לא מוגדר

ח ב ר מ ן

New member
טוב קניתי אותה בשער של 8500 והיום

היא 6000 ,אז יש לה לאן לרדת למניה הזאת
)))

Kטלנית

New member
../images/Emo6.gif

שתעלה מעלה מעלה במעלות הבורסה חחחחחחחחחחחחחחחחחג שמייח !

Rinattt

New member
גם לך היא ירדה??? ../images/Emo12.gif

מה אכלתם היום תגידו לי??? אפשר חצי מנה גם??? חחחחחחחחחחחחחחח הגשם משפיע חזק אני רואה...

Kטלנית

New member
התחזית לימים הרקובים: ירידה

בטמפרטורות כנראה זה משפיע
לכי תדעי....

GOLF46

New member
הנה זה מה שקורה שנותנים חצי

היא עולה ועולה ועולה רק בווירטואל תן חצי היא תעלה בצייר כל הזמן

בטי בדיוק ../images/Emo25.gif

אורי נסע חזרה לביתו, בצד הטוב של חדרה. במשכורת שהוא מרוויח בבורסה ועם כל הירושה שקיבל הוא היה יכול להרשות לעצמו את הקוטג' הדו מפלסי שקנה לפני חמש שנים שבא ביחד עם הגנן הפיליפיני ושני העוזרים ההודים. חיים טובים יש לו, עבודה מסודרת, נסיעות לחו"ל כל שלושה חודשים. האמת שכבר היה נמאס לו מכל זה, מה כבר יש לראות? עוד מוזיאון? עוד הר מושלג? נשים אף פעם לא חסרו לו. הוא נראה טוב וידע את זה. רזה וגוף שמור ומוקפד מהאימונים בחדר הכושר. אלא שנמאס לו מכל המתנשאות הריקניות חסרות הלב שהמין משמש עבורן דרך לצוד גבר כמוהו אחר כך במיטה לא היה חסרות להם דרישות, לגעת כאן ללטף שם להתאפק לחכות שהיא קודם די! נמאס! אין לו כוח, הוא רצה אחת בלי דרישות שתעשה מה שאומרים לה ותהיה מרוצה. בטי בדיוק כזו, בכל יום היא מגיע אליו בערב ומבלי לבזבז זמן ובלי כל הפוצי מוצי המקדימים והמנדנדים, היא פושקת את רגליו בלי שום בעיה נותנת לו טיפול מיוחד. אורי כבר החל להתלונן...

יקירי לך על בטי! ../images/Emo8.gif

אם זה פריגו מה וול סטריט? אתה בצרות! רק היום 0.77%- אדוני! תרופות ללא מרשם ותוספי בריאות כשמצב המשק בארצות הברית ביחוד אחרי האסון האחרון לא טוב! אנשים מתבצרים! קונים רק את החייב, כך האמריקאים ממושמעים וזהירים עם הכסף שלהם. עדיף בטי.. לך לשם!

miri362

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifרגע רגע מעוףףףףףףףף

כל השרשור הזה בשביל מניה??? ואני חשבתי שמיכה .... טעיתי ואז חשבתי גרב ....טעיתי גם אז אמרתי לעצמי בטח הציפה של השמיכה ואז.....מסתבר שטעיתי ובענק כל השרשור בשביל מנייה שיורדת אז ת י מ כ ו ר כבר למי אתה מחכה? או שאתה נהנה מעצם הירידה?????????|

maof

New member
ת'אמת ......./images/Emo13.gif

שכל ירידה שהיא לשם עליה מבורכת. מעוף

miri362

New member
רק שתדע...

הירידה לצורך עליה האחרונה שהיתה לאקס שלי עלתה לו בגרושין......

maof

New member
אוקי.........

כשעולים על דרך חדשה לא תמיד יודעים לאן היא תוביל ולפעמים אין שום ברירה ומוכרחים ללכת על השביל ולכן גם אם לא יודעים מתי נגיע ולאן הדרך מושכת יש לזכור תמיד מה גרם לנו לצאת ולמה בכלל התחלנו לכת. איך נדע אם העבר שלנו ....ודברים שעברנו היו .....טוב או רע ????? ההתייחסות שלנו לדבר הופכת אותו לטוב ....או ...לרע בהתאם להתנסויות שעברנו במייקרים דומים אבל רק העתיד יכול לומר לנו ... האם מה שעבר עלינו היה......טוב .....או רע מעוף

miri362

New member
במיקרה שלי..

הירידה לצורך עליה עשה רק טוב לא מיתחרטת על שום שניה ועל שום רגע שעזבתי

ח ב ר מ ן

New member
מלעונה איזה מעוף איפה מעוף לא מספיק

דינה הכניסה את זה לOFF ח ב ר מ ןןןןןןןןןןןןןן

O R 3

New member
אורי גם עושה חיים וגם מתלונן?../images/Emo8.gif

. אורי היא יורדת, היא עובדת נו... בטח שלא תהיה עייף ולא תישן.

למעלה