לאמצע שבוע

Enterr

New member
חבר'הההההההההה

רציתי להגיד שאני לא אהיה פה עד יום שבת בערב..... אני נוסע לאילת
חמישי,שישי,שבת! ומחר אני לא אהיה כל היום...! אני הולך לצילומים של התכנית מועדון לילה עד הערב
ומשם אני הולך לבאר שבע לסבתא שלי וביום חמישי בבוקר משם לאילת
אז אני אתגעגע חבר'ה

lahav100

New member
תהנה גברברון!

שיהיה הכי כיף בעולם! דרך אגב, אתה יכול לכתוב בפורום מהסלולרי. אם תרצה כתוב לי מסר אני יגיד לך איך...

Enterr

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

ואממ אני יודע להכנסס,אני מקווה שאני אצליח האינטרנט בפלאפון מה זה עושה לי בעיות

DiRtY BaTeLL

New member
לאאא אללל תלךךךךך ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

סתם חיחיח בידיוק ראיתי ססרט דרמה ניכנסתי לקטע לא משנה עבר לך סע תעוף לי מהעיניים חח סתם נשמה מתה עלייך {למרות שאני לא מכירה אותך}מטורפת עלייך קח גם
לדרך אני לא קמצנית {לא שזה יעזור לך} ואי ואי איזה פיצול יש לי חו חי חההה טוב חפרתי תהנהההההה

רון163

New member
חחח קרועה ../images/Emo125.gif

ובתאל אני לא יודע למה אני אומר לך את זה {כי אני פשוט חייב להוציא את זה} מה זה הדיסק החרא הזה שכריסטינה הוציאה???!!!?!?!?!?!??! טוב הוא לא חרא אבל לעומת סטריפ הוא ממש גרוע אין על סטירפ !!! אין על אקסטינה! השירים הכי טובים!!! חבל שהיא השתנתה ... אהבתי מהאלבום הזה רק חלק מהשירים לא כמו סטריפ... (אני מקווה שאת מבינה על מה אני מדבר חחח)

DiRtY BaTeLL

New member
הי הי עד כריס זה נקודה רגישה אצלי

סלח לי אבל אני חולקת על דעתךךך!!!!!!!!!!
זה דיסק מהמם {קניתי כן כן ברור שקניתי} ואין אין עליה אין מה לעשות היא הישתנתה והיא עושה מה שהיא אוהבת וכל הכבוד לה היא מלכה!!!
גם נינוש!!!

רון163

New member
אבל אז היא הייתה הרבה יותר שווה

. אני מתכוון באלבום השני עם השירים 'ביוטיפול' ו'פייטר' ועכשיו האבלום החדש ממצ צולע יחסית לקודם... :/ למרות שיש בו כמה שירים שווים

DiRtY BaTeLL

New member
גם עכשיו היא שווה שמע כל אחד והטעם

שלו אני אוהבת אותה גם בתור אקסטינה וגם עכשיו בתור בייבי ג'יין איך אומרים "על טעם ועל ריח רוווןןן תמשיךךך

רון163

New member
../images/Emo125.gifחחח אין על מה להתווכח

שמעי היא טובה אני צריך רק להתרגל לסגנון גם הדיסיק הוא 22 שירים שזה מטורף אז לוקח זמן לעכל הכל

DiRtY BaTeLL

New member
אתה צודק בכל זאת היא הלכה על כיוון

שונה מסטריפד אז אתה צריך להיתרגל אני כבר היתרגלתי אני חורשת עליו כל יווםם תאמין לי שאם הזמן גם אתה תיתרגל

רון163

New member
גם אני חורש עליו הרבה ../images/Emo9.gif

וגם אני קניתי אותו
שלא תחשבי שהורדתי

למעלה