לוח כלמיני

היום נפתח פורום אבדן הריון – תמיכה../images/Emo124.gif

שלום לכל החברות/חברים בפורום אינטימיות - תמיכה... החל מהיום נתפח פורום חדש, אותו אנהל (מקווה בהצלחה) . מתוך מכתב הפתיחה ... בת זוגתי ואני איבדנו עובר בשלב מתקדם של ההריון בנסיבות כואבות מאד. אין צורך להכביר במילים על התחושה הקשה, ההלם, הבלבול ותחושת האובדן עימם התמודדנו ואנו ממשיכים להתמודד. חיפשתי באינטרנט פורום בעברית המתמודד עם הנושא ולצערי לא מצאתי וחבל. לעומת זאת באתרי אינטרנט בשפה האנגלית הנושא מאד מאד מפותח וקיימים פורומים רבים, אולם באנגלית. התאכזבתי... מדוע אף אחד לא מדבר על הנושא הכל כך חשוב הזה?! מצאתי לנכון לפנות למנהלת הפורומים באתר ``תפוז`` ליזום פורום ישראלי באתר ``תפוז`` שיעסוק בנושא ולשמחתי נעניתי בחיוב. בשמי, והרשו לי גם לומר בשמכם תודה למנהלת הפורומים באתר ``תפוז`` על האפשרות ליזום ולנהל פורום ראשון מסוגו בארץ בעברית העוסק בנושא. הפורום מהווה קבוצת תמיכה חמה ומשפחתית אשר עוסקת בכל ההיבטים הנפשיים הכואבים המלווים אחד או יותר מן האירועים הבאים: א. הפלה טבעית במהלך הריון. ב. הפסקת הריון עקב בעיה רפואית של האם/ עובר. ג. מות העובר מוות טבעי ברחם במהלך ההריון או הלידה. ד. מות התינוק/ת בסמוך או מספר חודשים לאחר הלידה. למי מיועד הפורום? ראשית, לזוגות אשר חוו לצערם בעבר הקרוב או הרחוק אחד מן האירועים שצוינו בפורום ניתן תמיכה ונחזק האחד את השני בין היתר על ידי עצות מעשיות להתמודדות עם השכול והאובדן. כיצד להתמודד עם המצב הלא צפוי והכואב? מה כדאי לעשות? איך להתמודד עם המשפחה,החברה, בעבודה? נחלוק את הסיפורים האישיים שלנו עם החברים בפורום (האינטנט יקל עלינו מאד, כיוון שאין חובה להיחשף),ועל ידי תגובות החברים בפורום נקל במעט את תהליך ההתמודדות הקשה המלווה אותנו. בנוסף הפורום מיועד לבני משפחה (אבות, אמהות, אחים ואחיות וכו`) , חברים, מעסיקים, עובדים של נשים או בני זוגן אשר חוו אחד מן האירועים המצערים שצוינו קודם לכן. הפורום יעזור לכם לפנות אל הקרובים שלכם ולדבר איתם בצורה נכונה ותומכת. על ידי גלישה בפורום תבינו מה עובר על הקרובים שלכם ותקבלו עצות כיצד לשוחח עימם. מה להגיד ומה לא להגיד ? כיצד להתחבר אליהם בכאבם וכו`. הפורום עוסק במקרים של מות עובר או תינוק בלית ברירה ואין כוונת הפורום לדון בעד או נגד הפלות או שאלות מסוג זה שכן אוכלוסית החברים בפורום עשו כל שביכולתם כן להביא ילד בריא לעולם ולגדלו. לסיום, ראשית , כיוון שהפורום חדש, השתדלו לספר עליו לזוגות שחוו אבדן הריון כלשהו, בכדי שידעו על קיום הפורום. שנית,אני תקווה כי הפורום ישיג עבור כל החברים בו את המטרות,ומאחל לכולנו כי בעת השהות בפורום תרגישו תחושת נוחות , חום ושותפות אמיתית ! שלכם תמיד, תמיד איתנו פירוש הכינוי: אמנם העובר כבר לא איתנו פיזית, אולם נפשית הוא מלווה אותנו כל העת , הוא חלק מאיתנו, תמיד איתנו...

yog 10

New member
ערב מצוין ומלא אהבה ורומנטיקה לכולם

אני מקוה שתסימו את יום האהבה בלילה רומנטי וסוער

מייקי69

New member
המדור לחיפש קרובים ../images/Emo16.gif

מחפש בנרות אחר הנעלמת-הנעדרת-הקרובה פ-ס-י-פ-ל-ו-ר-ה מי שראה או יודע פרטים אודותיה - מתבקש להודיע מיידית למייקי 69 כאן עכשיו ומיד !!!! או לחילופין למסור לה שאני דואגת קשות !!! ושאני מקווה שהיא לא מוטלת חולת-שפעת או משהו באיזו מיטה... אלא סתם מתפננת באיזה אי ירוק שטוף שמש !!! בכל מקרה - חייבת לדעת מה שלומה !!! אז אשמח אם תגלו לי על מקום הימצאה, או על מצב רוחה !!!!! (מחר אני מארגנת משלחת חיפוש. יש מתנדבים??????) מייקי

הידעת ../images/Emo35.gif

היום יום האהבה
אז מה? בימים אחרים לא אוהבים? ומתי יום העצבנות?
כדי שנתעצבן רק ביום הזה ולא בימים אחרים
דינה.מית עניינת

אש לי

New member
../images/Emo25.gifלא רוצה לא רוצה ../images/Emo25.gif

לסיים את לילה האהבה שלי לעולם אה...רגע זה היום???
אפשר לדחות את זה ביום יומיים?
איתך באיחולים לכולםםם

אני זו שבדרך כלל חייבת לדעת...

אז.....אני יודעת......ש..... פסיפלורה בקו הבריאות ובשעה טובה נטשה את משרדי לשכת התעסוקה לטובת משרה מלאה. מממעקב אישי, לוחץ וצמוד ידוע לי כי מתנהל פיקוח שוטף....(נעלמו כמה הודעות שלא היו במקומן...לא?..) זה מה שידוע לי..........

yog 10

New member
אכן אכן נעלמו ההודעות שלא היו...

צריכות להיות כאן מלכתחילה נקוה שלא יהיו עוד כאלה

yog 10

New member
פסיפלורה...

עוד מעט נשלח בולשת לשאול בשלומך השמיעי קולך!!

מיאו!

הנה אני
לא לידוג. אני כאן כל הזמן. נהנית מהדינמיקה הזו שהפורום תפס, נהנית לקרוא אתכם ושומרת שהפורום לא יהפוך ללוח מודעות וכו´. כמו שזותי שחייבת לדעת הכל דיווחה כבר - פרשתי מחיי האבטלה ו..אתם יודעים.. מטאטא חדש וכל זה
היה שבוע עמוס למדי של כל מיני חפיפות וקירצופים - והנה אני מבטיחה לחזור למסלול.
ברוכים הבאים, חברים ישנים-חדשים
אש, בלו, משאלה.. הצטרפו נא בכיף. הפורום מיועד לתמיכה אינטימית. הוא לא בסגנון הפורום של ארבל.. לא פורום צ´טי או פורום לפרסום שירים. אנחנו מעלים כאן בעיות שבינו לבינה, שבינו לבינו, שבינה לבינה, שבינם לבין עצמם.. ונותנים טיפים האחד לשני איך, למה וכמה.. העשירו אותנו מנסיונכם, יקיריי.. טוף. עכשיו אני הולכת להתייחס לכמה הודעות שפיספסתי
שבת שלום וסופשבוע נפלא לכוווווווווווווווווווווולם

מייקי69

New member
יופי לך, באמת ! תודה רבה !

בא לי לנזוף בך כמו אמא פולניה. מה זה דאגתי יא מפגרת !!!!! ועכשיו אני רגועה ושמחה שיש לך עבודה !!!! תתחדשי ושיהיה בהצלחה !!!!!

yog 10

New member
אוי אשלי אשלי..

דווקא את הדובדבנים את שוכחת הגלידה והקצפת הם לא העיקר

אש לי

New member
לא שוכחת כלום../images/Emo3.gif

אני רוצה את הגלידה הקצפת וגם דובדבנים אני רוצה לפזר על הגלידה גם סוכריות צבעוניים אני רוצה סוכריה על מקל אדומה ומסטיק בזוקה חובה ואפילו אפילו הכי בעולם את השוקולד המוכרם. יש לך אולי קרמבו?

yog 10

New member
אצל האיש (אני)שהמציא את הגלידה..

החמה הטובה בעיר יש את כל התוספות ובמנות גדולות!

yog 10

New member
המשך...אני האיש

שהמציא ושיכלל את ליקוק הגלידה הקרם והדובדבנים

yog 10

New member
אאאאשששלללייי..

הספינה לא שטה בלעדיך היכן רב חובלת?!!

אש לי

New member
מה אתה צועק??.../images/Emo66.gifהנה אני

חצי שעה איחור ביג דיל מה אתה צועק? הנה הנה יוצאים "שוטי שוטי ספינתי"