמרים על עבודה בפינת חי, תכנון פינת חי מאמר המקיף ביותר בעברית על גידול אוגרים גמדיים (אוגרים סיבירים), חמוסים, ועוד ועוד www.pinat-hay.com

X-it

New member
יש לי רעיון פצצה../images/Emo59.gif

תחרות יופי לארנבונים !

kittydoc

New member
בושמיץ

רק לידיעה ד"ר בושמיץ הינו הוטרינר שאחראי על חוות הקופים אשר מגדלים לצרכי ניסוי בבן שמן

amichai58

New member
ד"ר בושמיץ

אינני בא לעשות אבחנת אישיות לד"ר בושמיץ - ועדיף שכל אחד יבדוק את עצמו בעיקר. ד"ר בושמיץ עוד לפני כמה שנים, לפני שהתחילה ההמולה נגדו, נחשב מומחה בעניני קופים, שתרם רבות לתחום. ומי שיש לו בעיות עם קוף - כדאי שידע זאת. כשאצלי היתה המלטה עם בעיות, הגיע מאזור ירושלים ביום שיש עם אינקטבטור, בדק, עשה מה שצריך, ולא ביקש כסף. וזה לא למען תדמית, כי זה לפני הסיפור הזה. מעשה כזה כן היית עושה ??? אז בקיצור, בכל אחד טוב ורע, והכי טוב שכל אחד יבדוק את עצמו.

shilgiya

New member
הניסיון שלי עם דר בושמיץ

שלום לי בניגוד אליך יש ניסיון מאוד שונה אתו. לפני כ-3 שנים נמצא בחצרנו חתול רחוב פחדן ואגרסיבי מאוד שלא ניתן היה לגעת בו שהיה פצוע וכואב מתאונת דרכים. המחזה הי קורע לב , כאילו מאמצע הגב מטה הוא פשוט הושטח ע"י מכונית. הוא לא הפסיק לבכות וגרר את חצי גופו התחתון. לא יכולנו להשאירו במצב כזה ובאותו רגע נראה לי אפילו עדיף שימות מהר ולא יסבול. בתור תושבת הוד השרון שארוע זה התרחש בה, פניתי לוטרינר העירוני בשעה 17:00. המזכירה שלו אמרה שהוא לא נמצא והוא לא מטפל במקרים כאלו והחלה לתת לנו רשימת וטרינרים פרטיים בהוד השרון כדי לנסות ולבקש מהם עזרה. אחרי אין סוף טלפונים לוטרינרים בכל אזור השרון הוטרינר קובי שחר מהוד השרון הסכים לבוא. זה כבר היה שבע בערב.לקח זמן עד שהצליח לתפוס את החתול וכשכבר נתפס היה שמונה. קובי היה ממש בסדר ולקח כסף רק עבור התכשירים שהשתמש על החתול.אבל למה החתול היה צריך לסבול שעתים מיותרות? מה תפקיד וטרינר עירוני אם לא ניתן לפנות אליו כאשר יש חיית רחוב פצועה ? למה תושבי העיר צריכים לשבור את הראש לבד ולהוציא כסף מכיסם? ומה אם לא היה נמצא וטרינר ,מה היה קורה אז, האם החתול הזה היה צריך לסבול סתם? וזו רק אחת מהתלונות שיש לי ולתושבים רבים אחרים לגביו.מדובר בתלונות לגבי תיפקודו כוטרינר עירוני,אחרי הכל אנו משלמים מסים והם אלו שמשלמים משכורותו ומגיע לנו תמורה לכספינו (רוב שעות היום אפילו לא ניתן להשיג אותו, אבל זה מה שקורה כאשר יש להוד השרון וטרינר שעוסק בעוד 3 עיסוקים). מדובר בתלונות שהן ללא קשר למעורבתו בחוות הקופים , אלא בנוסף. שלגיה

amichai58

New member
תנאי העסקה ושעות של ווטרינר עירוני

נקבעות על ידי העיריה. העיריה קובעת את אחוז המשרה. יכול ווטרינר להתלונן של זה לא מספיק, יהיו מצבים שלדעתו הוא כווטרינר עירוני צריך לתת פתרון, אך חוזה העסקתו לא מאפשר זאת. בדרך כלל את פקידי העיריה זה לא יענין. וזה לא משנה אם זה בושמיץ או מישהו אחר. ולעצם הענין - אני המלצתי עליו כווטרינר קופים, ומזה אני לא חוזר בי. כי בזה הוא טוב, מנוסה וממוחה. אם יהיה מכרז על ווטרינר עירוני - אין לי עמדה בנושא, כי אני לא מספיק מכיר את התחום. אני יכול להגיד לך שגם אצלנו יש בעיות עם זה, וזה ווטרינר אחר. חג שמח

amichai58

New member
גידלתי בעבר מרמוסטים (קופים קטנים

ידידותיים וחמודים) ברישיון עד שגנבו אותם ואם כבר התעניינת בגלל שבארץ לא חוקי לסחור בקופים (למשל בחנויות לחיות מחמד) התפתח שוק שחור בענין, אם ממש אנשים מהעולם התחתון. ויש לי עוד הרבה מה להגיד בנושא, אבל אני לא יודע אם זה מענין מישהו אפשר לקרוא עליהם ולראות אותם בכתובת שמצורפת

חתולה מדהימה למסירה-דחוף../images/Emo108.gif

מצאתי חתולה מדהימה שכנראה נאבדה או נזרקה. בערך בת ארבעה חודשים, צבעי אפור, שיער ארוך, עיניים ירוקות מהממות. היא כרגע נמצאת בבנין שלי ואין באפשרותי להחזיק אותה בבית. היא זקוקה בדחיפות לבית..! מי שמעוניין שיפנה אלי לאימייל הבא: [email protected]

**לילך**

New member
הודעה לעמיחי

נא לא לפרסם בפורום מודעות מכירה ומודעות מסחריות !!!!! האתר פינת החי מופיע כבר בקישורי הפורום והנך מתבקש לא לפרסם אותו שוב. אנא קרא את הודעת מנהלת הפורום ונהג לפי הכללים שמצויינים בהודעה.

amichai58

New member
לא מדובר באתר מסחרי

האתר הוא לא מסחרי אין בו פרסומות ורווחים - להיפך - הוצאות נכון שכתבתי שמופיעים בו גם רשימת חיות למכירה. זה חלק קטן מהההודעה. אם זה כה רגיש - אדע להבא לא לכתוב זאת.

**לילך**

New member
מכיוון שהאתר מופיע בקישורי הפורום

אתה מתבקש לא לפרסם אותו בפורום

למעלה