לגמרי

Lil M

New member
../images/Emo32.gif לגמרי

אדי גררו, מתאבק ב-WWE נפטר אמש בן 38. פרטים כאן

Y o u R M a N

New member
לא יכול ליהיות!!!!!!!!!!!!

אהבתי אותו מאד!! ממה הוא נפתר!?!??! הוא היה חזק כמו שור!!! איך זה יכול ליהיות!!!!!!!!!!

NYMets Man

New member
מה הקשר?

שאלת שאלה... "איך זה יכול ליהיות!!!!!!!!" עניתי... "רשום שם... תלמד לקרוא" אתה רוצה שאני גם אעכל את האוכל בשבילך מתוק?

Y o u R M a N

New member
אוי....

תהרוג אותי למה לא? אז לא שמתי לב שאפשר לרדת שם למטה וכתוב שם SO WHAT!!!! ואם קראתי את מה שכתוב למעלה אז למה אני צריך ללמוד לקרוא?! ההבנה שלך קשה....

IstarinCale

New member
אני לא מתווכח איתך, אתה סתם נגד

אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט אדיוט

NYMets Man

New member
הבנת הנקרא לא הצד החזק שלך מה?

"למרות ההיסטוריה שלו עם סמים וסטרואידים, החוקרים לא העלו אפילו השערה שזה היה הגורם למותו"

Lil M

New member
אממ כנראה..

אנשים יש שם הסברים להכל..הבנת הנקרא. כל כך חבל..הוא היה פשוט מלךך...!

ואיייי חכה אני ופס אותך מחר..!!!

אין אין אין....הלך עלייך... מיללה כשיורדים על השגיאות שלי אבל זה כבר מוגזם!!!

IstarinCale

New member
מהיום? (זה שניר)

אה... אתה כנראה לא מספיק זמן בפורום כדי להבין ש......... זה כולה פורום :\ לא ממש מעניין אותי מה ניקניימס לא מזוהים ולא ידועים חושבים עלי... מי שבאמת מכיר אותי יודע שאני לא כזה... סורי :\

למעלה