../images/Emo32.gifלא קשור לסדרה
אני עוברת משבר בטיפול... אני לא יודעת מה לעשות. אני חושבת שיש כאן אנשים עם תובנות והרבה עצות לתת, והעיקר- אמפתיה, אז חשבתי לשתף. אני סובלת מחרדה כבר 10 שנים. השנה אני בטיפול רציני, אינטנסיבי, פעמיים בשבוע. לאחרונה אני מרגישה שהטיפול הפך להיות החיים שלי, והחיים שלי בצד, כאילו בעדיפות שניה. אני חיה את הטיפול, חושבת על התכנים שמועברים שם 24 שעות ביממה, אם אני ישנה אני חולמת עליהם, מרגישה אבודה כל רגע, מרגישה שאני משתגעת, מתחרפנת, מאבדת את השפיות לפעמים שזה מגביל אותי. אני כבר לא מסוגלת לתפקד. העניין הוא כזה, היחידה שמכירה את כל הסיפור היא הפסיכולוגית שלי, ואם אני צריכה לדבר עם מישהו אין לי אופציה אחרת. אני פונה אליה רק כשאני מרגישה במצוקה. הבעיה היא שאני כל הזמן במצוקה......
(בזמן האחרון) אני לא רוצה לקחת יותר מידי כדורי הרגעה כי הרופא שלי אמר שזה מסוכן, אפשר להתמכר, אז אני נמנעת, ובמקום זה אני משאירה לה הודעות. השבוע היא השתגעה בעצמה ומאד פגעה בי, וכשאמרתי לה שנפגעתי היא כל כך כעסה ואמרה שאני מחפשת סיבות להיפגע. היא כתבה לי עוד דברים פוגעים ומזעזעים
(בSMS) והיא נורא עצבנית וכועסת עליי שאני זקוקה לה. נראה שאני לא יכולה להגיד לה כלום כי אני מתחילה לפחד ממנה
, מהתגובות שלה, והיא לא חוסכת ממני... מצטערת על האורך, אני ממש מרגישה במצוקה, ואני לא יכולה להגיד לה כלום כי היא תתעצבן. השבוע ביטלתי פגישה אחת ומחר יש לי עוד פגישה שגם אותה אני רוצה לבטל אבל אני מפחדת שהיא תתעצבן. ואני לא מפחדת סתם, היא תתעצבן ותפחיד אותי...
תודה שהקשבתם לי!...
אני עוברת משבר בטיפול... אני לא יודעת מה לעשות. אני חושבת שיש כאן אנשים עם תובנות והרבה עצות לתת, והעיקר- אמפתיה, אז חשבתי לשתף. אני סובלת מחרדה כבר 10 שנים. השנה אני בטיפול רציני, אינטנסיבי, פעמיים בשבוע. לאחרונה אני מרגישה שהטיפול הפך להיות החיים שלי, והחיים שלי בצד, כאילו בעדיפות שניה. אני חיה את הטיפול, חושבת על התכנים שמועברים שם 24 שעות ביממה, אם אני ישנה אני חולמת עליהם, מרגישה אבודה כל רגע, מרגישה שאני משתגעת, מתחרפנת, מאבדת את השפיות לפעמים שזה מגביל אותי. אני כבר לא מסוגלת לתפקד. העניין הוא כזה, היחידה שמכירה את כל הסיפור היא הפסיכולוגית שלי, ואם אני צריכה לדבר עם מישהו אין לי אופציה אחרת. אני פונה אליה רק כשאני מרגישה במצוקה. הבעיה היא שאני כל הזמן במצוקה......