לא מבושל

תודה ../images/Emo24.gifחיבוק|../images/Emo24.gif

אני יושב בבית, עם טישוי, תה (רציתי וויסקי כמו שהציע גרימבל, אבל וודקה עובד כל כך יותר טוב, שוויתרתי) וכדורים להורדת חום, אנשים מתקשרים ואני לא עונה כי אין לי קול. בקיצור איזה כיף שאתם כאן!!!, עשיתם לי את הבוקר. אם כבר אנחנו חוגגים בפורום 3 ימי הולדת בהפרש של 10 ימים, מה שיר היום הולדת הכי טוב שלכם?

LadyG

New member
ואם בשירי יומולדת עסקינן

The Magician's birthday אוריה היפ -
Let's all go to the magician's birthday It's in the forest but not so far away Much to do and so much to say while we listen to the oaken orchestra play Happy birthday to you, happy birthday to you(Happy birthday - you magician, happy birthday to you

ושיר היום הולדת שלי

הוא "יש לי יום הולדת" של אחרית הימים, אם מישהו צריך לכתוב בשבילי שיר יום הולדת אני רוצה שזה יהיה רוטבליט

ניבלונגים, אני מקדיש לך אץ השיר הזה

magicians birthday.. כי זה מה שאתה, ומה שיש היום.

Grimble Grumble

New member
שיר היומולדת האולטימטיבי

THE SMITHS - UNHAPPY BIRTHDAY I've come to wish you an unhappy birthday because you're evil and you lie and if you should die I may feel slightly sad (but I won't cry) סתם, מזל טוב לאיש שבלעדיו "אגדות רוק" היה סתם "אנשים אקראיים שנגנו יפה"!

מלים כדורבנות!

בדיוק השיר שאני חושב עליו כשמישהו מזכיר שירי יומולדת. עוד יצירת מופת של הלהקה הכי קולית אי-פעם.

RogerW

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

TheFly

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif|../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח ממש ממש באמצע החורף כאן ברכס הניבלונגים

../images/Emo39.gif יומולדת אדיר ../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

שיהיה לך יומולדת נהדר! באמת שמגיע לך. אחד ממנהלי-הפורומים הטובים בהם פגשתי (בעצם, הכי טוב, פרט לאחד והיחיד שאין עליו [ס.ו מפורום כ"ס]), אבל אין ספק, הכי מבין בתחומו! כיף חיים שיהיה לך!

niraf

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

תהילת עולם, בריאות, שמחה וכושר גופני מלא. שתהיה לך שנה טובה ומאושרת!

noosh

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה אושר ועושר, בריאות, וכל מה שאחלו כאן לפניי

matanbu

New member
יומולדת שמחחחחחחחח ../images/Emo151.gif

הלו בייבי! איזה איחור דפקתי פה :) לא נורא שיקפיץ את השרשור :) לא יצא לי להיות יותר מדי על המחשב לאחרונה אז רק אצעק כמה מזלטובים מזל טוב לאדם הנפלא הקרוי לעתים מנהל הפורום !!! מקווה שהיה לך אחלה יומולדת ועוד הרבה אחלה לא-יומולדת (כל יום זה מסיבת לא יומולדת פה בוונדרלנד הוירטואלי)... ומגיע לך את כל מה שכבר אחלו לך ועוד :) תמשיך להיות 10 כמו שאתה :) אוהבת המון המון המון :)
ושתדע שחשבתי על כל סמיילי ומה הוא מסמל בהודעה הזו! תחשוב שאני מקדישה לך את כולם!

Katarzis

New member
נהפוך את זה לשרשור הOFF

מהו נגן הMP3 הטוב ביותר לWINDOWS? המדיה פלייר נשמע הרבה יותר חי מהווינאמפ אבל הוא גם די כבד ולא נוח.

Katarzis

New member
אז אני אמליץ לכם!

הורדתי עכשיו את המדיה פלייר 9 וההבדל בינו לבין הווינאמפ זה שמיים וארץ כשמכוונים אותו כמו שצריך. יש לו גם אופציה נחמדה שכשמקטינים את החלון הוא יכול להיות חלק מהTOOLBAR למטה.

אהמ.. יומולדת שמח הניבלונגים

יומולדת שמח
המון מנחות גשמיות ( אבל בעיקר כאילו שלא
) ושתזכה לקבל כל הזמן מהאור שאתה מפיץ על אחרים
ענבל

ganooov

New member
להלהלה... ../images/Emo13.gif

אני היחיד בפורום שיודע שהיומולדת האמיתי של הניבלונגים היה לפני חודש
! מזל טוב על יומולדתך הנוצרי!
.

למעלה