לאלי.. :)

anat80

New member
../images/Emo32.gif לאלי.. :)

אלי, אמרת פעם שתכתוב לי את המילים של השיר של עברי לידר. אז ההודעה מכוונת גם לאחרים כאן.. אממ.. הייתי אומרת באיזה שיר מדובר אבל אני לא יודעת איך קוראים לו ואם אני אנסה לשיר אותו אני אזייף.. טוב, בכל זאת.. משהו עם "גשם בוא, רד עלי..." (וואו, אני מקווה שלא עשיתי פאדיחה על ההתחלה..) זהו, תודה.. :) (וגיא, אל תכעס.. זוכר אותי? גררו לי את האוטו..)

MARMELAD

New member
וגם

בקישורי הפורום יש את הלינק לאתר שלו חוצמיזה הייי ענתתתת

אלי פלס

New member
ידעתי!

ידעתי שאני צדיק וכל ההשמצות עלי הן לשווא. מה שלומך ביגי?

ביג דיל

New member
בסדר במישור האישי

אבל יש שמועה שנהרגו 13 חיילים וחטפו את הגופות וזה לא עושה לי טוב. אני לא אתפלא אם בקרוב נתחיל לשמוע אזעקות לרדת למקלטים בתל אביב וסביבתה. הלחץ הזה מתחיל להשפיע אפילו עלי, מה שחשבתי שלא יקרה. ואיתך, מה קורה?

ביג דיל

New member
אין צורך להתנצל, ממש לא...

להיפך, טוב לשמוע שלמישהו כל כך טוב. לפני חודשיים גנבו לי את כל התיק, כולל ארנק עם כרטיס אשראי (הנבלות אכלו בבורגר ראנץ. רק שתבינו, אני צמחוני. הוציאו 1000 שקלים, ומה שמעצבן אותי זה שהם אכלו בבורגר ראנץ). בכל מקרה, מרוב עצלנות עדין לא הוצאתי תעודת זהות, ובמקום אני מסתובב עם הדרכון. זה גם פרקטי, למקרה שאני ארצה לטוס בדיוק עכשיו!!!

אם כבר פרקטיקה

כדאי שיהיו גם כמה שטרות ירוקים בשביל לקנות את הכרטיס החוצה (קח בחשבון שיכול להיות שתצטרך לשחד קברניטים של ספינות דייג כדי לברוח לקפריסין). קח גם תחתונים ספייר - שיהיה...

ביג דיל

New member
אתה חייב להסביר לי את הקשר ../images/Emo9.gif

מי משתמש בתחתונים כחלק מטובות הנאה מיניות? האם הם לא יורדים (התחתונים) לפני האקט? לי אין פטיש לתחתונים, ולכן אני נותן לך את הבטחתי שהם לא יתלכלכו משום נוזל דביק, וישארו נקיים. נו, עזוב...אנחנו פותחים פה נושא לא מובן...

MARMELAD

New member
ככל הידוע לי

מדובר על גופות של פלשתינים הנמצאות בג´נין וצה"ל מונע מהערבים לקחת את הגופות.

לא ממש לא.

הדיווח שלו מדוייק ומדובר בגופת חייל אחת שנחטפה. החיילים היו כנראה חיילי שייטת , תמתינו עד שדובר צה"ל יאשר למסור מידע.

ביג דיל

New member
החזקת אצבעות לא תעזור...

חיילים נכנסו למארב ונהרגו 11 מהם, לא ברור מי נחטף אם בכלל. אחר כך הפלשתינאים מילכדו בנין ופוצצו אותו על החיילים. הבנתי שארבעה עדיין מתחת להריסות. בנוסף, הבנתי שמסוק של צה"ל הוא זה שירה בטעות על חיילי מילואים והרג כמה מהם. מניין ההרוגים הוא מעל 20. אני חייב לציין שהמקורות שלי באים מתוך גלגל"צ ומצלם עיתונות. אני לא בטוח עד כמה הדיווחים נכונים בפרטים, ואני מניח שיש להתייחס אליהם כשמועות בלבד, עד לאישור דובר צה"ל, אם אכן אלה השתלשלויות הדברים.

anat80

New member
היי!!! :) ../images/Emo24.gif

ותודה לביגי ששלח לי את המילים במסר אישי. מה שלומכם?
והאמת, שחוץ מזה ששמחתי לראות את ההודעות שלכם, זה יום ממש ממש ממש עצוב....

למעלה