לגמרי

../images/Emo32.gif לגמרי

כתבתי לי לתומי טור קטלני במיוחד על התוכנית האחרונה של "כוכב נולד", ולשמחתי החליטו לפרסם אותו באתר התוכנית. הנה הלינק.

אסִי

New member
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אכן, העונה שניה של "כוכב נופל" חלשה מתמיד. בגלל זה אני פוחד שתהיה עונה שניה של "האקדמיה".

NimaZ

New member
גמני...

אבל החלטתי שאני כו רוצה ומה שאני יעשה זה ככה: אני פשוט יתיחס לעונה השניה כסדרה שונה לגמרי!!! ככה זה לא יהרוס!!! זה יהיה עוד תוכנית עם שם קצת דומה בטעות...

אסִי

New member
אני זוכר שצחקו על "כוכב נופל"

ב"אקדמיה". לא זוכר מי עשה את זה, נדמה לי יוסי וטירן, אבל הם עשו מערכון עם שיניים שכל אחד עם שיניים עקומות יכול להתקבל. אני נקרעתי

הסתכלות מעניינת

יפה. ככה הטעם של המקור לא ייפגע. ובכל זאת: לדעתי העונה הראשונה של 'האקדמיה' סבלה מלא מעט בעיות - ולכן היא בכלל לא 'מושלמת'.

NimaZ

New member
אמ... נכון אבל...

לדוגמה "כוכב נולד"... העונה הראשונה לא הייתה מושלמת... כמו כל דבר... אבל בכל מקרה העונה השניה הרסה לגמרי את כל הדבר שנבנה במהלך העונה הראשונה.... העונה השלישית בכלל תנפץ...

את צודקת

העונה הראשונה של 'לא נפסיק' טובה ממשנתה בכל פרמטר אפשרי. נראה כאילו הייתה להם ביד נוסחה מנצחת (פחות או יותר) - והם פשוט קילקלו אותה.

NimaZ

New member
מה שמוזר...

זה שאנשים עדיין רואים את העונה השניה... הם כנראה מסונוורים מהעונה הראשונה ולא רואים את החסויות המאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרובות ואת האודישנים המייגעים!... אני לא יכולה לשבת ולראות את זה כבר...

Ronush14

New member
איתיייייי ../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

אתה צריך לכתוב איזה טור לאיזה עיתון... לסקר אירועים ותוכניות

m a z i ohayon

New member
מעולה!! ונחמד לדעת שאתה כותב

ביקורות כאלה לא רק על מתמודדי האקדמיה.....חחחח....מה אפשר להגיד? פשוט מעולה. אתה כותב נפלא.

mominman

New member
לא יודע מה איתכם

אבל העונה של כוכב נולד הרבה יותר טובה מהקודמת ... ואילו האקדמיה לצחוק היתה דווקא חלשה מאד , ולדעתי ציפו ממנה ליותר .. בקשר לחסויות - שלא נדבר על האקדמיה ...

תודה מכל הלב לכולכם!

מי יודע - אולי יום אחד אני עוד אכתוב בעיתון (רוצה ומקווה).

NimaZ

New member
אין בכלל ויכוח...

מי המטומטם שלא יקח אותך לכתוב אצלו בעיתון?! אני בטוחה שיום אחד אני יגלה שאיתי .ק. מסוים הוא אותו חולוני מפורום ביפ לני 10 שנים...

Ronush14

New member
אנחנו מקווים בשבילך! ../images/Emo127.gif

ולדעתי תשלח לאיזה עיתון כל מיני דברים שכתבת.... תראה שיקבלו אותך בקלות...
אפילו לאיזה מעריב לנוער או משהו!!! לפחות כהתחלה!

למעלה