לגמרי - חופשה.

b a t i a

New member
../images/Emo32.gif לגמרי - חופשה.

טוב אולי מנסיונכן יש לכן צימר מומלץ בצפון? (דרישות: ג'קוזי , נוף, ומצעים נורמלים...) תודה ויום נעים.

26יפעת

New member
רמות נפתלי

היינו לפני כשנה, עונה על כל הדרישות שלך, מחיר נורמלי ואפשר רק לילה אחד. בילוי נעים :)

ashlaya

New member
יש לי משהו מדהים!!!

שחר- עין חרוד צימרים ענקיים מרוחחוים נקיים עם נוף מטריף שווה כל שניה שם היא מלאה בשלווה!!!

ashlaya

New member
נדמה לי

6000 ש"ח לזוג ללילה כולל ארוחת בוקר שווה כל שקל נוף מדהים - אם אתם עם הילדים יש גינת משחקים קרוב מאוד לסחנה מלא אזורים לטיולים באזור הצימר עצמו מרפסת שמש חדר שינה סלון + חדר גלריה ענקי אמבטית ג'קוזי ענקית כולל טוש ליד ושירותים באמת שווה !!! יש להם אתר רק שאני לא יודעת איך מקשרים

מתעצלת למצוא את הקישור, אבל חפשי

"חוות הבורדר" במצפה מתת - מקום משגע, עם ג'קוזי נהדר, מצעים מקסימים, מרפסת עם ערסל שמשקיפה על נוף יפהפה ובכלל -המון המון צומת לב והשקעה וגם בעלי בית מקסימים!!! אההה, ואם אתם בקטע של שלבל שם -אז גם מטבח מצויד לחלוטין

sagilgul

New member
2 מקומות מדהימים שהיינו בהם-חבל"ז

1. כליל - אם אתם רוצים טבע, טבע ועוד טבע - זהו ישוב קטן שלכל אחד מהתושבים שלו יש 20 דונמים של טבע - אין אף נגיעה של בטון או משהו כזה, אפילו השביל לתוך הישוב אינו סלול. אם זה הקטע שלכם אז אני ממליצה בחום. (אין לי מס' טלפון של הצימר עצמו, אבל את יכולה למצוא באתרי הצימרים באינטרנט. 2. אמירים - מכירה את המסעדה "הסעודה האחרונה" ? טוב אז קודם כל זוהי אחת המסעדות הכי טובות שאי פעם הייתי בהן (והייתי בהרבה תאמיני לי). מעל המסעדה בנויים החדרים - אוי מה אני אגיד לך, חלום פשוט חלום - כולל גקוזי, בריכה בחצר ואווירה מקסימה והכל פשוט עשוי בטוב טעם ומאד מאד מאד נקי. ובעלת המקום - אישה יוצאת דופן. לא בעיה להשיג את מס הטלפון שלהם במודיעין.

shlomits

New member
אני חייבת להגיד שלגבי אמירים,

בגלל שהמקום "מפורסם" הם מרשים לעצמם לגבות מחירים מופרזים. לפי מה שאני ראיתי אפשר למצוא צימרים באותה רמה במקומות אחרים במחירים נוחים יותר.

למעלה