לאמצע השבוע

אני מנחשת שהסיבות הן משפטיות

כיוון שאין בעיה טכנית לשדר לכל העולם. אני אנסה לברר במקורותיי מה קרה.

הופעות שליחי הבלוז 15-16.6.06

יום ה' 15.6 ב-22.00: השליחים חוזרים לבארבי ת"א למופע מיוחד בו יבצעו שלוש שעות עם שלוש אגדות הרוק הגדולות פינק פלויד, קווין ולד זפלין. המופע ישולב בהקרנות וידיאו על מסך ענק של חומרים נדירים - אל תחמיצו! כרטיס: 50 ש"ח, להזמנות: 035188123. יום ו' 16.6 ב-22.00: השליחים חוזרים לחמדת ימים בצפון (מעל מושב אמירים) למופע סופר מיוחד עם כל היצירות של להקת פינק פלויד האגדית לרגל שבוע לבואו של רוג'ר ווטרס לארץ! כרטיס: 70 ש"ח, להזמנות: 046989423. בסוף החודש: יום ה' 29.6 ב-22.00 - מחווה לפינק פלויד, קווין ולד זפלין בבארבי כ"ס. יום ו' 30.6 ב-22.00 - מחווה לפינק פלויד ברדיו בר בקיבוץ בית-קשת.

אונ' קיימברידג'

Believe it or not you can read it. I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdgnieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer inwaht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? Yaeh and I awlyas thought slpeling was ipmorantt!!

חרטושה

New member
איזה קטע,

בדיוק היום הייתה כתבה בווינט על פקאצית והדהמתי את עצמי כשהצלחתי להבין משהו... יחד עם זה, שים לב שאין פה טעויות כתיב במובן הזה שעד כמה שאני יכולה לראות ומבלי לספור כל אות, כל האותיות ישנן, הן פשוט מופיעות בסדר הלא נכון.

FunkyMonk

New member
גרוע ממש.

יש תאמיתי שהוא הרבה יותר טוב, ופה שמים לב לזה. זה אמור להיות שהאותיות האמצעיות מתחלפות, לא סתם איך שמתחשק לך.

ואיזה אותיות התחלפו פה?

חוצמזה תביא את הגרסה האמיתית - את זה פשוט העתקתי :p

FunkyMonk

New member
חיפשתי, אבל לא מצאתי.

הגרסא המקורית היא סה"כ שתי שורות. בלי שום זיוני שכל. ופה היו הרבה מקרים שבמילים ארוכות החלפת את האותיות הכמעט אחרונות, וזה כבר מבלבל.

perry blake

New member
אלבומי פינק פלוייד במחירים מצויינים

אני כבר זמן רב קורא את הפורום אך לא כותב. אחלה פורום יש פה. ראיתי שהרבה מחפשים אלבומים של פינק פלוייד , ולא מוצאים, ואז היום נתקלתי במכירה מיוחדת דרך האינטרנט של אלבומים של הפינק פלוייד, וגם של ההופעה החדשה. אז הנה קישור למכירה , תהנו.

למעלה