להתראות לכולם!

amitooshacham

New member
../images/Emo32.gifלהתראות לכולם!

אני אשתמש בשיטת סלקום הידועה כדי להסביר: עמית. מטוס. אמסטרדם. לונה פארק! נחיתה. יום ראשון. שש בערב. ולמי שלא הבין.. אני טס לאמסטרדם, הולנד. הטיסה מחר אחרי הצהריים, ואני אחזור ביום ראשון בערב. אני אתגעגע!
להתראאאאווות

Gal6

New member
ביי עמית

תהנה מכל שניה באמסטרדם
ותעלה על כל המתקנים המפחידים
ובעיקר תהנה מ-לא להיות ביום הראשון בבית ספר
אל תשכח שאנחנו במשחק צריכים לחכות עד שתחזור וכבר קוצצים ציפורניים

gah

New member
ביייייייי

תהנהההההההההה ד"ש לחבר'ה בחלונות האדומים :)

LOVEtheMcMAHONS

New member
תבלה

אמסטרדם עיר מדהימה...אין רגע דל...ואם אתה נוסע לאפט-לינק, אחלה של פארק שעשועים (אל תקרא לזה לונה-פארק, זה מבזה את המקום)

אתם חייבים להיות שם!!!../images/Emo68.gif../images/Emo15.gif../images/Emo91.gif

היום ב-19:00 בפורום לימודים ועוד אנחנו מתכננים לכם את האירוע האינטרנטי המגניב ביותר שראיתם אי פעם!! חוזרים לבית הספר... רועי יחזקאל וערן פרבשטיין באירוע מוטרף ויחודי, מביאים לכם את כל הטיפים הגדולים להעתקות במבחנים!! הם יספרו לכם איך ניתן ללבוש תלבושת אחידה ועדיין להיות באופנה, איך ניתן להכניס ארוחת צהריים שלמה לתוך סנדביץ' ויערכו פעילויות בפורום... נחלק לכם פרסים!! במהלך התכנית נארח את המאפרת ענת רשף, שתספר לכל הבנות איך מתאפרים לבית הספר בסטייל, נעלה לשידור את השחקנית הצעירה והמבטיחה אגם רוטברג מהסדרה "אהבה מעבר לפינה" שתעלה זכרונות ילדות ותספר על החזרה לבית הספר, ונתקשר לשירי מימון, האחת והיחידה , כדי להוציא ממנה מידע על מה בדיוק קורה במאחורי הקלעים של הגמר הגדול של "כוכב נולד". כדאי לכם להיות שם- יהיה גדול!!!!

Gal6

New member
אני יודע שזה לא מעניין אף אחד אבל

יש עכשיו בBBC פריים ב"מפורסמים מבשלים" שזה כמו "הכי טעים שיש" עם רותם אבוהב ומשתתף שם השף מi'm a celebrity get me out of here

LOVEtheMcMAHONS

New member
גל

השף הזה מופיע שם כמעט כל הזמן, זה לא כזה נדיר. הרי יש איזה 6-8 שפים שעושים ביניהם רוטאציות. הוא גם הופיע שם הרבה לפני שהוא השתתף בריאליטי הזניח הזה (אני אישית לא התחברתי בכלל לא לפורמט, לא למשתתפים ובכלל לכל העסק הזה).

למעלה