לא קשור אבל.. סתם לייייידע אתכם שאני חייה ונושמת :] וזהו מתי הופעה הבאה?
N nap3 New member 14/8/05 #1 ../images/Emo32.gif לא קשור אבל.. סתם לייייידע אתכם שאני חייה ונושמת :] וזהו מתי הופעה הבאה?
F Funky Giraffe New member 15/8/05 #2 יש את הזה של סלקום ווליום תכל'ס ההופעה המלאה הבאה 9.9 כפר סבא הקדושה בבארבי
P parnar New member 16/8/05 #18 ככה מתקשרים ל052-9999400 ומקלידים את הקוד שמקבלים ב www.volume-tlv.com ומדפיסים את הטופס.
F Funky Giraffe New member 15/8/05 #8 עזרה שימושית מאוד מוגשת לכם פה בכל בעיה טכנית אפשר לחייג למוקד גם אם הפלא שלכם טכנית לא יכול לבצע את זה אפשר לקבל עזרה ב 1800800052
עזרה שימושית מאוד מוגשת לכם פה בכל בעיה טכנית אפשר לחייג למוקד גם אם הפלא שלכם טכנית לא יכול לבצע את זה אפשר לקבל עזרה ב 1800800052
F Funky Giraffe New member 15/8/05 #10 שאנן? דיג'יי? את זה אני ארצה לראות דודוש מתקלט בכוסאמאמק בהופעות כבר, יאיא עשה סטים בעבר, גיא מר עושה על זה פרנסה, אבל שאנן?! זה יהיה מעניין יש הגבלת גיל? בית קפה או באר?
שאנן? דיג'יי? את זה אני ארצה לראות דודוש מתקלט בכוסאמאמק בהופעות כבר, יאיא עשה סטים בעבר, גיא מר עושה על זה פרנסה, אבל שאנן?! זה יהיה מעניין יש הגבלת גיל? בית קפה או באר?
F Funky Giraffe New member 16/8/05 #13 חחח שימו לב לדבר הבא!!!!!!!!!1111 גיא פלש לזירה של שאנן והתחיל לעשות ראפ בשלב מסויים שאנן נוקם ומתחיל לתקלט
חחח שימו לב לדבר הבא!!!!!!!!!1111 גיא פלש לזירה של שאנן והתחיל לעשות ראפ בשלב מסויים שאנן נוקם ומתחיל לתקלט