לבני 18 ומטה

pelegyair

New member
../images/Emo32.gifלבני 18 ומטה

עצומה להאריך את החופש הגדול תתעוררו, משרד החינוך רוצים לקצר את החופש... אל תתנו להם , בואו נעביר עצומה ,ולא ניתן להם לקצר אותו!!! פחות מחודשיים??? אחרי שנה שלמה של לימודים???? כולנו יודעים שאמנם החופש נקרא החופש הגדול אבל הוא עדיין קצר אז בואו ננסה כולם ביחד לחתום על העצומה , להעביר אותה לחברים לפרסם אותה בפורומים באייסיקיו במסנג'ר ואפילו במשחקי רשת אם נגיע למספיק חתימות , נשלח אותה למשרד החינוך ואולי נשיג משהו כתובת העצומה היא : hofesh.yo-yoo.co.il

השמלאני

New member
ידוע לך שאנחנו אחת המדינות עם הכי

הרבה ימי חופש במהלך השנה לי לא ממש אכפת כי זה החופש האחרון שלי אני חושב שזה בזבוז של אנרגיה

ואם יקצרו???

אז, כמה דברים אתה כבר עושה בחופש? וכמה ממנו אתה פשוט ישן עד הצוהוריים או אחר הצהריים? ומשתעמם ובקיצר מחפס מה לעשות?

Silver Fox

New member
למען האמת זה ההפך... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

אנחנו אחת המדינות עם הכי פחות ימי חופש.

Silver Fox

New member
... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

גם בחלק גדול ממדינות העולם לא לומדים ביום ראשון, ואצלנו לא לומדים רק בשבת (אפילו שיש בארץ מקומות שלא לומדים ביום שישי, ככה זה ברוב הארץ)

השמלאני

New member
כה ואז לומדים כל יום עד חמש

וזה מאוד נכון תחשיבי חודש של פסח שבועיים של סוכות ושבוע של חנוכה וזה כבר יותר מחופש חג המולד וחופשת האביב וזה בלי לספור את שבועות פורים יום העצמאות לג בעומר יום כיפור ועוד כ למיני

Silver Fox

New member
הגזמת. ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

חופש פסח נמשך שבועיים וחצי. חנוכה נמשך עשרה ימים. וכל השאר באמת מצטרפים לדי הרבה ימים, אבל לא ללמוד יומיים בשבוע (שבת וראשון) במשך כל השנה זה הרבה יותר ימי חופש.

השמלאני

New member
חג המולד זה לא בקיץ

ושוב...נכון הם לא לומדים יומיים אבל הרבה יותר שעות בכל יום... לפחות ממה שאני לומד

dndboy

New member
../images/Emo103.gif*מצביע וצוחק* נדפקתם.

לא סתם חחח... אבל זה לא יעזור.. החופש הוא בשביל המורים לא בשבילכם P:

אני קוראת סמויה בפורום

וזה גם החופש הגדול האחרון שלי אבל רק שתדעו שבגלל החופשים המורים האיטיים האלה לא מספיקים ללמד לבגרות ואז גם ככה מוסיפים שעות ומכריחים אתכם לבוא בחופשים ללמוד אז התלמידים נדפקים ככה או ככה:)

חח לא בכיתה שלי

הכיתה שלי זה הדבר הכי שקט בעולם לא מציצים אפילו וכנראה שבאמת גם אין מספיק שעות לימוד בסוף השנה כולם קנו מיקודים ולמדו רק מהם אתת מי להאשים? מה ששבטוח שמקרה שלי זו לא הכיתה שלי..

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif

חמודים אתם, אם על זה אתם בוכים מעניין מה יקרה כשתתגייסו.

jack 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה