לא מבושל

DUDE5

New member
../images/Emo32.gifכוכב רוק שלא עישן...

סתם מסקרנות, יש חיה כזאת?

haimgl

New member
הצלליות

או בשמם הלועזי - "The Shadows". שמתי לב שלא רשום עליהם פה כלום בפורום הזה. למישהו יש איזשהו מידע עליהם?

LadyG

New member
../images/Emo65.gif יומולדת שמח להלס ../images/Emo65.gif

hells bells היום הוא היום. מיטב האיחולים ליום הולדתך. הרבה אושר ועושר, הרבה
והכי חשוב הרבה מוסיקה טובה.

../images/Emo32.gif אבל חשוב

אני לא נוהג לפרסם הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, לא בכלל ובטח לא בהודעה בהודעה חדשה, אבל הפעם אחרוג ממנהגי. היום בבוקר נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאילן רמון ולחברי צוות קולמביה, הפורום מהווה מקום להבעת הזדהות צער ותמיכה במשפחה, אתם מוזמנים להשתתף. לא יודע הסיפור הזה הצליח לחדור מבעד כל חומות הציניות שהמציאות גרמה לנו להציב בשנים האחרונות

LadyG

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח הניבלונגים ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח למנהל הפורום שלנו שגדל היום בשנה. אז מה נאחל לך? אושר ועושר, אהבת אמת - ובקיצור כל מה שאתה מאחל לנו בסיכומים השבועיים שלך והרבה הרבה מוסיקה טובה
. וים של
. ושלא תעז לשרשר את זה ל
.

ko

New member
מופע הצדעה לBEATLES ביום שישי בבארב

ביום שישי הקרוב (7/2/03) בשעה 24:00 יתקיים בבארבי מופע הצדעה לBEATLES בביצוע להקת ה- MAGICAL MYSTERY TOUR. מופע חובה לחובבי הרוק נ´רול ולאוהבי הסיסטיז מועדון הבארבי נמצא בקיבוץ גלויות 52 (פינת הרצל), ת"א.

November Rainִ

New member
אמממ......./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למרות שלא ממש איכפת לי אבל בכל זאת עדיף שלא (!!!!) תלך לפורום מאטל הם יסקלו(ככה כותבים?) אותך ויאכלו את הגופה שלך אם לא יותר גרוע...(בלי להעליב את הקשוחים מפורום מאטל) תלך לפורום אבריל לאבין ולא רשמת את השם שלה נכון בכלל....יש את פורום לינקין, פארק סאם 41, לימפ ביזקיט אבל לא פורום מאטל, ממש לא (!!!) פורום מאטל
.

יש לי דווקא דוגמאות לעישון יתר...

האמנים הבאים נפטרו מסרטן הריאות: carl wilson - beach boys Nat ´King´ Cole Eric Carr - Kiss Glenn Hughes - Village People Eddie Kendricks - Temptations ובכלל, מוות של מוזיקאים הוא תמיד נושא מעניין (ששווה להרחיב בו יותר בהזדמנות): החל התאונות המטוס (באדי הולי, חברי לינרד סקינרד), המשך במנות יתר של סמים (מועדון גן העדן של שלושת ה-J: ג´ופלין, ג´ימי הנדריקס וג´ים מוריסון) התאבדויות (מנואל מ-the band, סולן inxs) ומיתות משונות אחרות Bob Marley - סרטן העור Frank Zappa Mothers of Invention - סרטן הערמונית. באשר לשאלתך: צר לי, פשוט אין לי מושג הכל ברוח טובה :)

|בלון../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב אחי, לפי מזג האוויר פעמוני הגיהנום מצלצלים במיוחד בשבילך

miromiro

New member
בשעה-טובה! מזל טוב בעל הבית../images/Emo77.gif

הרבה אושר ומוזיקה טובה לנצח.

moshel

New member
happy birthday

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לניבלוגים חג לו שמח וזר לו פורח היום יום היולבדת לניבלוגים אסור לי ליכתוב כאן את כל השיר כי יש זכויות יוצרים:)) אז אני אפסיק כאן ועכשו שאלה מי שרה על ארץ הניבלוגים באחד מהשירים שלה שלכם באהבה מושל

למעלה