לא מוגדר

טבי01

New member
זמן לסליחה

תוכן החיבור מדהים נראה לי שמשהו זקוק לקצת זמן לעצמו כי הכל נמצא בנפש פנימה ושם מקור העוצמה האמיתי ולפעמים כשהאפלה יורדת כדאי שיהיה ליד ידיד חברה שיחזיק בידך ואולי אפילו יאיר את הדרך ולמזלך את כנה ופתוח לקרובים אליך ורק הם יכולים לפגוע כי אנחנו בוחרים ממי להפגע וכמה אז. חיזקי בדרכך החדשה אנחנו כאן ללא תנאים

Kטלנית

New member
שאלוהים יסחל לי ../images/Emo6.gif

כמה סליחות במכה אבל אחלה
הכי אהבתי : אני אדם מעניין ויפה מתחת לכל המעטפות. אני רק מקווה בשבילי שתסכים להיות סבלני ומבין, ולחכות עד שתגלה אותי.... לגלות את האדם זה עבודה קשה לא פלא כל כך הרבה סליחה בוקר נפלא !

sigal38

New member
../images/Emo24.gif

תודה לכולם זהו שלב בחיים שצריכים לעבור כנראה להגיע עם לשלמות עם עצמך ועם הסובבים אותך מי יתן והוא יגיע..........

L o v e M e1

New member
למי שנירשם באתר המעריצים 60 ש"ח

מי שלא 70 ש"ח, המסיבה פתוחה לכולם, אולם אחד למוזיקה של דפש מוד, באולם אחר תהיה מוזיקת שנות ה-80-90 ,ניו וויב וכו'. דלתות נפתחות מ-12 בלילה, כל שעה יהיה בר אקטיבי (משקאות שיחולקו בין קהל הרוקדים ) צפויים להגיע כ-700 איש.(גילאי 30 ומעלה)

סתוית5

New member
שאלה: לאילו גילאים מיועד המועדון?

וסליחה על הבורות מיהם "דפש מווד"?

ילוטייל

New member
אה המוזיקה המונוטונית הזו?? וואללה

שעמומון יבש. תשאלו את מוסיקאי 3 4 5 6 7 ו -...8

Den3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אז ככה...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

LOVE ME1 כתבה (מעליי) מה הולך להיות במסיבה. מי שרוצה עוד פרטים יכול להכנס ללינק ולראות (בהודעה הראשונה שלי). כדי לא לגרום לאף אחד להתאכזב אני יכול להגיד בכנות, שמי שלא מכיר את דפש מוד לא ממש יהנה כי 80% מהשירים שיהיו באותו ערב יהיו של דפש מוד. מי שרוצה בכל זאת לנסות יש שם אזור שבו ינגנו מוזיקת MTV, שחורה, HIP HOP ולהיטים. חוץ מהמוזיקה יהיו שם המון אנרגיות, המון אנשים שמחים. מעין מכנה משותף (כמו שיש לנו כאן בפורום הזה) שמצליח לחבר אנשים בצורה מדהימה. ממסיבות קודמות יכול להגיד שהארגון של המסיבות האלה הוא מקצועני לגמרי. צוות המארגנים מנוסה מאד, חושב על הכל ולא מפספס. ו... זהו נראה לי.

למעלה