לגמרי

../images/Emo32.gif לגמרי

מישהו גם צופה בפרקליטים מטורנטו?ברור שזה לא חוק וסדר, אבל גם שם יש עניינים מעניינים שדנים בהם, גם ברמה האישית. ומישהו רואה את "ללא עקבות"(ערוץ 10, יום ראשון) לפעמים נדמה לי שהם מתעקשים למצוא מישהו שלא רוצה שימצאו אותו. סתם אם יש לכם מה להעיר אז תעירו, אפילו שזה נושא אחר.

OpticalIllusion

New member
דווקא אני לפעמים רואה את הפרקליטים

היא משודרת בעיקר מאוחר בלילה אז אני מצליח לתפוס פרק או שניים מדי פעם.. יש דברים מעניינים .. הם יודעים למתוח את העלילה ...

Nimst

New member
יש לי אנטי נגד הפרקליטים מטורונטו

ביקשתי שיקליטו לי את הפרק של "חוק וסדר" שמשודר ב2 וחצי בלילה ובטעות הקליטו לי את הפרקליטים. מאז אני לא אוהבת אותם
טוב, נו, ניתן להם צ'אנס. אחרי הבגרויות.

אם יש כבר

זוג שצריך להיות ביחד זה מיץ' ורובין! הם יהיו אחלה זוג. אבל אני כבר לא אדע כי בטח ישדרו רק את מה העונה שכבר ראיתי בעבר ולא יקנו את הבאה, כרגיל.

בהתחלה

אהבתי את ג'ונה ,אבל אז נהיתה לו אישיות ממש מגעילה גם אם הוא חוזר בסוף כל פעם לתלם ואתמול כשהוא התעצבן, היה נפלא לראות, כי סוף סוף משהו חשוב לו,לפחות יש לו איזשהו עקרון. והוא ורובין בכלל לא התאימו , זה היה קשר שברור שהוא יתפוצץ. לא הבנתי מה לקח לה כל כך הרבה זמן להבין את זה, אבל ככה זה באמת גם בחיים, קשה להפרד ואוהבים את מה שכן יש, למרות שזה לא ילך. אבל עכשו הפייבוריט שלי הוא מיץ', וזה כיף לא נורמלי לראות את הקטעים בינו לבין רובין. הם שניהם נהדרים ומגיע להם להיות ביחד. ממש כיף לראות אותם.

זה תמיד באסה

לחזור הביתה ולראות שלא הקליטו את הדבר הכון, בזמן שאנו היינו רחוקים ובשקט שהכל מוקלט. אפשר להבין את הבאסה. ונכון זה לא חוק וסדר , אבל יש קטעים מעניינים ויפים. ובהצלחה בבגרויות.

כל האמנים ב-blogtv אחד! ../images/Emo43.gif

היום ב-14:30 נעביר בשידור חי ב- blogtv את האירוע הנוצץ של אמני NMC במסגרת מפגן תמיכה מיוחד של האמנים להורדת שירים חוקית באינטרנט- באתר songs.co.il. השידור ימשך כשעתיים, בהנחיית עודד אברהם, ובמהלכו ניתן יהיה לשאול את האמנים שאלות- ואפילו לקבל תשובות. בין האמנים הצפויים להגיע לאירוע: שרונה ודניאלה פיק, דנה ברגר, הבילויים, חווה אלברשטיין, יוני בלוך, מוקי, כנסיית השכל, קורין אלאל, שי גבסו, ריקי גל ועוד רבים אחרים. ניתן להשאיר שאלות לאמנים כבר עכשיו ועד השעה 12:00 בפורום מוזיקה עברית. שאלות לאחר מכן- יתקבלו בצ'ט בלבד. אז... להתראות ב- blogtv צפייה מהנה!

למעלה